עזרה| למי יש תוכנת רסטור בכדי לעזור לי במשהו
-
@מומחה-ברמה אמר בעזרה| למי יש תוכנת רסטור בכדי לעזור לי במשהו:
למי שיש.
אין לי מושג מה זה הקובץ הזה
מאיפה מגיע
אבל בדיקה קצרה בתוכן הקובץ
נדמה לי שתוכל לפתוח אותם עם וורד באופציה של recover text from any file -
@משחזר-מידע אמר בעזרה| למי יש תוכנת רסטור בכדי לעזור לי במשהו:
recover text from any file
מזה האופציה הזאת? ואיך פותחים אותה?
-
בפיחת קבצים בוורד יש אפשרות לבחור את סוג הקבצים שברצונך לפתוח
אחד האפשרויות הוא recover text from any file -
@משחזר-מידע אמר בעזרה| למי יש תוכנת רסטור בכדי לעזור לי במשהו:
בפיחת קבצים בוורד יש אפשרות לבחור את סוג הקבצים שברצונך לפתוח
אחד האפשרויות הוא recover text from any fileקבצי QM זה קבצי שפה שצריך לתרגם ע"י תוכנה עיין כאן
https://tchumim.com/topic/8718/מישהו-יודע-איך-עורכים-כזה-קובץ
הבעיה היא שעד היום לא הצלחתי לתרגם בזה היות שהוא לא שומר את השינויים CHV גם לא הצליח לי
אולי תגלה לי איך בדיוק בוורד אני מגיע לאפשרות הזאת?
או שתעזור לי איך אפשר לתרגם כאלו קבצים -
@פישל הגעתי לקישור הזה בדרך ותרגמתי וזה כן תורגם עכשיו אני באמצע לתרגם..
ממממההההה?????
ניסת לבדוק אחרי זה לסגור את התוכנה ולראות שזה באמת התחיל להשנות ונהיה מתורגם????
CHV לא הצליח ויאנג בוי וכן עוד משהו שכבר לא זוכר את שמו לוי יצחק נראה לי גם לא הצליח -
למי שיש. שיפתח לי את כל הקבצים האלה ויעתיק את מה שכתוב בהם ויעלה כקובץ טקסט תודה רבה מראש אשמח לעזרה
הקבצים:UpdateChecker_en_US.qm Subtitles_en_US.qm SocialWidget_en_US.qm RegistrationDialog_en_US.qm qt_en_US.qm PresetsQt_en_US.qm PresetsMVC_en_US.qm PlaybackQt_en_US.qm OpenglSwitcherAPI_en_US.qm NagScreen_en_US.qm MQtUtil_en_US.qm MQtUi_en_US.qm MQtMediaUi_en_US.qm Mmc_en_US.qm MediaExporter_en_US.qm MediaConverterNagscreens_en_US.qm MediaConverter_en_US.qm InstallerGUI_en_US.qm Installer_en_US.qm Informer_en_US.qm HotkeyManager_en_US.qm HelpSystem_en_US.qm Feedback_en_US.qm EmailDialog_en_US.qm CrashSenderApp_en_US.qm CoreApp_en_US.qm ConverterCore_en_US.qm AppUtil_en_US.qm Application_en_US.qm AboutBoxDialog_en_US.qm@מומחה-ברמה אני חושב שרסטור לא פותח סוג קובץ כזה. הוא פותח מספר קבצים מצומצם מאוד.
-
@הערשלה אמר בעזרה| למי יש תוכנת רסטור בכדי לעזור לי במשהו:
למי שיש. שיפתח לי את כל הקבצים האלה ויעתיק את מה שכתוב בהם ויעלה כקובץ טקסט תודה רבה מראש אשמח לעזרה
הקבצים:UpdateChecker_en_US.qm Subtitles_en_US.qm SocialWidget_en_US.qm RegistrationDialog_en_US.qm qt_en_US.qm PresetsQt_en_US.qm PresetsMVC_en_US.qm PlaybackQt_en_US.qm OpenglSwitcherAPI_en_US.qm NagScreen_en_US.qm MQtUtil_en_US.qm MQtUi_en_US.qm MQtMediaUi_en_US.qm Mmc_en_US.qm MediaExporter_en_US.qm MediaConverterNagscreens_en_US.qm MediaConverter_en_US.qm InstallerGUI_en_US.qm Installer_en_US.qm Informer_en_US.qm HotkeyManager_en_US.qm HelpSystem_en_US.qm Feedback_en_US.qm EmailDialog_en_US.qm CrashSenderApp_en_US.qm CoreApp_en_US.qm ConverterCore_en_US.qm AppUtil_en_US.qm Application_en_US.qm AboutBoxDialog_en_US.qm@מומחה-ברמה אני חושב שרסטור לא פותח סוג קובץ כזה. הוא פותח מספר קבצים מצומצם מאוד.
כבר כתבתי לעיל מה זה הסימות הזה בכלל
-
@הערשלה אמר בעזרה| למי יש תוכנת רסטור בכדי לעזור לי במשהו:
@מומחה-ברמה אני חושב שרסטור לא פותח סוג קובץ כזה. הוא פותח מספר קבצים מצומצם מאוד.
הסתדרתי לא משנה..