בירור | אני מעוניין לחתוך קובץ וידיאו בפייתון מה הדרך הכי נוחה
-
@ראובן-שבתי אני אנסה...
עשיתי איתו קוד לחתוך סרטונים, זה עבד מעולה...
אבל זה לא היה מוגדר כמו שאתה מחפש, אני אנסה לערוך את זה, בעז"ה... -
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | אני מעוניין לחתוך קובץ וידיאו בפייתון מה הדרך הכי נוחה:
@ראובן-שבתי אני אנסה...
עשיתי איתו קוד לחתוך סרטונים, זה עבד מעולה...
אבל זה לא היה מוגדר כמו שאתה מחפש, אני אנסה לערוך את זה, בעז"ה...לחתוך לחלקים או לפי זמן זה פשוט
הבעיה היא חלוקה מדוייקת לפי מ"ב -
@ראובן-שבתי לפי מה שהוא מביא לי הוא משתמש בffmpeg והוא בודק מספר ביטים (מוזר כי כתבתי לו מגה בית ולא סביות) למילישנייה ומחלק לפי זה
-
@2580 כתב בבירור | אני מעוניין לחתוך קובץ וידיאו בפייתון מה הדרך הכי נוחה:
@ראובן-שבתי לפי מה שהוא מביא לי הוא משתמש בffmpeg והוא בודק מספר ביטים (מוזר כי כתבתי לו מגה בית ולא סביות) למילישנייה ומחלק לפי זה
אני ביקשתי לmoviepy כי זה ספרייה דרך PIP
-
@ראובן-שבתי טוב זה נראה שאין באמת דרך לחתוך לפי מ"ב ולא לפי ביטים כיון שהוא בסופו של דבר קורא את הקובץ בצורה בינארית (משהו כזה) ולא את המשקל האמיתי מה שכן גם חיתוך לפי ביטים אמור לתת תוצאה יחסית מדוייקת כי בסופו של דבר כל מ"ב מורכב מסכום שווה של ביטים רק יש הבדל בין ההגדרה הבינארית לבין ההגדרה השיווקית...
-
@ראובן-שבתי תעלה שניה את הקוד שקיבלת ממנו
-
@ראובן-שבתי כתב בבירור | אני מעוניין לחתוך קובץ וידיאו בפייתון מה הדרך הכי נוחה:
@2580 אני לא עם הקוד כרגע תכלס עבד אבל על כל 170 מב לקח 12 דקות זה הרבה מידי בשבילי
למה זה לןקח כזה הרבה זמן פורמט פקטורי עושה את זה בשניהתנסה אח"כ אולי וריאציות אחרות או ספריות אחרות הוא הביא לי יחסית הרבה אפשרויות