בקשה | מחפש רעיון לפרויקט
-
@אברהם-גלסר
אפליקציית סייר קבצים עם אפשרות להוספת קיצור דרך לקובץ כווידג'ט למסך הבית כולל אפשרות בחירת אייקון לקיצור דרךיצירת נגן מוזיקה למחשב בסגנון מוסיקולט
AI- בניית מערכת סוכנים מבוססי ג'ימיני שיאפשרו בניית פרויקט מורכב בלי איבוד הקשר {בדומה לקלוד קוד} (כלומר מערכת שמאפשרת לכתוב בקשה ויש סוכן שתפקידו לדעת את מבנה הפרויקט בלבד והוא יוצר סוכנים לפי כמות הקבצים כל שאלה נשלחת אליו והוא מחליט לאיזה סוכן היא אמורה להישלח והוא שולח אותה לסוכן הייעודי ככה כל סוכן מתעסק רק בתחומו ואף סוכן לא מאבד את הקשר)
AI- בניית מערכת סוכנים מבוססי ג'ימיני שיאפשרו בניית פרויקט מורכב בלי איבוד הקשר {בדומה לקלוד קוד} (כלומר מערכת שמאפשרת לכתוב בקשה ויש סוכן שתפקידו לדעת את מבנה הפרויקט בלבד והוא יוצר סוכנים לפי כמות הקבצים כל שאלה נשלחת אליו והוא מחליט לאיזה סוכן היא אמורה להישלח והוא שולח אותה לסוכן הייעודי ככה כל סוכן מתעסק רק בתחומו ואף סוכן לא מאבד את הקשר)
זה אחלה רעיון
וגם שהוא בעצמו ינתח את הבקשה וירחיב אותה עד בלי די ויכין תוכנית מפורטתצריך שזה יהיה משהו שנותן דברים שאין בכל הפלטפורמות הקיימות כמו קלוד קוד וכדומה.
-שזה יהיה חינמי (או בתשלום סמלי מאוד למפתחים) וידע לעבור לבד בין הספקים השונים בהגעה למגבלה וישתמש בכל בקשה בחכמה
-אפשר לעשות חיבור לרנדר/ורסל וכדומה שהוא יריץ שם את האפליקציות
-שיתמוך בפרויקט מרובה אפליקציות עם תצוגה מקדימה מפוצלת
-שידע לנהל זיכרון וליצור קבצי הקשר והוראות
-שיהיה לו משימות קבועות וקטנות שישתמשו במודלים כמו ג'אמה (15000 בקשות ביום)
קוראים לזה opencode.
-
זה אחלה רעיון
וגם שהוא בעצמו ינתח את הבקשה וירחיב אותה עד בלי די ויכין תוכנית מפורטתצריך שזה יהיה משהו שנותן דברים שאין בכל הפלטפורמות הקיימות כמו קלוד קוד וכדומה.
-שזה יהיה חינמי (או בתשלום סמלי מאוד למפתחים) וידע לעבור לבד בין הספקים השונים בהגעה למגבלה וישתמש בכל בקשה בחכמה
-אפשר לעשות חיבור לרנדר/ורסל וכדומה שהוא יריץ שם את האפליקציות
-שיתמוך בפרויקט מרובה אפליקציות עם תצוגה מקדימה מפוצלת
-שידע לנהל זיכרון וליצור קבצי הקשר והוראות
-שיהיה לו משימות קבועות וקטנות שישתמשו במודלים כמו ג'אמה (15000 בקשות ביום)
קוראים לזה opencode.
-
@אברהם-גלסר
אולי תוכל לעזור לנו בעניין הזה לבנות מערכת של תוכנה לחסימת מחשבי ווינדוס, כולל חלוקת משתמשים, הרשאות משתנות, מערכת הדפסה בתשלום,כמובן כפיתוח לתוכנה שכבר בנה @הנני-העני, אני חושב שניתן לעשות זאת
אני חושב שפרוייקט יחסית פשוט וייתכן שיהיה לו ביקוש רב, אני עצמי חושב להרחיב את פעילו המכון הזה לעוד מקומות, מלבד מה שהוא עכשיו כבר משמש רבים.
בכלל התופעה המבורכת הזאת של מחשבים לכתיבת חידו״ת מתרחבת וייתכן שיהיה לזה ביקוש ממש גדול
-
אני חושב שפרוייקט יחסית פשוט
פשוט זה לא, בטח לא בעזרת AI בלבד
כלומר לא כזה בעיה לעשות חסימה אפילו עם סקריפט קצר של פאוורשל, אבל כדי שבאמת לא יוכלו לעקוף את זה צריך ידע רב וכו'
פשוט זה לא, בטח לא בעזרת AI בלבד
כלומר לא כזה בעיה לעשות חסימה אפילו עם סקריפט קצר של פאוורשל, אבל כדי שבאמת לא יוכלו לעקוף את זה צריך ידע רב וכו'
לא צריך שלא יוכלו לעקוף ברמה מקצועית, בסוף מדובר על מחשבים שאינם מחוברים לרשת בתוך ישיבה כך שבכל מקרה לא ניתן לעשות בהם שום דבר
את החסימה עצמה @הנני-העני בנה כבר רק צריך לבנות מעטפת, מערכת של משתמשים שונים עם הרשאות שונות חסימה לפי שעות, הדפסה בתשלום, וכו׳
-
@דוד-33 תוכנה או אפליקציה?
