שיתוף | הפורום עודכן! עכשיו באמת!
-
עכשיו אני מבין שאולי הוא רק מחק לי ולא טיפל בבאג באמת
אני לא מחקתי לך, אני מחקתי לכולם באופן גורף, ואכן למשתמש שכתבת זה עדיין נשאר, יתכן שצריך לטפל בנושא בצורה שונה.
בכלל ״מיקום״ לדעתי זה שדה לא רלוונטי, בלי להיכנס להאם רלוונטי בכלל לפרסם את המיקום של המשתמשים, פשוט השימוש של זה לרוב בכלל לא היה למיקום, אלא להגיגים שיש למשתמשים לכתוב וכו
-
עכשיו אני מבין שאולי הוא רק מחק לי ולא טיפל בבאג באמת
אני לא מחקתי לך, אני מחקתי לכולם באופן גורף, ואכן למשתמש שכתבת זה עדיין נשאר, יתכן שצריך לטפל בנושא בצורה שונה.
בכלל ״מיקום״ לדעתי זה שדה לא רלוונטי, בלי להיכנס להאם רלוונטי בכלל לפרסם את המיקום של המשתמשים, פשוט השימוש של זה לרוב בכלל לא היה למיקום, אלא להגיגים שיש למשתמשים לכתוב וכו
-
@שמואל יש באג שכל התמונות זזות וכל ההודעות זזות
העלתי אתמול תיעוד של זה, שינתי לעיצוב ברירת מחדל וזה הסתדר לכמה שעות, אבל עכשיו שוב הכל על מצב רטטלשכת-הרב כתב:
העלתי אתמול תיעוד של זה, שינתי לעיצוב ברירת מחדל וזה הסתדר לכמה שעות, אבל עכשיו שוב הכל על מצב רטטכעת אני שם לב שכל הפוסטים והתמונות זזים על פי הצופים בהודעות

כשנוסף עוד צופה, כל ההודעות והתמונות זזים הצידה, וכשיורד צופה, הכל חוזר
מה שגורם שכל הפוסטים והתמונות זזים כל הזמן רצוא ושוב, וממש לא נח, אשמח לתיקון הבאג בהקדם -
@שמואל בדקת את זה?
@שמואל כתב:
שמישהוא ישלח לי ZIP כזה במייל שמקבל את השגיאה הזו, כי לי זה לא קורא אצלי, ואני חושב שזה קשור לסוג הקובץ וכו.נתקלתי בזה גם בפורומים אחרים, וזה בוודאות לא קשור להרשאות כפי שציינת. זה מאוד לא עקבי ועל אותם קבצים חלק יכולים להעלות וחלק לא - אם אתה עולה על הבאג אשמח לעדכון
בכרום בווינדוס זה בגלל שהוא שולח
Content-Type: application/x-zip-compressedבמקום
Content-Type: application/zipשNodeBB מצפה.
צריך לשלוח להם תיקון לזה (יש שם עוד כמה בעיות כינויים איך שזה עושה רושם)למעשה שורש הבעיה כבר בספרייה הזו
https://www.npmjs.com/package/mimeצריך לבדוק אם יש ספריות יותר מעודכנות אולי
@שמואל בדקת את זה?
האמת שלא ראיתי את זה, אני לא על ווינדוס, ואכן בווינדוס זה קורה גם אצלי. אז לפחות הצלחנו לגרום לזה לקרות.
למעשה שורש הבעיה כבר בספרייה הזו
https://www.npmjs.com/package/mimeאבל בעצם למה הנושא צץ בעדכון? זה בוודאי פתיר בצד שלהם.
-
לשכת-הרב כתב:
העלתי אתמול תיעוד של זה, שינתי לעיצוב ברירת מחדל וזה הסתדר לכמה שעות, אבל עכשיו שוב הכל על מצב רטטכעת אני שם לב שכל הפוסטים והתמונות זזים על פי הצופים בהודעות

כשנוסף עוד צופה, כל ההודעות והתמונות זזים הצידה, וכשיורד צופה, הכל חוזר
מה שגורם שכל הפוסטים והתמונות זזים כל הזמן רצוא ושוב, וממש לא נח, אשמח לתיקון הבאג בהקדם@לשכת-הרב לא קורה אצלי..
-
@לשכת-הרב לא קורה אצלי..
@שניאור-שמח כנל אצל כולם כי אם כן כבר היו מיתלוננים
-
@לשכת-הרב לא קורה אצלי..
-
@לשכת-הרב לא קורה אצלי..
אז מה יכול להיות הפתרון לבאג הזה
למי שזה גם קורה [שכל הזמן הפוסטים והתמונות זזים בהתאם לצופים] שיכתוב כאןהנה דוגמא נוספת

-

אני לא יכול ללחוץ על הכפתורים של הפאנל כגון על הפרופיל והשלוש פסים כשאני צופה בנושאתיקון: בדפדפן הכל עובד טוב, זה רק באפליקציה שהכרום הציעה לי להתקין
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות