בקשת מידע | תגובה למדריך חלק ב
-
@מאן-דאמר-5 לא יודע איפה אני אמור להגיב לזה אז אני מגיב פה
ממש תודה על המדריך כיף ומחכים לקרוא, אם אפשר להעיר אז נראה לי כדאי להשתמש יותר במושגים המקובלים כגון הזחה/אינדטציה ושמות המשתנים int str וכדו' נראה לי שמומלץ להתרגל לדברים האלה כבר מההתחלה.
מחכים למדריך הבא:) -
@מומי-ארזי כתב בבקשת מידע | תגובה למדריך חלק ב:
@מאן-דאמר-5 לא יודע איפה אני אמור להגיב לזה אז אני מגיב פה
ממש תודה על המדריך כיף ומחכים לקרוא, אם אפשר להעיר אז נראה לי כדאי להשתמש יותר במושגים המקובלים כגון הזחה/אינדטציה ושמות המשתנים int str וכדו' נראה לי שמומלץ להתרגל לדברים האלה כבר מההתחלה.
מחכים למדריך הבא:)תודה על המשוב
אכן גם אני חושב שהכי מומלץ להתרגל למונחים המקובלים כבר בהתחלה, רק רציתי כמה שיותר לפרט והסביר את המושגים בשפה מובנת, בשונה מכל מיני אתרי לימוד תכנות שמשאירים אותך מבולבל ומסוחרר מעומס של מילים שאתה בכלל לא מבין... -
@מאן-דאמר-5 אפשר איכשהו לשלב אבל אתה הבוס
-
@מומי-ארזי מציע שבמקביל למדריכים נפרסם כאן מילון מונחים עם הסבר מפורט על המושגים הבסיסיים בפייתון, וכן מי שירצה לקבל הסבר על מושג מסויים יוכל לבקש, יש כאן הרבה פייתוניסטים שיכולים לשתף מידיעותיהם לתועלת הרבים.
מה אומרים? -
@מאן-דאמר-5 יכול להיות מעולה
-
פוסט זה נמחק!
-
@איסתרק-השלישי מה אתה מגלה
-
@פייתוניסט אם כבר התחילו לדבר על פייתון אתה יודע אולי איך שומרים קובץ בסיומת .py ?
יש לי את העורך הזה : "Notepad++" ומתי שאני שומר קובץ, זה נשמר ואח"כ כשאני מנסה לפתוח, זה נפתח ונסגר לאחר שניה.
יש משהו לעשות בשביל זה? -
@פשוט-שבפשוט תוסיף בסוף הקובץ את הפקודה () input ותריץ שוב
-
@פשוט-שבפשוט או שתריץ דרך שורת הפקודה, כתוב python רווח, נתיב הקובץ המלא ושם הקובץ עם הסיומת py