בירור | OCR לזית, המשך
-
-
זה כמעט ברמה של בן אדם לא ?
מדהים!!!
ברמה מאוד מאוד גבוהה, עם תיקונים וכו' שזה מוסיף מאוד לאיכות, אבל כמובן שבגלל שזה AI ישנם דברים שהוא מתקן על פי הסתברות שלו, ולא על פי האמת.
כמו למשל
שזה 'חה"ס' - חול המועד סוכות, ובפועל הOCR לא קלט מה המילה, ותיקן על פי ההסתברות - 'השנה'.אבל חוץ מזה התוכנה קראה נכון את המפה של הספר בצורה הכי טובה שיש, יותר טוב מAI בתשלום!!!, ומיקם כל דבר במקומו, שזה לבד מראה על הבנה מאוד מאוד גבוהה, ובנוסף לOCR על כתב רש"י שיצא מאוד מדוייק!!!
-
@לא-מתייאש יש לי קשר עם דיקטה (אני קישרתי אותם עם אוצריא).
אתה מסכים שאשלח להם דוגמאות מהעבודה שלך?
הנושא הוא לא למכור, זה גוף מחקר גדול, הם יכולים לתת לך מלגת מחקר. -
@לא-מתייאש יש לי קשר עם דיקטה (אני קישרתי אותם עם אוצריא).
אתה מסכים שאשלח להם דוגמאות מהעבודה שלך?
הנושא הוא לא למכור, זה גוף מחקר גדול, הם יכולים לתת לך מלגת מחקר.@בעל-שם-טוב יש לי מודל שצריך לעבור אימון של כמה ימים, אוליי אחר כך ב"ה
תודה רבה -
@בעל-שם-טוב יש לי מודל שצריך לעבור אימון של כמה ימים, אוליי אחר כך ב"ה
תודה רבה@לא-מתייאש תהיה בקשר. מחכים.
-
המשך כאן של השיחה לגבי הOCR
מי שרוצה יכול לשלוח עמוד
דוגמאות :
OCR export.pdf קובץ מקורי : עמודים-מ-שות-חזון-למועד.pdfOCR export 2.pdf קובץ מקורי : פני יצחק חלק א - אבולעפיה, יצחק בן משה (page 67 of 484).pdf
@לא-מתייאש אגב, אני אברך שמשתמש קבוע בתוכנה המטורפת הזאת, ואני רוצה להודות לך על זה כאן, על ההשקעה הרבה שיש בכל פרט ופרט , ורציתי להעיר רק את תשומת הלב לכך שהרבה פעמים בבית יוסף מופיע דברים בראשי תיבות שאינם מובנים כל כך רק בשביל הדוג' משהו שהביא לי היום הוא כותב ר"י וכוונתו לרבינו ירוחם, אבל יש עוד כאלו
-
@לא-מתייאש אגב, אני אברך שמשתמש קבוע בתוכנה המטורפת הזאת, ואני רוצה להודות לך על זה כאן, על ההשקעה הרבה שיש בכל פרט ופרט , ורציתי להעיר רק את תשומת הלב לכך שהרבה פעמים בבית יוסף מופיע דברים בראשי תיבות שאינם מובנים כל כך רק בשביל הדוג' משהו שהביא לי היום הוא כותב ר"י וכוונתו לרבינו ירוחם, אבל יש עוד כאלו
-
-
לא בדקתי
-
לא בדקתי
@לא-מתייאש ואוו אפילו לי היה קשה לקרוא את זה, נראה שגם לו היה קשה ולכן הוא קפץ על כמה שורות

אגב, במרובע הוא עדיין לא טוב -
@לא-מתייאש ואוו אפילו לי היה קשה לקרוא את זה, נראה שגם לו היה קשה ולכן הוא קפץ על כמה שורות

אגב, במרובע הוא עדיין לא טוב@חד-צורבא לא נורא.
שיתמקד בכתב רש"י, זה התחום שחסר כעת מענה ראוי. -
@חד-צורבא לא נורא.
שיתמקד בכתב רש"י, זה התחום שחסר כעת מענה ראוי.@צדיק-וטוב-לו-0 ודאי אבל מה נעשה שיש מקומות שהספר בלול משניהם
-

ספרים באיכות כאלו, לדעתי זה כבר כמעט ניתן להכניס אותם למאגר
page (4).md -

ספרים באיכות כאלו, לדעתי זה כבר כמעט ניתן להכניס אותם למאגר
page (4).md@לא-מתייאש נו אז למי מחכים...
-
@לא-מתייאש נו אז למי מחכים...
@u88 אימון של שבוע...
אם יש לך A100 להשאיל לי, זה יזרז את המצב.
זה OCR של 5 שכבות שאני מתכוון לבנות, כרגע רק 3 פועלות, ולא באיכות שאני מרוצה, אני מחכה לזה בעצם, אבל רק אמרתי שגם ככה, כמעט אפשר ללמוד בזה, חוץ מזה כרגע השכיבה השלישית פעועלת בקלוד כי הGPU שלי עסוק בשביל האימון, כך שיש איזה עלות מסויימת -
@u88 אימון של שבוע...
אם יש לך A100 להשאיל לי, זה יזרז את המצב.
זה OCR של 5 שכבות שאני מתכוון לבנות, כרגע רק 3 פועלות, ולא באיכות שאני מרוצה, אני מחכה לזה בעצם, אבל רק אמרתי שגם ככה, כמעט אפשר ללמוד בזה, חוץ מזה כרגע השכיבה השלישית פעועלת בקלוד כי הGPU שלי עסוק בשביל האימון, כך שיש איזה עלות מסויימת -
ם יש לך A100 להשאיל לי, זה יזרז את המצב.
זה בשבילי סינית...
אבל אני שמח ממש לשמוע כזה דבר ומצפה בכליון עיניים ...
"יראו עינינו וישמח לבינו"....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות