עזרה | עזרה בפייתון
-
זה סקריפט שעבדתי עליו הרבה הייתי מעדיף לבדוק אם אפשר להגיע לפתרון בלי לפרסם באופן ציבורי את קוד המקור.
@נוכחות אני לא מומחה גדול בפייתון אז אני לא אוכל לעזור לך בצורה מקצועית
-
זה סקריפט שעבדתי עליו הרבה הייתי מעדיף לבדוק אם אפשר להגיע לפתרון בלי לפרסם באופן ציבורי את קוד המקור.
@נוכחות ג'ימני גם לא טוב?
-
@נוכחות ואווו
-
@נוכחות גם גימני פרו
-
@נוכחות מה הסקריפט עושה
-
@נוכחות גם גימני פרו
@הישבשר-המלומד כן גם פרו
-
@המלאך ניסיתי בכמה אופנים אבל השתדלתי לכתוב את הבעיה ואת הצורך בפתרון והוא לא הצליח למצוא פתרון,
אשמח לשתף את הקוד באופן אישי מי שישמור על זה שלא להעביר הלאה. -
@המלאך ניסיתי בכמה אופנים אבל השתדלתי לכתוב את הבעיה ואת הצורך בפתרון והוא לא הצליח למצוא פתרון,
אשמח לשתף את הקוד באופן אישי מי שישמור על זה שלא להעביר הלאה.@נוכחות אל תעשה את זה כך, תן לג'מיני את הקוד ואמור לו 'בדוק את הקוד הזה, מצא בו בעיות לוגיות \ בעיות הקשר או מקרי קצה, התנהג כמו מהנדס תוכנה בכיר שעובר על קוד של תוצאה סופית, אם אינך בטוח, הבא את כלל האפשרויות. חשב כאילו הקוד מורץ וומה היה עושה כל מילה בקוד.
#כאן תדביק את הקוד#
(אני נעזרתי בפרומפטים דומים הרבה פעמים) .
בהצלחה. -
@הישבשר-המלומד כן גם פרו
@נוכחות קודקס האלוף כשל גם הוא? הוא המלך בתחום
-
@נוכחות אל תעשה את זה כך, תן לג'מיני את הקוד ואמור לו 'בדוק את הקוד הזה, מצא בו בעיות לוגיות \ בעיות הקשר או מקרי קצה, התנהג כמו מהנדס תוכנה בכיר שעובר על קוד של תוצאה סופית, אם אינך בטוח, הבא את כלל האפשרויות. חשב כאילו הקוד מורץ וומה היה עושה כל מילה בקוד.
#כאן תדביק את הקוד#
(אני נעזרתי בפרומפטים דומים הרבה פעמים) .
בהצלחה.@המלאך עד כמה שאני יודע כל הai לא בנוי לזה הוא יודע לכתוב קוד כי זה מה שיש לו ברשת אבל לדעת למצוא באגים שהגיעות וכו'אין לו מאיפה ללמוד
-
@נוכחות תחפש בחנות מייקרוסופט קודקס ותתקין. גם בלי מנוי
-
@נוכחות כן. מנסיון. כנראה מוגבל