דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. קטגוריות בהרצה
  3. תכנות
  4. בינה מלאכותית - AI
  5. עזרה הדדית - בינה מלאכותית
  6. שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬

שיתוף | מה חדש בבינה מלאכותית - נספח עדכוני פיצ'רים ודיונים 💬

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בינה מלאכותית
1.6k פוסטים 105 כותבים 80.7k צפיות 81 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • י. פל.י י. פל.

@Nils-Sjoberg כתב:

הי חבר אפשר לדעת למה?

בגלל ההודעה שאחרי ההודעה שלך.
    יושב לו בן-אדם, מדבר על GPT בweb (אגב - גם הוא מוצלח ברמות גבוהות), לא פועל איתו בתוך הide, ואז טוען שהוא לא משנה קוד...
    איך הוא ישנה קוד בדיוק?

ג'מיני מוצלח בעיקר בלבזבז זמן, לכתוב משלים מכל רחבי הקוסמוס, לגרום לך להבין טוב מאוד מה שהוא מסביר לך - ורק אחרי שאתה קולט את הנקודה האמיתית - אתה מבין שאולי הצלחת להבין איך להכין לוקשים...

קלוד קוד הוא בחור מוצלח, אבל GPT נותן לו ביקורת רצחנית, שגורמת לו לחשוב מחדש על כל מה שהוא עושה...
    אגב, גיליתי לאחרונה משהו מעניין: בgpt sol במצב חשיבה גבוה, הוא מסוגל לעצור באמצע העבודה, לחשוב מחדש על כל האירוע מזווית שונה...

סתם דוגמא נחמדה...
    2a275d42-4525-497e-8da5-96911bf27c58-image.jpeg

N מנותק
    N מנותק
    Nils Sjoberg
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-פל.

קלוד טוב יותר בהקשרים בשיחה אנושית בלהחזיק מפה מורכבת של עשרות קבצים
    ותכלס לכתוב קוד יעיל ללא זבל אבל גמיני אם תנחה אותו מספיק טוב גם מגיע לאחלה תוצאות
    כנל גיפיטי ושוב גמיני אחרי 10 הודעות ישכח מיהו ומה הוא קלוד לא וזה מה שיפה בו

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ביוסב ביוס

@CSS-0 יש לך עבודות נהדרות ומושקעות, אבל במקומך הייתי מתבייש לכתוב את החות דעת הזו לגבי GPT.
      אתה מכיר את GPT החינמי הרגיל באינטרנט והוא באמת לא יודע לכתוב קוד, המטרה שלו בעיקר לחשב במהירות את המרחק בין אתונה לשטוקהולם, לתת מתכון לארוחת ערב בלי גלוטן, או מקסימום להסביר איך מפעילים מברגה מייבוא רוסי מקבילץ
      לכתוב קוד GPT בנו כלי מיוחד שנקרא קודקס שהוא רק בתשלום, והוא מכיל מודלים שמיוחדים רק לקוד (סול טרה ולונה). הם לא רק יודעים לכתוב קוד, אלא מתחרים ראש בראש עם פייבל של קלוד, ובודאי מהירים וזולים יותר.
      [לדעתי אגב קלוד יותר טוב אבל זה לא הנושא]

CSS 0C מחובר
      CSS 0C מחובר
      CSS 0
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@ביוס לא דיברתי על קודקדס (חוץ מזה שהמגבלה שלו בחינמי הרבה הרבה פחות מקלוד כי אחרי שתי הודעות הוא היה באמצע פרויקט ולא גמר אותו ואני צריך לחכות חודש שעד שאני הוכל להשתמש שוב..)

https://iosii123212-hub.github.io/ani/

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • י. פל.י י. פל.

@Nils-Sjoberg כתב:

הי חבר אפשר לדעת למה?

יושב לו בן-אדם, מדבר על GPT בweb (אגב - גם הוא מוצלח ברמות גבוהות), לא פועל איתו בתוך הide, ואז טוען שהוא לא משנה קוד...
        איך הוא ישנה קוד בדיוק?

ג'מיני מוצלח בעיקר בלבזבז זמן, לכתוב משלים מכל רחבי הקוסמוס, לגרום לך להבין טוב מאוד מה שהוא מסביר לך - ורק אחרי שאתה קולט את הנקודה האמיתית - אתה מבין שאולי הצלחת להבין איך להכין לוקשים...

קלוד קוד הוא בחור מוצלח, אבל GPT נותן לו ביקורת רצחנית, שגורמת לו לחשוב מחדש על כל מה שהוא עושה...
        אגב, גיליתי לאחרונה משהו מעניין: בgpt sol במצב חשיבה גבוה, הוא מסוגל לעצור באמצע העבודה, לחשוב מחדש על כל האירוע מזווית שונה...

סתם דוגמא נחמדה...

