שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
שאלה למשתמשי קודקס ואלי גם במובן מסוים לקלוד,
אני לרוב משתמש בקודקס + api של מודל סיני כמו kimi,
רציתי לאמת שתי טענות ששמעתי.לאחרונה שמעתי ששני חשבונות פרו של gpt ביחד יוצא כמו מקס אחד מישהו ניסה ויכול לאמת?
וגם שאנתרופיק הגדילו מכסות ועכשיו ה100$ נותן מכסה יותר נדיבה מאשר ה100 של codex.מישהו שמשתמש באחת החברות או שתיהם יכול לאמת את הטענות?
-
רציתי לאמת שתי טענות ששמעתי.לאחרונה שמעתי ששני חשבונות פרו של gpt ביחד יוצא כמו מקס אחד מישהו ניסה ויכול לאמת?
וגם שאנתרופיק הגדילו מכסות ועכשיו ה100$ נותן מכסה יותר נדיבה מאשר ה100 של codex.מישהו שמשתמש באחת החברות או שתיהם יכול לאמת את הטענות?
-
@cfopuser כמשתמש קלוד פרו וקלוד מקסX5
אני דווקא הרגשתי הפוך, הגדלה משמעותית בפרו וירידה דרסטית במקס
אם כי מכסת ה5 שעות כנראה נדיבה יותר מפעם@בנימין-מחשבים או מי שיודע, בקלוד פקו יש איפוס מכסה מחוץ לקבועים ? (המכסה השבועית)
-
@בנימין-מחשבים או מי שיודע, בקלוד פקו יש איפוס מכסה מחוץ לקבועים ? (המכסה השבועית)
-
בעיקרון לפי המגבלות הרשמיות כנראה שקלוד מקס משתלם בהרבה.
אבל OpenAI בדיוק התחילו בימים האחרונים סדרה של איפוסים לקודקס ב-28 יום הקרובים. כך שנראה שכרגע המכסה יותר משתלמת. ביחוד עם מודל סול 6.1 החדש.
-
אבל OpenAI בדיוק התחילו בימים האחרונים סדרה של איפוסים לקודקס ב-28 יום הקרובים. כך שנראה שכרגע המכסה יותר משתלמת. ביחוד עם מודל סול 6.1 החדש.
מעניין, ההייפ של אופוס 5.5 די מסיבי... (ויש שיאמרו בצדק)
מצד שני המגבלות של אסטרה כרגע לא משהו ביחוד לעומת אופוס.ההתלבטות בגדול זה אם הדשא של השני ירוק יותר.

לא יודע אם שווה לסמוך על זה שעושים בחירה...
תודה על התשובה בכו"א.
-
מעניין, ההייפ של אופוס 5.5 די מסיבי... (ויש שיאמרו בצדק)
מצד שני המגבלות של אסטרה כרגע לא משהו ביחוד לעומת אופוס.ההתלבטות בגדול זה אם הדשא של השני ירוק יותר.

לא יודע אם שווה לסמוך על זה שעושים בחירה...
תודה על התשובה בכו"א.
-
-
-
-
אין צורך להשתמש באסטרה, סול 6.1 לא פחות טוב בחמישית המחיר
אני מבין שאתה על קודקס מקס?
אחד השיקולים זה שקודקס חוסמים ומוחקים את החשבון עם כלל השיחות אם מפרים את הtos שלהם.
(לדוג' משתמשים ל"סייבר" וכדו')אבל בסוף מה שמעניין לדעת זה אם מה אפשר לעבוד יותר.
אבל אם השימושים אכן נדיבים יותר מאנתרופיק (א ו נדיבים בכללי כמו שאתה אומר) אולי נשדרג בקודקס.
השיקול זה מקס פה או פה.
-
אני מבין שאתה על קודקס מקס?
אחד השיקולים זה שקודקס חוסמים ומוחקים את החשבון עם כלל השיחות אם מפרים את הtos שלהם.
(לדוג' משתמשים ל"סייבר" וכדו')אבל בסוף מה שמעניין לדעת זה אם מה אפשר לעבוד יותר.
אבל אם השימושים אכן נדיבים יותר מאנתרופיק (א ו נדיבים בכללי כמו שאתה אומר) אולי נשדרג בקודקס.
השיקול זה מקס פה או פה.
-
מה אני עושה אם כשאני מתחבר לקודקס אז מבקשים אימות בוואטסאפ או בSMS
והוואטסאפ לא עובד? -
-
אגב, קראתי מאמר - אמנם ברדיט אבל נשמע אחד שמבין עניין, וגם קיבל כמות חריגה של הצבעות, ששם הוא טען ש-Sol הוא בעצם Astra, וכנראה גם Luna, כלומר מדובר באותו מודל. מיקרוסופט הודו ש-GPT 6 Astra משתמש בטכנולוגיית Looped Transformers שבה המודל חוזר כמה פעמים (במקרה הזה 3) על השכבות עבור כל טוקן, מה שמשפר את איכות הפלט כאילו מדובר במודל גדול פי 3 (בדומה למודל הפתוח Nanbeige 4.2, מומלץ לקרוא).
אז אותו אחד ביצע חישובים שונים כמו מהירות טוקנים לשניה ועוד, והגיע למסקנה שכל הנראה Sol הוא בעצם אותו מודל שעובר על השכבות רק פעם אחת, לעומת Astra שעובר 3 פעמים, ונראה שגם Luna הוא אותו מודל שפשוט משתמש בפחות מומחים מהמודל המלא. -
אגב, קראתי מאמר - אמנם ברדיט אבל נשמע אחד שמבין עניין, וגם קיבל כמות חריגה של הצבעות, ששם הוא טען ש-Sol הוא בעצם Astra, וכנראה גם Luna, כלומר מדובר באותו מודל. מיקרוסופט הודו ש-GPT 6 Astra משתמש בטכנולוגיית Looped Transformers שבה המודל חוזר כמה פעמים (במקרה הזה 3) על השכבות עבור כל טוקן, מה שמשפר את איכות הפלט כאילו מדובר במודל גדול פי 3 (בדומה למודל הפתוח Nanbeige 4.2, מומלץ לקרוא).
אז אותו אחד ביצע חישובים שונים כמו מהירות טוקנים לשניה ועוד, והגיע למסקנה שכל הנראה Sol הוא בעצם אותו מודל שעובר על השכבות רק פעם אחת, לעומת Astra שעובר 3 פעמים, ונראה שגם Luna הוא אותו מודל שפשוט משתמש בפחות מומחים מהמודל המלא. -
@א.מ.ד. אם ככה אפשר לבקש ממנו לבדוק את עצמו 3 פעמים וקיבלנו את המודל החזק
זו לא בדיקה כמו חשיבה. אלא כל מודל יש לו נניח 64 שכבות, אז במודל מסוג כזה במקום לסיים אחרי שכבה 64, חוזרים שוב לשכבה 1 וממשיכים לעבד, מה שנותן בעצם מודל כמעט באיכות של 192 שכבות, אבל עם צריכת זיכרון של מודל 64 שכבות בלבד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות