עזרה | עזרה בפייתון
-
@נוכחות אל תעשה את זה כך, תן לג'מיני את הקוד ואמור לו 'בדוק את הקוד הזה, מצא בו בעיות לוגיות \ בעיות הקשר או מקרי קצה, התנהג כמו מהנדס תוכנה בכיר שעובר על קוד של תוצאה סופית, אם אינך בטוח, הבא את כלל האפשרויות. חשב כאילו הקוד מורץ וומה היה עושה כל מילה בקוד.
#כאן תדביק את הקוד#
(אני נעזרתי בפרומפטים דומים הרבה פעמים) .
בהצלחה.@המלאך עד כמה שאני יודע כל הai לא בנוי לזה הוא יודע לכתוב קוד כי זה מה שיש לו ברשת אבל לדעת למצוא באגים שהגיעות וכו'אין לו מאיפה ללמוד
-
@נוכחות תחפש בחנות מייקרוסופט קודקס ותתקין. גם בלי מנוי
-
@נוכחות כן. מנסיון. כנראה מוגבל
-
אני חוזר ואומר- נסה את הפרומפט שלי,
אם יש לך מנוי - עדיף שתנסה אפילו ג'אם מיוחד.
וקודקס לא טוב בפיתרון שגיאות,
בלוגיקה - קלוד קוד מקום ראשון.
קלוד הרגיל אחריו, וג'מני פרו - עם פרומפט ייעודי אחריו.יש לי gpt פרימיום אם זה עוזר
-
@נוכחות אל תעשה את זה כך, תן לג'מיני את הקוד ואמור לו 'בדוק את הקוד הזה, מצא בו בעיות לוגיות \ בעיות הקשר או מקרי קצה, התנהג כמו מהנדס תוכנה בכיר שעובר על קוד של תוצאה סופית, אם אינך בטוח, הבא את כלל האפשרויות. חשב כאילו הקוד מורץ וומה היה עושה כל מילה בקוד.
#כאן תדביק את הקוד#
(אני נעזרתי בפרומפטים דומים הרבה פעמים) .
בהצלחה.@המלאך כתב בעזרה | עזרה בפייתון:
אל תעשה את זה כך, תן לג'מיני את הקוד ואמור לו 'בדוק את הקוד הזה, מצא בו בעיות לוגיות \ בעיות הקשר או מקרי קצה, התנהג כמו מהנדס תוכנה בכיר שעובר על קוד של תוצאה סופית, אם אינך בטוח, הבא את כלל האפשרויות. חשב כאילו הקוד מורץ וומה היה עושה כל מילה בקוד.
#כאן תדביק את הקוד#ממליץ לך להחליף כל סולמית ב ``` ואנטר.
זה עוזר לו להבין איפה מתחיל ומסתיים הקוד -
@המלאך כתב בעזרה | עזרה בפייתון:
אל תעשה את זה כך, תן לג'מיני את הקוד ואמור לו 'בדוק את הקוד הזה, מצא בו בעיות לוגיות \ בעיות הקשר או מקרי קצה, התנהג כמו מהנדס תוכנה בכיר שעובר על קוד של תוצאה סופית, אם אינך בטוח, הבא את כלל האפשרויות. חשב כאילו הקוד מורץ וומה היה עושה כל מילה בקוד.
#כאן תדביק את הקוד#ממליץ לך להחליף כל סולמית ב ``` ואנטר.
זה עוזר לו להבין איפה מתחיל ומסתיים הקוד@בנימין-מחשבים זה לא קוד.
זה הצעת פרומפט שאני השתמשתי בו פעם.
(וקצת יותר קל לי לכתוב סולמית מאשר לחפש את הכפתור של הקוד) .מחילה אם זה הפריע לאי מי.... -
-
הוא מחולק לכמה קבצים
מנוע המערכת לקלט
מנוע התקנת רכיבים
מנוע ניהול משתמש לפלט
מנוע חכם לעיבוד הנתונים
ועוד קבצים
אין API
אין מסד נתונים (יש נתוני המשתמש)
אלפי?