בקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.
-
@קרט כתב בבקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.:
@א.מ.ד. פתיחת קבצי קוד ועריכתם
קיים
@CSS-0 כתב בבקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.:
@א.מ.ד. יש צפי?
בלי לחץ... כרגע כבר עובד עם כלים מובנים רבים, שליטה מלאה בשורת הפקודה, קלט ופלט קולי, ותמיכה ביצירת כלים עצמאית. עכשיו אני עובד על ספריית כלים חיצוניים ראשונית, ואחר כך אתחיל לבנות את ה-UI.
-
@א.מ.ד.
חשבתי על פקודה כמו - תבדוק כל רבע שעה האם CMD סיים לסרוק את הפרוייקט, אם כן תעתיק את הפלט ותשמור אותו כקובץ טקסט חדש על שולחן העבודה. -
@א.מ.ד.
חשבתי על פקודה כמו - תבדוק כל רבע שעה האם CMD סיים לסרוק את הפרוייקט, אם כן תעתיק את הפלט ותשמור אותו כקובץ טקסט חדש על שולחן העבודה.@מענין-לשמוע כתב בבקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.:
@א.מ.ד.
חשבתי על פקודה כמו - תבדוק כל רבע שעה האם CMD סיים לסרוק את הפרוייקט, אם כן תעתיק את הפלט ותשמור אותו כקובץ טקסט חדש על שולחן העבודה.קיים!
-
@מענין-לשמוע כתב בבקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.:
@א.מ.ד.
חשבתי על פקודה כמו - תבדוק כל רבע שעה האם CMD סיים לסרוק את הפרוייקט, אם כן תעתיק את הפלט ותשמור אותו כקובץ טקסט חדש על שולחן העבודה.קיים!
@א.מ.ד. סתם שתדע, לאפליקציית תמיכה AI של קופ"ח מכבי קוראים סמארטי...

-
@א.מ.ד. סתם שתדע, לאפליקציית תמיכה AI של קופ"ח מכבי קוראים סמארטי...

@מחנה-ידידים אני אתבע אותם! זכויות יוצרים...
-
@מחנה-ידידים אני אתבע אותם! זכויות יוצרים...
-
@א.מ.ד. יש עוד אפליקציה בשם סמארטי
@שניאור-שמח @מחנה-ידידים
זה שם גנרי, יש בתחום הזה עשרות אפליקציות עם אותו שם. הזיהוי של האפליקציה שלי הוא SmartiAI -
@שלמה-רביב כתב בבקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.:
אני חולם שיהיה כזה דבר בלי אינטרנט...
שים לב למודל שרשום שם. הוא (או אחיו הקטן במעט) יכול לפעול גם באופן מקומי במחשבי קופיילוט+.
-
@שלמה-רביב כתב בבקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.:
אני חולם שיהיה כזה דבר בלי אינטרנט...
שים לב למודל שרשום שם. הוא (או אחיו הקטן במעט) יכול לפעול גם באופן מקומי במחשבי קופיילוט+.
-
@משה-אוחנה כתב בבקשה | בקשת תכונות לקראת שחרור SmartiAI Agent ל-Windows.:
@א.מ.ד. ירוץ על NPU?
אני לא מתעסק בהרצה אלא בריתמה - הסוכן שפועל על המודלים שהמשתמש בוחר. זה תומך בכל הספקים הגדולים + LM Studio למודלים מקומיים.