בעיה | 2 תקלות בממיר של מצברי שבת
-
-
-
@תלת-פאזי
אני לא זוכר אם זה היה באמת ההגדרה הזאת
אני לא יודע מה זה אומר אבל יש לך צילום של ההגדרות
וזה באנגלית

@אחד-מאנש אני לא מבין את ההגדרה הזו
וכמדומני שאף פעם אני לא משנה אותה,
יתכן שזה גורם לבעיה (אם כי, אני לא כ"כ מבין למה. אולי, שוב, זה בעיה בחיווט) כי זה מפעיל מעקף
מעקף- זה אומר שהוא לוקח חשמל מחברת חשמל לבית ולא מהמצברים
מה שאני לא מבין- זה- מה ההבדל בין ידני לאוטמט -
@אחד-מאנש אני לא מבין את ההגדרה הזו
וכמדומני שאף פעם אני לא משנה אותה,
יתכן שזה גורם לבעיה (אם כי, אני לא כ"כ מבין למה. אולי, שוב, זה בעיה בחיווט) כי זה מפעיל מעקף
מעקף- זה אומר שהוא לוקח חשמל מחברת חשמל לבית ולא מהמצברים
מה שאני לא מבין- זה- מה ההבדל בין ידני לאוטמט -
@תלת-פאזי אז מה אני אמור לעשות לשנות את זה בחזרה ?
(אני עדיין לא בטוח שזה היה ההגדרה שהפילה את החשמל)אז מה אני אמור לעשות לשנות את זה בחזרה ?
כן!
גילוי נאות, אני לא נביא- ובאמת שאין לי מושג למה קופץ לך המא"ז והפחת
ולא רק שאני לא נביא, אני גם לא חכם (שעדיף על נביא)- כך שאני גם לא יכול לחשוב מידי הרבה: מה גורם לקצר?
מה שאני כן: אני רוצה לעזור ויותר קל לי לחשוב כאשר אני ממוקד למשהו ספציפי, אך כאשר הכל באוויר, ואני לא רואה כלום בעיניים, קשה לי- סורי -
אז מה אני אמור לעשות לשנות את זה בחזרה ?
כן!
גילוי נאות, אני לא נביא- ובאמת שאין לי מושג למה קופץ לך המא"ז והפחת
ולא רק שאני לא נביא, אני גם לא חכם (שעדיף על נביא)- כך שאני גם לא יכול לחשוב מידי הרבה: מה גורם לקצר?
מה שאני כן: אני רוצה לעזור ויותר קל לי לחשוב כאשר אני ממוקד למשהו ספציפי, אך כאשר הכל באוויר, ואני לא רואה כלום בעיניים, קשה לי- סורי -
@דוד-משה-1 אני בבית שמש
אבל באמת צדקתם לא יודע איך טעיתי אבל החלפתי בין החיובי לשלילי
הבעיה היא שהחלפתי את זה בחזרה וכרגע ברגע שאני מדליק את המצברים נופל לי הפחת בבית -
@דוד-משה-1 אני בבית שמש
אבל באמת צדקתם לא יודע איך טעיתי אבל החלפתי בין החיובי לשלילי
הבעיה היא שהחלפתי את זה בחזרה וכרגע ברגע שאני מדליק את המצברים נופל לי הפחת בבית -
זה הבורר האוטומט עדיין לא מחובר לחשמל

img_2228_optimized_optimized_compressed_800x533.jpg) 

-
זה הבורר האוטומט עדיין לא מחובר לחשמל

img_2228_optimized_optimized_compressed_800x533.jpg) 

-
@אחד-מאנש מאיפה ההזנה של האפס בפחת ח"ח (זה לא נראה שהוא מגיע יחד עם הפאזות)
היכן ההזנה לאינדוקציה?
היכן האפס של הטעינה ושל האינדוקציה?סליחה- מצאתי אותם בפחת למעלה -
כרגע כמו שכתבתי אם אני מדליק את המצברים ישר נופל הפחת של ח"ח אז ניסתי לכבות את ח"ח ולהדליק את המצברים ואכן זה הדליק את החשמל בבית אבל זה עשה רעש מוזר מכיוון הבורר ואז יצא קצת עשן מהבורר-מיד כיבתי את זה וכרגע הבורר על ח"ח והוא פועל אני מקווה שהוא לא התקלקל לגבי מצב האוטומט
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות