בקשת מידע | קורס פייתון
-
@פלדה
אני גם ניסיתי ללמוד שם, וזה לא מוצלח בכלל, גם אני לא הצלחתי לעשות את המטלות, אבל הדברים לא קשורים לא ''ראש תכנותי'', הם לא דברים שקשורים להגיון של תכנות אלא דברים שקשורים לפקודות שלא למדו אותך.תכל'ס אחרי זה ניסיתי באתר זה https://www.sololearn.com/
והוא ממש מוצלח, לקוח אותה שלב, שלב, מלמד פרט, דוגמא, תרגיל, וכן על כל שלב
ממומלץ מאד, והוא חינם, הבעיה היחידה שהוא באנגלית, אין סרטונים הכל כתוב, אז אולי יעזור לך תרגום גוגל. -
@menajemmendel
גם אני לא בדיוק הצלחתי שם ממליץ מאוד על הספר של ברק גונן python_book(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1).pdf
ועל רשטק -
@פלדה היית צריך לכתוב בסוגריים את המשתנה בלי גרשיים
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | קורס פייתון:
@פלדה
אני גם ניסיתי ללמוד שם, וזה לא מוצלח בכלל, גם אני לא הצלחתי לעשות את המטלות, אבל הדברים לא קשורים לא ''ראש תכנותי'', הם לא דברים שקשורים להגיון של תכנות אלא דברים שקשורים לפקודות שלא למדו אותך.אני דוקא מאד נהניתי מהקורס
הוא בשפה ברורה ומובנת, והמטלות אמנם מורכבות אבל הם בהחלט כדי לפתח את הראש התכנותי שלך
שוב: אם אתה מסתבך בתרגילים אתה יכול להיעזר בי.
רק קח בחשבון שבסופו של דבר צריך להפעיל קצת את הראש לבד... -
-
@פלדה לדעתי כדאי שתיקח קורס אחר שפתוח בנטפרי, כי אחרת אתה תיתקע על ימין ושמאל, וקשה מאד להסתמך על פורום, אפ' אם אנשים עם לב זהב כמו שיש פה, שיושיע אותך בכל מקרה שאתה נתקע. ובפרט שניכר משאלותיך שאתה עדיין בהתחלה.
עוד דבר, הרבה שאלות פשוט נמצאות בגוגל, ואל תתפלא לשמוע שאפ' מתכנתים מנוסים הרבה פעמים שוכחים את התחביר המדויק של איזו פונקציה ומגגלים רגע למצוא דוגמא ולהעתיק. כך פשוט כותבים "איך משתמשים בפקודה INPUT בפייתון?".
ועוד טיפ: תשקיע כמה שיותר בלימוד אנגלית, במיוחד טכנית של מחשבים, כי כמות המידע שתיפתח בפניך היא אסטרונומית. (בכלל לדעתי לימוד תיכנות בעברית זה קצת תרתי דסתרי, כי עולם התיכנות הוא באנגלית, נקודה. אבל בהתחלה זה כן כדאי.)
לסיום אני יעודד אותך, כי אפשר ללמוד הכל, אבל הכל, בכוחות עצמך!
אני עצמי למדתי מספרים בישיבה את השפות C C++ וC# ואחר כך לקח לי ללמוד פייתון כמה שעות בלבד. -
@פלדה אנגלית באשכולות, אתר חרדי למעשה.
ספרים כאן
אגב, עברת על המדריכים הללו?
ועוד טיפ קטן: כשאתה לומד מהספר או מהקורס, תנסה כמה שיותר להתקדם בלי עזרה. גם אם אתה נתקע, תנסה ותנסה, עד שתצליח, ואני בטוח שתצליח. אין לך מושג כמה למדתי מדברים שנתקעתי, ולפעמים שעות על שטויות, אבל היום יש לי אינטואיציה איפה הבאג, וזה היה שווה. רק אם התייאשת, אז יש פה חבר'ה שמתים לעזור. -