בקשת מידע | קורס פייתון
-
-
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
@פלדה
PHYTON אתה מכיר מה זה
VBA הוא כדי לעשות שאופיס יעשה פקודות אוטומטיות, (לכתוב פקודות מאקרו, אני משתמש לוורד, בשביל עימוד ספרים)
PINESCRIPT הוא בשביל TRADINGVIEW (לבנות רובוטים של מסחר בשוק ההון)
KOTLIN הוא בשביל אנדרויד
אבל PHYTON וKOTLIN אני לא יודע טוב, רק קצתואתה בא לומר לי שאת הכל למדת לבד?
זה אפשרי? -
@פלדה כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
@הייתי-שמח-להבין
כמו בכל דבר, יש יתרונות וחסרונות..
היתרונות הבולטים שלו זה שאף קורס לא חסום בשום סינון, ושהכל מובן ומוסרט טוב.
החסרונות, זה שהוא מאד מאד טכני (בקורס שהמלצתי לך עליו יש הרבה המחשה חזותית בסרטון) ושאין בו תרגולים. אבל יש כל מיני אתרים אחרים שמביאים תרגוליםכבר ממש התחברתי לסגנון שלו.
ובאמת אחד הסיבות שהלכתי עליו כי היה נראה לי שבאמת כל הקורס שלו פתוח בנטפרי.
באמת אני מתכנן במקביל להשתמש באתר הזה שהביא @יוסי6789
למעלה, שאפו לו. -
-
@הייתי-שמח-להבין כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
ואתה בא לומר לי שאת הכל למדת לבד?
זה מה שאני מתכוון להגיד לך, שזה לא ''כל זה'' כל השפות האלה, (ומזה אני משער על אחרים) למרות שהם תחומים אחרים לגמיר, מבחינת תכנותית הם אותו רעיון, ברגע שאתה לומד את הראשון (שבמקרה שלי היה פייתון) אתה יכול ללמוד מאד בקלות האחרים.
ולגבי השאלה אם זה היה לבד:
אז PYTHON למדתי בSOLOLEARN, ממש מוצלח, כמו שכתבתי לעיל הרבה יותר מוצלח ולמידה מהירה לדעתי, מהקורס בעברית של CAMPUS,
והשאר למדתי עם קורסים חינמיים מיוטוב (לא בעברית), ומאז שהכרתי את GPT הוא מאד עוזר לי (לא לבקש שהוא יכתוב קוד, אלא כשיש לך שאלה לבקש שיסביר לך, וגם על כל פקודה חדשה שהייתי צריך, לבקש ממנו שיכתוב לי TUTORIAL עם דוגמאות,זה אפשרי? יש תקוה לאחריתי?
תראה תלוי בכמה דברים, קודם כל תלוי אם יש לך "גישה", אם אתה אוהב את זה, וכמה זמן את מקדיש להם,
-
@menajemmendel
השאלה איך עושים את זה בעברית?
וכמה זמן לקח לך?
ויש דרך ללמוד את כל זה גם בישיבה - שאין אינטרנט? (מספרים\אוף ליין) -
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
@הייתי-שמח-להבין כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
ואתה בא לומר לי שאת הכל למדת לבד?
... ולגבי השאלה אם זה היה לבד:
אז PYTHON למדתי בSOLOLEARN, ממש מוצלח, כמו שכתבתי לעיל הרבה יותר מוצלח ולמידה מהירה לדעתי, מהקורס בעברית של CAMPUS,
והשאר למדתי עם קורסים חינמיים מיוטוב (לא בעברית)...תודה שהחכמתני, תראה אם אתה יודע אנגלית זה כבר הרבה יותר פשוט משמעותית.
זה מה שאני מתלבט כל הזמן מה קודם למה?
אני ביינתיים לומד גם אנגלית, אבל הקצב מאוד איטי,
אולי באמת מישהו מכיר תוכנית זריזה ומחייבת, אפילו בתשלום.@פלדה, Technologist שלח לך משהו? כפי שביקשת?
-
-
@הייתי-שמח-להבין
א. לא, בינתיים לא שלח לי כלום
ב. מישהו מכיר דרך ללמוד אנגלית מספר?
ג. ללימוד מקורסים - יש את הקורס של אשכולות ללימוד אנגלית -
@menajemmendel
אגב מישהו יכול לעזור לי בזה - זה הקוד שלי:num = input("הקלד מספר תלת ספרתי: ") הקלד מספר תלת ספרתי: 567 >>> total_bricks = int(num[0]) + int(num[1]) + int(num[2]) >>> equal_share = total_bricks // 3 >>> remainder = total_bricks % 3 >>> print (total_bricks) 18 >>> print(equal_share) 6 >>> print(remainder) 0 remainder == 0
איך אני מחבר את זה שהכל ירוץ באנטר אחד?
(יבקש מספר תלת ספרתי ויעשה עליו את התרגילים החשבוניים הנ"ל? -
כאן לדוגמא תוכל להשתמש ChatGPT
https://chat.openai.com/
כתוב לוnum = input("הקלד מספר תלת ספרתי: ") הקלד מספר תלת ספרתי: 567 >>> total_bricks = int(num[0]) + int(num[1]) + int(num[2]) >>> equal_share = total_bricks // 3 >>> remainder = total_bricks % 3 >>> print (total_bricks) 18 >>> print(equal_share) 6 >>> print(remainder) 0 remainder == 0 כתוב את הקוד בפייתון
הוא נותן
num = input("הקלד מספר תלת ספרתי: ") # ווידוא שהקלט הוא באמת מספר תלת-ספרתי if len(num) != 3 or not num.isdigit(): print("הקלד מספר תלת ספרתי חוקי.") else: total_bricks = int(num[0]) + int(num[1]) + int(num[2]) equal_share = total_bricks // 3 remainder = total_bricks % 3 print("סכום הספרות במספר הוא:", total_bricks) print("השותפות השווה היא:", equal_share) print("השארית היא:", remainder) if remainder == 0: print("השארית היא 0, משמע המספר ניתן לחלוקה בשלושה.") else: print("השארית היא לא 0, משמע המספר אינו ניתן לחלוקה בשלושה.")
הקוד מבצע את אותם פעולות כמו הקוד המוצג בשאלתך, ומוסיף ווידוא שהקלט באמת הוא מספר תלת-ספרתי. אם הקלט אינו חוקי, הוא ידפיס הודעה מתאימה.
-
@פלדה
לא הבנתי מה אתה מריץ והיכן.
מה הבעיה בקוד ?num = input("הקלד מספר תלת ספרתי: ") total_bricks = int(num[0]) + int(num[1]) + int(num[2]) equal_share = total_bricks // 3 remainder = total_bricks % 3 print (total_bricks) print(equal_share) print(remainder) print(remainder == 0)