בקשת מידע | אני בונה אפליקציה לאנדרואיד עם פייתון
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | אני בונה אפליקציה לאנדרואיד עם פייתון:
אתה טוב Flask? כי אם כן אז תשתמש WebView זה הכי טוב ונח ונראה הכי אנדרואיד.
אבל אםאני אפילו לא יודע מה זה
@mefateach כתב בבקשת מידע | אני בונה אפליקציה לאנדרואיד עם פייתון:
כבר עדיף פשוט לפתח אפליקציה
אני לא יודע איך

@RearmostPant23 כתב בבקשת מידע | אני בונה אפליקציה לאנדרואיד עם פייתון:
אני לא יודע איך
מסתבר שאתה גם לא יודע איך לכתוב kivy כך שבכל מקרה תצטרך ללמוד לדעתי עדיף לך ללמוד פיתוח אפליקציות (לא חסר קורסים) מאשר ללמוד את זה
תלמד קולטלין ואחרי זה תלמד jetpack compose זה כל ה"תורה" על רגל אחת -
@rearmostpant23 אם יש לך [כך נראה לי] רעיון לאפליקציה ואין לך דרך להוציא אותו לפועל - חוסר ידע וכדו', תוכל להיעזר במקצוענים כאן [אל תדאג לא ניקח לך קרדיט]
.
אם אתה לא רוצה גם את זה,אז בעידן הai תוכל בעזרתו לעשות את האפליקציה. -
@rearmostpant23 אם יש לך [כך נראה לי] רעיון לאפליקציה ואין לך דרך להוציא אותו לפועל - חוסר ידע וכדו', תוכל להיעזר במקצוענים כאן [אל תדאג לא ניקח לך קרדיט]
.
אם אתה לא רוצה גם את זה,אז בעידן הai תוכל בעזרתו לעשות את האפליקציה.@המלאך אני בונה את האפליקציה משתי סיבות
- כדי לתרגל את המיומנויות שלי בפייתון וכן הלוגיקה של תכנות בכללי, פייתון זה רק התחלה
- זה אפליקציה בשביל אמא שלי ולא להפצה
אז הייתי שמח אם מישהו היה מוכן לעשות לי את האפליקציה שאני צריך, רק אני לא רוצה לשגע אף אחד כי היה לי הרבה בקשות תיקונים וניואנסים משלי ולא חשבתי שמישהו היה זמן וכח בשבילי, אם באמת יש לך או למישהו סבלנות בשבילי אני מאוד אשמח
כבר יש לי כמה פונקציות עיקריות שאני כבר כתבתי.אז בהתחשב בסיבה הראשונה את מה היה הכי שימושי ללמוד?
-
@המלאך אני בונה את האפליקציה משתי סיבות
- כדי לתרגל את המיומנויות שלי בפייתון וכן הלוגיקה של תכנות בכללי, פייתון זה רק התחלה
אז הייתי שמח אם מישהו היה מוכן לעשות לי את האפליקציה שאני צריך, רק אני לא רוצה לשגע אף אחד כי היה לי הרבה בקשות תיקונים וניואנסים משלי ולא חשבתי שמישהו היה זמן וכח בשבילי, אם באמת יש לך או למישהו סבלנות בשבילי אני מאוד אשמח
כבר יש לי כמה פונקציות עיקריות שאני כבר כתבתי.אז בהתחשב בסיבה הראשונה את מה היה הכי שימושי ללמוד?
-
@המלאך אני בונה את האפליקציה משתי סיבות
@RearmostPant23 קיוי.
אתה יכול לפתוח איתי צ'אט פרטי? -
@RearmostPant23 קיוי.
אתה יכול לפתוח איתי צ'אט פרטי?@המלאך המייל שלי נמצא בפרופיל, או שאתה רוצה בדרך אחרת, אני יכול דרך הצ׳אט אבל נראה שאין לך מספיק מוניטין
-
@המלאך המייל שלי נמצא בפרופיל, או שאתה רוצה בדרך אחרת, אני יכול דרך הצ׳אט אבל נראה שאין לך מספיק מוניטין
@RearmostPant23 לא במייל, אלא דרך האתר [העדפה אישית]..
כמה מוניטין צריך? -
@RearmostPant23 לא במייל, אלא דרך האתר [העדפה אישית]..
כמה מוניטין צריך?@המלאך עד כמה שזכול לי 50/70 לא זוכר בדיוק
-
@המלאך עד כמה שזכול לי 50/70 לא זוכר בדיוק
@RearmostPant23 יש לך עניין מיוחד להסתיר את הקוד?
כי אם לא אולי אוכל לעזור לך כאן. -
R RearmostPant23 סימן נושא זה כשאלה
-
R RearmostPant23 סימן נושא זה כנפתר
-
@RearmostPant23 יש לך עניין מיוחד להסתיר את הקוד?
כי אם לא אולי אוכל לעזור לך כאן.@המלאך לא אין עניין.
האפליקציה הזאת צריכה להיות מחשב הוצאת אוטומטי של סכום חודשי ושנתי, אני יחלק את החישוב של הסה"כ ככה.
הס"כ של כל קטגוריה לדוגמא: בית | עבודה | וכל תת קטגוריה לדוגמא בתוך בית היה אוכל, בגדים, חינוך וכו'כמובן שאני רוצה גם ממשק ספציפי אבל את זה אני אפרט כבר לא עכשיו
כמובן gpt קצת עזרה לי עם הכתיבה

