בקשה | מישהו יכול לתקן קוד פייתון ולשמור כEXE?
-
קיבלתי קוד מבינה מלאכותית, ואני צריך טיפה לשנות אותו וגם לשמור אותו כEXE, לצורך תיחזוק עמדת אוצר החכמה. מישהו יכול לסייע?
סקר פייתון.py וגם הבקשה שלי.txt
וכל העוזרים והמתייגים יבורכו מפי עליון אמןןן (מחילה שלא הצלחתי לצרף את המנגינה המוכרת...) -
קיבלתי קוד מבינה מלאכותית, ואני צריך טיפה לשנות אותו וגם לשמור אותו כEXE, לצורך תיחזוק עמדת אוצר החכמה. מישהו יכול לסייע?
וכל העוזרים והמתייגים יבורכו מפי עליון אמןןן (מחילה שלא הצלחתי לצרף את המנגינה המוכרת...)@ישעיהו-כץ מה בדיוק צריך לשנות?
הוא עובד מעולה
אם אתה צריך משהו ספציפי תוכל לפנות אלי במייל egozkokus1 בג'ימייל ואשמח לעזור (בהתנדבות כמובן)
(פשוט יהיה לא כיף לגלות שאחרי שעבדתי לסדר לך מה שרצית מישהו אחר בפורום כבר עשה את זה והספיק להעלות, לכן אני מעדיף לעבוד ישירות מולך) -
וכל העוזרים והמתייגים יבורכו מפי עליון אמןןן (מחילה שלא הצלחתי לצרף את המנגינה המוכרת...)@ישעיהו-כץ כנ"ל, תוכל לפנות אלי במייל אם עדיין תצטרך ואשתדל לעזור.
אגב, אישית אני יותר אוהב בדברים שכוללים אינטראקציה עם משתמשים "רגילים" לכתוב את זה כתוכנה ממש, זה לא לוקח הרבה יותר זמן מסקריפט פייתון...