בקשת מידע | קורס פייתון
-
@פלדה כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
רציתי ללמוד פייתון
התחלתי קורס בקמפוס IL היה ארבע שיעורים מוצלחים ואז מטלה
לא למדנו בכלל איך עושים אותה..
אני מחפש קורס\פוסט או כל דבר שמלמד על הפקודות הרגילות (20 - 30 פקודות שהרבה בשימוש)
אשמח מאד להמלצותיש את החוברת למידה הזאת אני התחלתי ללמוד דרכה, זה מתוך האתר הזה יש שם עוד הרבה ספרי לימוד.
-
@פלדה אשמח לעזור לך לעבור את המטלה הזאת שהתקשיתה בה
נכון הם נותנים מטלות שלא למדת אבל זה כדי להפעיל את הראש המתכנת שלך, זה מטלות שאפשר לפתור עם הידע שנצבר לך גם אם זה לסובב קצת את הראש
ובמערכת המשוב האוטומטי נותנים רמז לכל מטלה וזה אחלה רמזים שמכוונים אותך לפקודה שאתה מחפש -
@פלדה
אני גם ניסיתי ללמוד שם, וזה לא מוצלח בכלל, גם אני לא הצלחתי לעשות את המטלות, אבל הדברים לא קשורים לא ''ראש תכנותי'', הם לא דברים שקשורים להגיון של תכנות אלא דברים שקשורים לפקודות שלא למדו אותך.תכל'ס אחרי זה ניסיתי באתר זה https://www.sololearn.com/
והוא ממש מוצלח, לקוח אותה שלב, שלב, מלמד פרט, דוגמא, תרגיל, וכן על כל שלב
ממומלץ מאד, והוא חינם, הבעיה היחידה שהוא באנגלית, אין סרטונים הכל כתוב, אז אולי יעזור לך תרגום גוגל. -
@menajemmendel
גם אני לא בדיוק הצלחתי שם ממליץ מאוד על הספר של ברק גונן python_book(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1).pdf
ועל רשטק -
@פלדה היית צריך לכתוב בסוגריים את המשתנה בלי גרשיים
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
@פלדה
אני גם ניסיתי ללמוד שם, וזה לא מוצלח בכלל, גם אני לא הצלחתי לעשות את המטלות, אבל הדברים לא קשורים לא ''ראש תכנותי'', הם לא דברים שקשורים להגיון של תכנות אלא דברים שקשורים לפקודות שלא למדו אותך.אני דוקא מאד נהניתי מהקורס
הוא בשפה ברורה ומובנת, והמטלות אמנם מורכבות אבל הם בהחלט כדי לפתח את הראש התכנותי שלך
שוב: אם אתה מסתבך בתרגילים אתה יכול להיעזר בי.
רק קח בחשבון שבסופו של דבר צריך להפעיל קצת את הראש לבד... -