מה עוזר תוכנה? -
פרוייקט OCR שיודע לזהות עברית ורש"י באופן מדוייק ביותר וגם באותיות שבורות זה מצרך מבוקש ביותר
-
@דוד-33 תוכנה או אפליקציה?
מה עוזר תוכנה?@שמואל-הסיני
תוכנה או אפליקציה?מה שצריך
מה עוזר תוכנה?
כי הרעיון שלי זה כל הנוסחאות עם התמונות מהספרים הישנים המקוריים ומה הכניסו לתת נוסחאות ואיזה תפילה נלקחה מנוסח מסוים
-
@שמואל-הסיני
תוכנה או אפליקציה?מה שצריך
מה עוזר תוכנה?
כי הרעיון שלי זה כל הנוסחאות עם התמונות מהספרים הישנים המקוריים ומה הכניסו לתת נוסחאות ואיזה תפילה נלקחה מנוסח מסוים
פוסט זה נמחק! -
הכי דחוף תוסף NODBB
שידע לסנן פוסטים לפי מוניטין של הכותב ולמחוק או להסתיר לי את כל מה ששטויות וספאם
כמו ההודעה הזו לדוגמא -
@צול-גאה
ואיך יוכל בן אדם להוכיח ידע ולעלות מוניטין אם אף אחד לא יקרא את ההודעות שלו?????@תותחוביץ לפי מוניטין ותוכן
כלומר שיראה מה התוכן שלו
ויראה גם באיזה נושאים יש לו מקצועיות ויתן דירוג אמינות נניח מומחה אנדרואיד יקבל דירוג 8 בכל נושא אנדרואד
אבל אם בווינדוס הדירוג שלו נמוך אז בזה הוא יסווג כנמוךחוץ מזה שלא צריך הסתרה כוללת רק דירוג כפחות חשוב -
@תותחוביץ לפי מוניטין ותוכן
כלומר שיראה מה התוכן שלו
ויראה גם באיזה נושאים יש לו מקצועיות ויתן דירוג אמינות נניח מומחה אנדרואיד יקבל דירוג 8 בכל נושא אנדרואד
אבל אם בווינדוס הדירוג שלו נמוך אז בזה הוא יסווג כנמוךחוץ מזה שלא צריך הסתרה כוללת רק דירוג כפחות חשוב -
מחפש רעיונות לפרויקטים בכל תחומי התוכנה - אתרים, אפליקציות, תוכנות למחשב, תוספים, כלי AI, אוטומציות, מערכות שרת, API, DevOps, סייבר וכדומה. פחות IVR וכאלה.
אשמח לרעיונות

@אברהם-גלסר אולי תנסה לפרוץ את אפליקציית נגן poweramp המעודכן.
אני כבר הרבה זמן מנסה לפרוץ אבל אני לא מצליח כי אין לי רוט.
פעם היה לי גרסאות פרוצות אבל אחד לא היה מצליח להימחק (״מתקין החבילה נעצר״) ובשנייה לא הייתי מצליח להיכנס לתפריט. -
@אברהם-גלסר
אפליקציית סייר קבצים עם אפשרות להוספת קיצור דרך לקובץ כווידג'ט למסך הבית כולל אפשרות בחירת אייקון לקיצור דרךיצירת נגן מוזיקה למחשב בסגנון מוסיקולט
מה רע באנטיגרביטי?
שיהיה לו משימות קבועות וקטנות שישתמשו במודלים כמו ג'אמה (15000 בקשות ביום)
-
@אברהם-גלסר כבר שלחתי לך לפני תקופה מייל, מה התקדם עם זה?
-
@אברהם-גלסר
בעבר התחלתי ליצור משהו כזה אבל מהר מאוד נגמרו לי הטוקנים...
זה גרם לו לזלול טוקנים בצורה מוגזמת -
בעבר התחלתי ליצור משהו כזה אבל מהר מאוד נגמרו לי הטוקנים...
זה גרם לו לזלול טוקנים בצורה מוגזמת@טופטופיסט בשביל זה צריך להגדיר אותו בצורה שתחסוך טוקנים ובנוסף יש פרויקטים מיוחדים לחיסכון בטוקנים כמו RTK
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות