שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
@NH.LOCAL וכמובן שזה לא יחשב למשהו דרמטי כי אנחנו המצאנו את הכתב והמספרים והוא רק חיבר אותם לצורה של תיאוריה ותרופה

@רוצה-לדעת-3 ברור.
אני סיימתי את הש"ס בגיל 3 לפי זה. סיימתי את כל הא"ב
כל השאר זה לחבר בסדרים משתנים -
הטכנולוגיה של מכוניות מעופפות קיימת כבר עשורים רבים.
המעבר של זה למוצר לשימוש יומיומי המוני, מתעכב בגלל עלויות, רגולציה, ובטיחות, דברים שהופכים את זה ללא מעשי גם בעתיד הנראה לעין.דוגמה לא טובה שלי, קבל תיקון: Clay יזכרו לאשר את זה כשקלוד 8 יפתור את התיאוריה של הכל ו-GPT 10 ימציא תרופה לסרטן
-
האם עוד מישהו ניתקל בתקלה בקלוד או רק אני?

(יכול להיות שזה קשור לנטפרי???)(זה בקלוד שמותקן על המחשב בקלוד בדפדפן הוא עובד כרגיל)
@elch
ספציפית זה לא בטוח, אבל כן לנטפרי יש מסנן מילים במידה והוא מזהה מילה לא הולמת.
הוא חוסם גישה לכתובת API פנימית וזורק על המסך JSON של": השיחה לא נמצאה"
תעשה 418 תראה שזה הם -
פיצ'ר חדש בGPT. משחק סנייק כשהוא יוצר תמונה

-
פיצ'ר חדש בGPT. משחק סנייק כשהוא יוצר תמונה

@בנימין-מחשבים בדסקטופ או גם באתר?
כי לי זה לא מופיע
אולי זה רק PRO -
@בנימין-מחשבים בדסקטופ או גם באתר?
כי לי זה לא מופיע
אולי זה רק PRO -
יותר פרטים על הגילוי של גיפיטי...
OAI מסרה כי הפעילה כ-10,000 סוכנים בו זמנית על דגם "בעל יכולות גבוהות משמעותית" מ-GPT-6 Astra, ויצרה את ההוכחה תוך 88 שעות.
החברה העריכה את עלות המחשוב ב"מיליוני דולרים", כאשר סם אלטמן כינה זאת "אחד הרגעים המדהימים ביותר עבורי בהיסטוריה של OpenAI".
לבנט אלפוגה ובאקמאסטר מ-Anthropic בילו שנה במסלול דומה, הזינו טיוטות לקודקס ופרסמו תוצאות חלקיות בלילה שלפני פרסום ה-OAI עצמו.
באקמאסטר פרסם הצהרה לפיה OAI התחיל רק לאחר ששמע על עבודתם, ומעולם לא ענה האם טיוטות הקודקס שלו אימנו את המודל.
OAI מסרה כי "לא ראתה אף אחת מעבודותיהם" וכי "לא ניגשה לנתוני משתמש ספציפיים", אך אינה יכולה לשלול כי נתוני השימוש שיפרו את המודלים שלה.
-
OAI מסרה כי הפעילה כ-10,000 סוכנים בו זמנית על דגם "בעל יכולות גבוהות משמעותית" מ-GPT-6 Astra, ויצרה את ההוכחה תוך 88 שעות.
החברה העריכה את עלות המחשוב ב"מיליוני דולרים", כאשר סם אלטמן כינה זאת "אחד הרגעים המדהימים ביותר עבורי בהיסטוריה של OpenAI".
לבנט אלפוגה ובאקמאסטר מ-Anthropic בילו שנה במסלול דומה, הזינו טיוטות לקודקס ופרסמו תוצאות חלקיות בלילה שלפני פרסום ה-OAI עצמו.
באקמאסטר פרסם הצהרה לפיה OAI התחיל רק לאחר ששמע על עבודתם, ומעולם לא ענה האם טיוטות הקודקס שלו אימנו את המודל.
OAI מסרה כי "לא ראתה אף אחת מעבודותיהם" וכי "לא ניגשה לנתוני משתמש ספציפיים", אך אינה יכולה לשלול כי נתוני השימוש שיפרו את המודלים שלה.
-
לא יודע אם כבר דיברו ע"ז בפורום אבל זה נראה לי מידע חשוב
הבכיר בחברת AI התפטר והזהיר: "עלולה להרוג את כולנו תוך עשר שנים
ג'ייקוב קוקסון, חוקר בכיר בחברת הבינה המלאכותית אנתרופיק שהתמחה באימון מודלים של AI, הודיע על התפטרותו מהחברה. קוקסון, שעבד בעבר גם ב-OpenAI, אמר כי החליט לעזוב בשל חששותיו מהמרוץ בתעשייה לפיתוח מערכות בינה מלאכותית שיוכלו לשפר את עצמן."התפטרתי היום מאנתרופיק. בשלוש השנים האחרונות עסקתי במחקר בתחום ה־pretraining, הן ב-OpenAI והן באנתרופיק. אף אחת מהחברות אינה פועלת באחריות", כתב קוקסון.
לדבריו, החברות "אל תזלזלו בכוחה של הטכנולוגיה הזו. בקרוב יהיו אלה מערכות שעולות על בני אדם, שיכולות לפרוץ לכל דבר, לחולל מהפכות בכל תחום בן לילה, ולצבור כוח ומשאבים ממשיים. כולנו עדים להתקדמות בכל אחד מהתחומים הללו, וההתקדמות אינה מאטה את הקצב. האנשים שבונים בינה מלאכותית מאמינים בכנות שהיא עלולה להרוג את כולנו עד סוף העשור, זה לא תעלול שיווקי".
-
@בינארי-חכם דיווח מדויק ואובייקטיבי. אהבתי
קרדיט ל The Rundown AI
ממליץ בחום להירשם לניוזלטר שלהם בתחום הAI כאן
-
קרדיט ל The Rundown AI
ממליץ בחום להירשם לניוזלטר שלהם בתחום הAI כאן
@בינארי-חכם זה מפנה לקישור שלא נמצא
כנראה נמחק מהפורום -
@בינארי-חכם זה מפנה לקישור שלא נמצא
כנראה נמחק מהפורום@ztcebuck
הקישור עודכן -
-
ג'ייקוב קוקסון, חוקר בכיר בחברת הבינה המלאכותית אנתרופיק שהתמחה באימון מודלים של AI, הודיע על התפטרותו מהחברה. קוקסון, שעבד בעבר גם ב-OpenAI, אמר כי החליט לעזוב בשל חששותיו מהמרוץ בתעשייה לפיתוח מערכות בינה מלאכותית שיוכלו לשפר את עצמן."התפטרתי היום מאנתרופיק. בשלוש השנים האחרונות עסקתי במחקר בתחום ה־pretraining, הן ב-OpenAI והן באנתרופיק. אף אחת מהחברות אינה פועלת באחריות", כתב קוקסון.
לדבריו, החברות "אל תזלזלו בכוחה של הטכנולוגיה הזו. בקרוב יהיו אלה מערכות שעולות על בני אדם, שיכולות לפרוץ לכל דבר, לחולל מהפכות בכל תחום בן לילה, ולצבור כוח ומשאבים ממשיים. כולנו עדים להתקדמות בכל אחד מהתחומים הללו, וההתקדמות אינה מאטה את הקצב. האנשים שבונים בינה מלאכותית מאמינים בכנות שהיא עלולה להרוג את כולנו עד סוף העשור, זה לא תעלול שיווקי".
ג'ייקוב קוקסון, חוקר בכיר בחברת הבינה המלאכותית אנתרופיק שהתמחה באימון מודלים של AI, הודיע על התפטרותו מהחברה.הובא כבר כאן:
https://mitmachim.top/post/1240784 -
בינארי-חכם כתב:
השאלה שלי היא אחרת אם לקח להם 88 שעות איך הם התבססו על משהו שהוזן לילה לפני
דהיינו הם ג'יפיטי התחיל לעבוד עוד לפני שהם הזינו מה קרה שג'יפיטי נזכרו פתאום?
ואם הם התבססו על זה אז בעצם לקח להם הרבה פחות זמן לעבד את זה (כ12-18 שעות בלבד)
גם איך הם יודעים שזה הפתרון הנכון הרי קצת תמוה שביום הוא הוציא את הפתרון הם פרסמו את זה לכאורה הם העבירו את זה למתמטיקאים משורה ראשונה לבחינה...לא ברור שיש מקום לתביעה המשפטית רק השאלה היא מהם הפרטים המלאים ומה מסתירים מאיתנו
והמלצה שלי לפעם הבאה שהם ישלמו לתוכנית של ארגונים שהAI לא מתבסס על הנתונים שלהם... -
בינארי-חכם כתב:
השאלה שלי היא אחרת אם לקח להם 88 שעות איך הם התבססו על משהו שהוזן לילה לפני
דהיינו הם ג'יפיטי התחיל לעבוד עוד לפני שהם הזינו מה קרה שג'יפיטי נזכרו פתאום?
ואם הם התבססו על זה אז בעצם לקח להם הרבה פחות זמן לעבד את זה (כ12-18 שעות בלבד)
גם איך הם יודעים שזה הפתרון הנכון הרי קצת תמוה שביום הוא הוציא את הפתרון הם פרסמו את זה לכאורה הם העבירו את זה למתמטיקאים משורה ראשונה לבחינה...לא ברור שיש מקום לתביעה המשפטית רק השאלה היא מהם הפרטים המלאים ומה מסתירים מאיתנו
והמלצה שלי לפעם הבאה שהם ישלמו לתוכנית של ארגונים שהAI לא מתבסס על הנתונים שלהם...@בינארי-חכם זה נשמע שגם לג'יפיטי יש הודים.

@י.-פל. תחזור לקלוד. -
@בינארי-חכם זה נשמע שגם לג'יפיטי יש הודים.

@י.-פל. תחזור לקלוד.גם לג'יפיטי יש הודים
השאלה מאיזה קאסטות.
-
גם לג'יפיטי יש הודים
השאלה מאיזה קאסטות.
@צדיק-וטוב-לו-0 הבעיה שא"כ מצטמקת השאלה האם הAI הולך לאכול אותנו כי ידוע שהודים אוכלים הכל, והם גם עובדים בעבודות פיזיות.
בא נפתח ע"ז נושא. -
חוקרים ישראלים הצליחו לחדור לחשבונות בגיפיטי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות