בירור | אחרי שקלוד לקחו את פייבל למנויי פרו- שוה לעבור לGPT בשביל סול?
-
@המלאך לא הבנתי את החלק השני. כרגע אין גישה למנויי פרו למודל פייבל אלא אם כן משלמים פר טוקן בלי קשר למכסה הכללית
@חמור-חמורותיים כתבת שחשובה לך העבודה היסודית על הפרומפט הראשון, מדבריך משמע שחשבת שהפרומפט הראשון הוא חינמי ומשם בתשלום, תיקנתי שזה לא לפי פרומפט אלא לפי טוקנים.
-
@חמור-חמורותיים כתבת שחשובה לך העבודה היסודית על הפרומפט הראשון, מדבריך משמע שחשבת שהפרומפט הראשון הוא חינמי ומשם בתשלום, תיקנתי שזה לא לפי פרומפט אלא לפי טוקנים.
@המלאך הוא לא חינמי. הוא זה שאם הפתרון מגיע כבר בו אז אין צורך בבזבוז הזמן על השני והשלישי וכו'. חוץ מזה שהוא זה שצורך הכי פחות טוקנים
. -
@המלאך הוא לא חינמי. הוא זה שאם הפתרון מגיע כבר בו אז אין צורך בבזבוז הזמן על השני והשלישי וכו'. חוץ מזה שהוא זה שצורך הכי פחות טוקנים
.@חמור-חמורותיים עניתי לך.
אין הבדל בין הודעה אחת לכמה, מלבד הטקסט של ההודעה, הכמות טוקנים של הטקסט זניחה.האמת היא שזה לא מדוייק...
ודו"ק. -
@חמור-חמורותיים עניתי לך.
אין הבדל בין הודעה אחת לכמה, מלבד הטקסט של ההודעה, הכמות טוקנים של הטקסט זניחה.האמת היא שזה לא מדוייק...
ודו"ק.@המלאך לא הבנתי איך זה קשור למה שכתבתי.
-
@המלאך לא הבנתי איך זה קשור למה שכתבתי.
@חמור-חמורותיים לא משנה.
תכלס לגופו של דיון, אני מניח שסול עדיף אם הוא כלול במנוי, כי כמות הטוקנים תיהיה גבוהה יותר מפייבל.. -
@חמור-חמורותיים לא משנה.
תכלס לגופו של דיון, אני מניח שסול עדיף אם הוא כלול במנוי, כי כמות הטוקנים תיהיה גבוהה יותר מפייבל..@המלאך השאלה היא כמה הוא עדיף על סונט 5. אני מרגיש שלקלוד יש אמינות ודייקנות מאוד גבוהה. גם כמה המכסה שלו נגמרת מהר? בGPT זה גם להשאיר אותו ללילה בלי פיקוח?
-
@המלאך השאלה היא כמה הוא עדיף על סונט 5. אני מרגיש שלקלוד יש אמינות ודייקנות מאוד גבוהה. גם כמה המכסה שלו נגמרת מהר? בGPT זה גם להשאיר אותו ללילה בלי פיקוח?
@חמור-חמורותיים הכל תלוי במכסה, המכסה תלוייה בפרוייקט, אין מדד אמי חוץ מכמות הטוקנים שניצלת.
בזה אין לי מושג יותר ממך.
-
@המלאך השאלה היא כמה הוא עדיף על סונט 5. אני מרגיש שלקלוד יש אמינות ודייקנות מאוד גבוהה. גם כמה המכסה שלו נגמרת מהר? בGPT זה גם להשאיר אותו ללילה בלי פיקוח?
@חמור-חמורותיים אני משתמש ב-Sol קבוע, על חשיבה XHigh.
לא נגעתי בפייבל, אבל ממה שאני מרגיש התוצאות מטורפות, וגם לפי המדדים הוא צמוד לפייבל, וזה מרגיש ממש קפיצה גדולה מ-5.5.
לגבי המכסות, בקודקס המכסות גבוהות בהרבה, וגם אני לא יודע אם זה אצל כולם אבל אין לי את מגבלת ה-5 שעות כך שאני יכול להשתמש בכל המכסה השבועית ברצף, וכשהיא נגמרת אני מפעיל את האיפוס הידני (שמקבלים לצבירה בכל פעם שיש איפוס אוטומטי).
בוא נגיד ככה - עבדתי על פרוייקטים עצומים, כמו יצירת מערך נתוני אימון ענק ואיכותי, ולמרות זאת מאז שהתבטלה לי מגבלת ה-5 שעות לא חוויתי אף פעם מגבלה כלשהיא, ואני משתמש בקודקס בחופשיות, ועוד יש לי 2 איפוסים ידניים בקנה... -
עד כמה חזק הSOL ביחס לפייבל? אני לא הולך לשלם 300 שח בחודש על מנוי AI. אבל כן חשובה לי עבודה טובה ויסודית שעובדת על הפרומפט הראשון. SOL יעשה את זה כמו פייבל?
עד כמה חזק הSOL ביחס לפייבל?
נתתי לו לסקור קוד של אופוס, על אקסטרה היי.
הוא חזר עם באגים איומים.
נתתי לו לתקן, וחזרתי לסקירה.
אחרי 4 פעמים, קלוד התחנן שאעבור לפרודקשן.
ואז חזר פייבל.
נתתי לו עוד 2 סיבובי סקירות תיקונים - עד שנתתי לSOL בעצמו לעבוד...
הוא רצח את פייבל בקלות. דפק אותו מכל הכיוונים. מה יש לומר?

-
עד כמה חזק הSOL ביחס לפייבל?
נתתי לו לסקור קוד של אופוס, על אקסטרה היי.
הוא חזר עם באגים איומים.
נתתי לו לתקן, וחזרתי לסקירה.
אחרי 4 פעמים, קלוד התחנן שאעבור לפרודקשן.
ואז חזר פייבל.
נתתי לו עוד 2 סיבובי סקירות תיקונים - עד שנתתי לSOL בעצמו לעבוד...
הוא רצח את פייבל בקלות. דפק אותו מכל הכיוונים. מה יש לומר?

@י.-פל. כל הזמן אני מתפלא מהפרגון שלך לsol ולGPT בכלל. גם לי יש סול ואופוס (אני לא משתמש בפייבל מסיבה מסוימת), ולפי הבדיקות שלי SOL עושה תחושה מאוד טובה למשתמש... אבל תכלס הוא פחות מוצלח בקוד נקי לעומת אופוס.
גם שהוא "מוצא" באגים בקודים של אופוס, אופוס מפריך אותם בקלות. יש לי כמה דוגמאות.
יתכן שאני טועה אבל זה הרושם האישי שלי. ומכאן תדון על אחת כמה וכמה לפייבל. -
@י.-פל. כל הזמן אני מתפלא מהפרגון שלך לsol ולGPT בכלל. גם לי יש סול ואופוס (אני לא משתמש בפייבל מסיבה מסוימת), ולפי הבדיקות שלי SOL עושה תחושה מאוד טובה למשתמש... אבל תכלס הוא פחות מוצלח בקוד נקי לעומת אופוס.
גם שהוא "מוצא" באגים בקודים של אופוס, אופוס מפריך אותם בקלות. יש לי כמה דוגמאות.
יתכן שאני טועה אבל זה הרושם האישי שלי. ומכאן תדון על אחת כמה וכמה לפייבל. -
@י.-פל. אגב אני לא כותב מהזיות. בשעתיים האחרונות אני עובד על בעיה שסול יצר בצורה די יסודית, ואופוס מתקן תוך כדי שחיטת טוקנים אכזרית... (הפלוס היחיד של סול במנוי שלי שהוא זול יותר בצריכה)
-
@י.-פל. אגב אתה לא משתגע מהאיטיות המזעזעת של מודלי הGPT למיניהם הם יכולים לחשוב שעתיים! וזה בכל הגרסאות. לדעתי אין חולק שקלוד נוח מהם.
-
-
@י.-פל. אגב אתה לא משתגע מהאיטיות המזעזעת של מודלי הGPT למיניהם הם יכולים לחשוב שעתיים! וזה בכל הגרסאות. לדעתי אין חולק שקלוד נוח מהם.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות