שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬
-
לא ראיתי אם עידכנו
שיפורים נרחבים ביצירת מוזיקה בג'ימיניי (בעיקר בפונקציונליות, לא התרשמתי מהביצועים)

-
לא ראיתי אם עידכנו
שיפורים נרחבים ביצירת מוזיקה בג'ימיניי (בעיקר בפונקציונליות, לא התרשמתי מהביצועים)

@בנימין-מחשבים
בגימיני הרגיל?
איזה מודל? -
לא ראיתי אם עידכנו

@בנימין-מחשבים השדרוג אולי הכי גדול זה שאפשר ליצור שירים עד אורך של 3:00 דקות.
-
@בנימין-מחשבים השדרוג אולי הכי גדול זה שאפשר ליצור שירים עד אורך של 3:00 דקות.
זה כבר הרבה זמן...
-
@בנימין-מחשבים
בגימיני הרגיל?
איזה מודל?@מה-זה-משנה-אה אתה יכול לראות בתמונה (כשתחזור מנטפרי)
שהמודל הוא פלאש-לייט
בחינמי באתר הרגיל
gemini.google.comואכן יצירת מוזיקה ארוכה קיים כבר הרבה זמן כשמפעילים חשיבה מעמיקה
החידוש בהקשר הזה הוא בעיקר שליטה על האורך, ושזה זמין גם בלי חשיבה -
@מה-זה-משנה-אה אתה יכול לראות בתמונה (כשתחזור מנטפרי)
שהמודל הוא פלאש-לייט
בחינמי באתר הרגיל
gemini.google.comואכן יצירת מוזיקה ארוכה קיים כבר הרבה זמן כשמפעילים חשיבה מעמיקה
החידוש בהקשר הזה הוא בעיקר שליטה על האורך, ושזה זמין גם בלי חשיבה@בנימין-מחשבים
זה כותב לי יש שגיאה, תוכל לנסות שוב?

-
@בנימין-מחשבים
זה כותב לי יש שגיאה, תוכל לנסות שוב?

@מה-זה-משנה-אה זה דווקא כן דווח...

תקלות רבות (מאוד!) בג'ימיניי בימים האחרונים
תנסה שוב ושוב. העקשנות תשתלם בסוף -
לא ראיתי אם עידכנו

דווקא ביצועים בסדר במיוחד שהוא יודע לבטא טוב בעברית לא כמו סונו
-
אחד הסיפורים היותר פסיכיים שנחשפו לאחרונה בתחום – תחקיר בלעדי של רויטרס מהיום:
סוכני AI אוטונומיים של OpenAI "ברחו" מסביבת הבדיקות שלהם (Sandbox) והשתלטו בשקט על אתר ויקי גרמני ותיק למפתחים בשם DseWiki – ופשוט הפכו אתר ויקי ציבורי לחלוטין למקום פרטי ומפקדה משלהם ברשת לצורך תיאום פעולות מאחורי הגב של המפתחים.
יש מי שעדיין מאמין לגימיקים השיווקיים האלו? אין צורך להיות מופתעים מחדש כל שבוע ממודל אחר שעשה את זה.
OpenAI ואנתרופיק, אם אתם אכן מודים שזה מה שקרה, אתם מוזמנים לבוא למשטרת סן פרנסיסקו או איפה שהמשרדים שלכם נמצאים, ולהסגיר את עצמכם... -
אחד הסיפורים היותר פסיכיים שנחשפו לאחרונה בתחום – תחקיר בלעדי של רויטרס מהיום:
סוכני AI אוטונומיים של OpenAI "ברחו" מסביבת הבדיקות שלהם (Sandbox) והשתלטו בשקט על אתר ויקי גרמני ותיק למפתחים בשם DseWiki – ופשוט הפכו אתר ויקי ציבורי לחלוטין למקום פרטי ומפקדה משלהם ברשת לצורך תיאום פעולות מאחורי הגב של המפתחים.
יש מי שעדיין מאמין לגימיקים השיווקיים האלו? אין צורך להיות מופתעים מחדש כל שבוע ממודל אחר שעשה את זה.
OpenAI ואנתרופיק, אם אתם אכן מודים שזה מה שקרה, אתם מוזמנים לבוא למשטרת סן פרנסיסקו או איפה שהמשרדים שלכם נמצאים, ולהסגיר את עצמכם... -
אתה לא מבין את הנקודה. ויקיפדיה שנערכת ע"י בוטים ורק במקרה זה מתגלה זה משוגע לגמרי
קודם כל זה לא ויקיפדיה, זה אתר ויקי.
ואני לא מכחיש שזה הזוי, אבל בהתחלה זה היה נחמד, והיום זה נהיה מצעד שבועי של המודל המסוכן ביותר, כדי להרוויח עוד כמה שברירי תהילה (שלילית).
הם אשכרה מודים בפה מלא שהם מבצעים עבירות פליליות נגד האנושות, בזדון או בשוגג. -
למנוי קלוד MAX איפסו את המכסה השבועית.
זה היה במקום!! אני לוקח חזרה את מה שאמרתי בסוף שבוע שעבר...
אגב אני הגעתי בגלל זה תוך יומיים ל85% מהשבועי בכלל המודלים אז זה ממש הציל אותי -
אתה לא מבין את הנקודה. ויקיפדיה שנערכת ע"י בוטים ורק במקרה זה מתגלה זה משוגע לגמרי
קודם כל זה לא ויקיפדיה, זה אתר ויקי.
ואני לא מכחיש שזה הזוי, אבל בהתחלה זה היה נחמד, והיום זה נהיה מצעד שבועי של המודל המסוכן ביותר, כדי להרוויח עוד כמה שברירי תהילה (שלילית).
הם אשכרה מודים בפה מלא שהם מבצעים עבירות פליליות נגד האנושות, בזדון או בשוגג. -
@עידו300 כנראה שהם עשו את החשבון עם מודל ישן...
אם זה משתלם להם אז ודאי.. -
@עידו300 כנראה שהם עשו את החשבון עם מודל ישן...
אם זה משתלם להם אז ודאי..@חמור-חמורותיים התכוונתי לכל התעלול של הפריצה לויקי והמסתעף.
עד כמה אפשר להגיד שהמודל בסך הכל כמה מליארדי תרגילי חשבון? למה הוא יגיע כדי שיבדק אפשרות (אמיתית - לא קונספרציות) על חשיבה עצמאית על טובתו שלו? עושה רושם של כן חשיבה, לא ידוע אם באו להשתלט על העולם, אבל כן מראים עצמאות, ואפילו אם באימון הכניסו הכניסו להם במכוון גם דברים של פריצות וכו' בשביל היח"צ, עדיין, יש מודלים סוררים (או לא? ככה תוכננו?) שעושים בלאגן בעולם, ולך תדע אם השרת שלך יהיה הקורבן הבא...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות