עזרה | שגיאת [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] מול Google Firebase דרך Python
-
אני מנסה להריץ שרת Flask מקומי שמתחבר ל־Firebase Realtime Database באמצעות הספרייה firebase_admin.
החיבור מתבצע דרך קובץ service account (firebase_admin_sdk.json) תקני, אבל בכל קריאה ל־.get() על reference, אני מקבל את השגיאה הבאה:vbnet
Copy
Edit
SSLError(SSLCertVerificationError(1, '[SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: unable to get local issuer certificate (_ssl.c:1006)'))
ניסיתי כברלהגדיר את הסביבה עם הקובץ cacert.pem דרך
python
Copy
Edit
os.environ['REQUESTS_CA_BUNDLE'] = "C:/xaxa_browser/cacert.pem"
os.environ['CURL_CA_BUNDLE'] = "C:/xaxa_browser/cacert.pem"
os.environ['SSL_CERT_FILE'] = "C:/xaxa_browser/cacert.pem"
גם ניסיתי לעקוף את האימות ע"י ssl._create_default_https_context = ssl._create_unverified_context – ללא הצלחה.הספריות המעורבות
firebase_admingoogle.auth.transport.requests
requests
urllib3
אשמח מאוד לעזרה או לכיוון – האם יש דרך להכריח את firebase_admin או את google.auth להשתמש בקובץ תעודות שאני מספק? או דרך לעקוף את האימות הזה בצורה בטוחה רק בזמן פיתוח?
-
אני מנסה להריץ שרת Flask מקומי שמתחבר ל־Firebase Realtime Database באמצעות הספרייה firebase_admin.
החיבור מתבצע דרך קובץ service account (firebase_admin_sdk.json) תקני, אבל בכל קריאה ל־.get() על reference, אני מקבל את השגיאה הבאה:vbnet
Copy
Edit
SSLError(SSLCertVerificationError(1, '[SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: unable to get local issuer certificate (_ssl.c:1006)'))
ניסיתי כברלהגדיר את הסביבה עם הקובץ cacert.pem דרך
python
Copy
Edit
os.environ['REQUESTS_CA_BUNDLE'] = "C:/xaxa_browser/cacert.pem"
os.environ['CURL_CA_BUNDLE'] = "C:/xaxa_browser/cacert.pem"
os.environ['SSL_CERT_FILE'] = "C:/xaxa_browser/cacert.pem"
גם ניסיתי לעקוף את האימות ע"י ssl._create_default_https_context = ssl._create_unverified_context – ללא הצלחה.הספריות המעורבות
firebase_admingoogle.auth.transport.requests
requests
urllib3
אשמח מאוד לעזרה או לכיוון – האם יש דרך להכריח את firebase_admin או את google.auth להשתמש בקובץ תעודות שאני מספק? או דרך לעקוף את האימות הזה בצורה בטוחה רק בזמן פיתוח?
@yehokarpel עזרה דחופה פליז ממי שיכול לעזור בדחיפות
-
@yehokarpel עזרה דחופה פליז ממי שיכול לעזור בדחיפות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות