בקשת מידע | אני בונה אפליקציה לאנדרואיד עם פייתון
-
@RearmostPant23 מה קורה עם זה?
בלי להלחיץ
.@המלאך היי, כן אני עכשיו מתחיל, יש לך אולי דרך תיקשורת נוספת?
-
@RearmostPant23 בעצם האפליקציה עושה חישוב הוצאות חודשי יומי ושנתי פשוט.
שלב ראשון בפונקציות זה לחשב את התאריך, שלב שני לייצר או להיכנס לרשימה קיימת של אותו יום ולהכניס לשם נתונים ושלב שלישי מתי שהוא ירצה המשתמש יוכל להשתמש במחשבון הבסיס כדי לחשב את סך כל ההוצאות.
אז כך יש לך 3 בעיות בקוד של הפונקציות [הקוד של הדאטה נקי].
1 אתה עשית את השנה כint וזה לא נכון - שנה היא str אלא אם אתה רוצה להמיר ולסרבל את הקוד שלך.
2 אתה עשית את הפונקציה של קבלת קלט של מזומן או אשראי [payment_type], אבל לא עשית לזה בדיקה. כלומר אם יהיה טעות הקלדה או שהמשתמש יכניס משהו לא נכון - המערכת תקרוס.
3 המשתנה amount - אין עליו בדיקה איזה קלט הוכנס לשם. ואם יוכנס ערך שגוי או לא הגיוני? - צריך לעשות שם בדיקת קלט.
עכשיו בנוגע לממשק משתמש - בהמשך היום אני אעלה אותו.
בהצלחה.@המלאך כתב בבקשת מידע | אני בונה אפליקציה לאנדרואיד עם פייתון:
1 אתה עשית את השנה כint וזה לא נכון - שנה היא str אלא אם אתה רוצה להמיר ולסרבל את הקוד שלך.
def current_month_day() -> str: today = date.today() return f"{today.month:02d}-{today.day:02d}"התכוונת לשורה השלישית פה שאני לא הגדרתי str?
2 אתה עשית את הפונקציה של קבלת קלט של מזומן או אשראי [payment_type], אבל לא עשית לזה בדיקה. כלומר אם יהיה טעות הקלדה או שהמשתמש יכניס משהו לא נכון - המערכת תקרוס.
אבל למה שהיה אפשרות למשתמש להכניס קלט לט נכון, אני מתחנן שהיה אפשרות בחירה בין 2 אפשרויות
3 המשתנה amount - אין עליו בדיקה איזה קלט הוכנס לשם. ואם יוכנס ערך שגוי או לא הגיוני? - צריך לעשות שם בדיקת קלט.
גם פה אותו דבר
@המלאךאני צריך ללכת אני אשב על זה אחר כך
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | אני בונה אפליקציה לאנדרואיד עם פייתון:
def current_month_day() -> str: today = date.today() return f"{today.month:02d}-{today.day:02d}"התכוונת לשורה השלישית פה שאני לא הגדרתי str?
אבל למה שהיה אפשרות למשתמש להכניס קלט לט נכון, אני מתחנן שהיה אפשרות בחירה בין 2 אפשרויות
גם פה אותו דבר
@המלאךאני צריך ללכת אני אשב על זה אחר כך
@RearmostPant23 צודק,
אם כן אז נכון, אבל תצטרך להוסיף בחירה בין שני אפשרויות בממשק.
לגבי התקשורת,
לא יודע, אני לא רוצה במייל, אולי תפתח גיטהאב.
אבל הזמנים שלי לא כל כך פנויים,
אולי בינתיים תמשיך פה. -
@RearmostPant23 מה קורה עם זה?
בלי להלחיץ
.@המלאך קוד שולחים בתוך בלוק קוד עם תווים כאלו ```
בהתחלה ובסוף של הבלוק.@rearmostpant23 ראיתי שהחלטת להשתמש ב kivy אם זזה מעניין אותך יש את flet (מעין flutter) שהתוצאות בה יכולות להיות די סבירות אם כי פעם אחרונה שהתעסקתי איתה יש לה קושי לעשות פעולות מורכבות לדוג' לעשות סטרימינג לוידיאו תוך כדי הורדה ועוד כמה בעיות כאלה.
-
@המלאך קוד שולחים בתוך בלוק קוד עם תווים כאלו ```
בהתחלה ובסוף של הבלוק.@rearmostpant23 ראיתי שהחלטת להשתמש ב kivy אם זזה מעניין אותך יש את flet (מעין flutter) שהתוצאות בה יכולות להיות די סבירות אם כי פעם אחרונה שהתעסקתי איתה יש לה קושי לעשות פעולות מורכבות לדוג' לעשות סטרימינג לוידיאו תוך כדי הורדה ועוד כמה בעיות כאלה.
-
@cfopuser צודק.
@rearmostpant23 אני מתכוון שעשית את זה מחרוזת אז לעתיד כשתכתוב שנה תצטרך לכתוב עם הסימון הזה: ", לפני ואחרי, אחרת זה יפיל לך את האפליקציה כשתגיע ל2027.@המלאך חזרתי, אני יעשלה עכשיו לגיטהב/ שככתי מה אני כותב אחרי git init
-
@המלאך חזרתי, אני יעשלה עכשיו לגיטהב/ שככתי מה אני כותב אחרי git init
@RearmostPant23 אני מתנצל אני לא כל כך טוב בגיטהאב, למעשה מעולם לא פתחתי פרויקט בגיטהאב.
אולי אם אתה לא מסתדר תמשיך פה. -
@RearmostPant23 אני מתנצל אני לא כל כך טוב בגיטהאב, למעשה מעולם לא פתחתי פרויקט בגיטהאב.
אולי אם אתה לא מסתדר תמשיך פה.@המלאך אני אשאל את GPT
-
@המלאך אני אשאל את GPT
-
@המלאך אני בונה את האפליקציה משתי סיבות
- כדי לתרגל את המיומנויות שלי בפייתון וכן הלוגיקה של תכנות בכללי, פייתון זה רק התחלה
- זה אפליקציה בשביל אמא שלי ולא להפצה
אז הייתי שמח אם מישהו היה מוכן לעשות לי את האפליקציה שאני צריך, רק אני לא רוצה לשגע אף אחד כי היה לי הרבה בקשות תיקונים וניואנסים משלי ולא חשבתי שמישהו היה זמן וכח בשבילי, אם באמת יש לך או למישהו סבלנות בשבילי אני מאוד אשמח
כבר יש לי כמה פונקציות עיקריות שאני כבר כתבתי.אז בהתחשב בסיבה הראשונה את מה היה הכי שימושי ללמוד?
-
@RearmostPant23 אבל למה בפייתון?
זה לא מקום טוב להתחיל, לקחת שפה שהיא לא נתמכת בצורה מרכזית ורשמית למטרה שלך (אנדרואיד).
@מישהו12 זה השפה שאני מכיר
-
@rearmostpant23 דבר איתי בצאט של גיטהאב [בכפתור בעיות]