סטרוקטורת האפליקציה

זה הקובץ Functionsimport json import os from logic.dates import current_year, current_month_day class ExpenseLogic: def __init__(self, file_name="expenses.json"): self.data_dir = "data" os.makedirs(self.data_dir, exist_ok=True) self.file_path = os.path.join(self.data_dir, file_name) self.expenses = {} self.load_expenses() def load_expenses(self): if os.path.exists(self.file_path): with open(self.file_path, "r", encoding="utf-8") as f: self.expenses = json.load(f) def save_expenses(self): with open(self.file_path, "w", encoding="utf-8") as f: json.dump(self.expenses, f, ensure_ascii=False, indent=4) def ensure_path(self, year, expense_name, day_key, list_name): # שנה self.expenses.setdefault(year, {}) # קטגוריה self.expenses[year].setdefault(expense_name, {}) # תאריך self.expenses[year][expense_name].setdefault(day_key, {}) # list_name self.expenses[year][expense_name][day_key].setdefault( list_name, {"money": {}, "card": {}} ) def create_expense(self, expense_name, list_name): year = current_year() day_key = current_month_day() self.ensure_path(year, expense_name, day_key, list_name) self.save_expenses() return year, expense_name, day_key, list_name def add_item(self, expense_name, list_name, item, amount, payment_type="money"): year = current_year() day_key = current_month_day() self.ensure_path(year, expense_name, day_key, list_name) self.expenses[year][expense_name][day_key][list_name][payment_type][item] = amount self.save_expenses() return year, day_key def total_for_month(self, year, month): total = 0.0 for expense in self.expenses.get(year, {}).values(): for day, lists in expense.items(): if day.startswith(f"{month:02d}-"): for lst in lists.values(): for pay in ("money", "card"): total += sum(map(float, lst[pay].values())) return totalזה הקובץ dates
from datetime import date def current_year() -> str: return str(date.today().year) def current_month_day() -> str: today = date.today() return f"{today.month:02d}-{today.day:02d}"אני להיום סיימתי לכתוב, אז אם יש לך משהא להוסיף\לתקן אני לא יעשה את זה עכשיו.
כמובן אני יכול לעשות רפזטורי ולהעלות לגיטהב, רק אני עדיין לא יודע להשתמש בו כל כך..