ביוסב מנותק
        ביוסב מנותק
        ביוס
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי ביוס

@י.-פל. כתב:

שנפתח את זה שוב?
        תן לי להגדיר את זה מחדש
        לקלוד יש חשיבה אנושית יותר
        לGPT יש חשיבת מכונה יותר
        מה זה אומר? GPT מוצא הרבה באגים לקלוד, כי זה מכונה שמריצה בדיקה על חורי אבטחה של בן אדם. אבל במצב ההפוך שיש באגים וצריך לפתור אותם GPT חושב שעות כמו שקורה לי תמיד, כי זה מכונה בלי היגיון, וקלוד חופר כמו בן אדם פיקח ומבין בדיוק למה זה קרה. כלומר מבין את הקטע את הקאץ' את הסיבה והמסובב. תחשוב על זה שוב.
        ואגב תודה רבה על הקורס המקוצר שעשית לי בזמנו באישי. זה גישר נפלא על פערי הגיל...

https://imreykodesh.com/index.html

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • י ישראל123

@עניו-כמשה כתב:

@ישראל123 kimi k3 הוא בקוד פתוח

נכון שצריך משאבים חזקים בשבילו

אבל בשביל זה בעולם אנשים קונים מק מיני או סטודיו להריץ את הדברים האלה

אתה לא יודע על מה אתה מדבר!
          זה שהוא בקוד פתוח זה לא אומר שהוא כמו כל המודלים!
          הוא שוקל באזור 1.5 טרה והוא מצריך כמות דומה של ראם כדי להריץ אותו. הוא מעל 2.5 טריליון!!!* פרמטרים (המודלים שמריצים על מק מיני הם כמה מיליארדים בודדים).

זה שהם החליטו לשחרר אותו זה בדיוק כמו שגוגל ישחררו את ג'מיני3.6 בקוד פתוח או קלוד את פייבל 5 או אופן AI את GPT 5.6

G מנותק
          G מנותק
          gon.kandi
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל123 סליחה שאני מתערב. מאוד לא אוהב לעשות את זה אבל: https://huggingface.co/moonshotai/Kimi-K3/discussions/121#6a68c135b3a9fb66ac27bd67
          100,000 דולר ויש לך את זה לשימוש אישי (במהירות בהחלט סבירה) עיקר המחיר הוא בהרצה המונית

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • י. פל.י י. פל.

@Nils-Sjoberg כתב:

הי חבר אפשר לדעת למה?

איך הוא ישנה קוד בדיוק?

סתם דוגמא נחמדה...

המלאךה מנותק
            המלאךה מנותק
            המלאך
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-פל. נראה לי כבר דיברנו על זה.

גם אתה לא השתמשת במודלים בתשלום של ג'מיני.

גם אתה לא השתמשת בגירסת הIDE.

גם אתה לא ניסית את המודלים החדשים שלהם (שאגב אני נהנה מאוד! בל השוואה ל3.5 פלאש).

"Code shapes logic, AI expands vision."

ח י. פל.י A 3 תגובות תגובה אחרונה
            0
            • המלאךה המלאך

גם אתה לא ניסית את המודלים החדשים שלהם (שאגב אני נהנה מאוד! בל השוואה ל3.5 פלאש).

ח מנותק
              ח מנותק
              חמור חמורותיים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@המלאך דווקא לזה יש גישה בחינם דרך מנוי פרו שעד לאחרונה היה אפשר לקבל בחינם או אפילו בצאט עד מגבלה מסוימת. היתרון שלו מבחינתי היה שכצאט הוא קורא הכל בשונה מאייגנט מה שאומר שלפעמים הוא יגלה עוד נקודות.
              אבל ודאי שגם אני מצטרף להנל שקלוד בתשלום הוא מצויין. לא מדבר על פייבל אלא גם אופוס החדש וסונט החדש. אני הולך כנראה לעבור לגפט כי נמאס לי מהמנגנוני אבטחה שלו וגם מזה שכרגע פייבל חסום למי שמשלם רק לפרו ולא יותר. גם מכסת החמש שעות היא עוד חיסרון גדול.

שיח רגוע ומכובד, ללא חשדנות עודפת וסימני קריאה מיותרים, יוביל את כולנו למקום טוב יותר....

ביוסב המלאךה 2 תגובות תגובה אחרונה
              0
              • ח חמור חמורותיים

@המלאך דווקא לזה יש גישה בחינם דרך מנוי פרו שעד לאחרונה היה אפשר לקבל בחינם או אפילו בצאט עד מגבלה מסוימת. היתרון שלו מבחינתי היה שכצאט הוא קורא הכל בשונה מאייגנט מה שאומר שלפעמים הוא יגלה עוד נקודות.
                אבל ודאי שגם אני מצטרף להנל שקלוד בתשלום הוא מצויין. לא מדבר על פייבל אלא גם אופוס החדש וסונט החדש. אני הולך כנראה לעבור לגפט כי נמאס לי מהמנגנוני אבטחה שלו וגם מזה שכרגע פייבל חסום למי שמשלם רק לפרו ולא יותר. גם מכסת החמש שעות היא עוד חיסרון גדול.

ביוסב מנותק
                ביוסב מנותק
                ביוס
                מדריכים
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@חמור-חמורותיים אם אתה מתלבט, תוסיף להשוואה את קורסור וקירו (קירו נותנים קרדיט 20$ לנרשמים חדשים ללא התחייבות כלל).
                הם מציעים מנוי במחיר זהה לחברות המודלים עצמם, ואתה מקבל גישה כפולה גם לGPT וגם לקלוד, ובנוסף מריץ סוכנים מעולים (כמובן שקורסור מלך בתחום).
                מאידך יש חסרונות בולטים, יתרת השימוש נמוכה הרבה יותר (כי בסוף אתה משלם על שירות סוכן), וחסרים כלים מסוימים שיש במנוי בתשלום [כמו דיזיין יצירת אפליקציות תמונות וכדו']

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ח חמור חמורותיים

המלאךה מנותק
                  המלאךה מנותק
                  המלאך
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@חמור-חמורותיים זה הפלוס הכי גבוה מבחינתי, כמות הקרדיטים שם עצומה.
                  ובסוף למרות הטפשות - בפרוייקטים מורכבים איבוד ההקשר לאט יותר מקלוד, (קודקס לא בדקתי)

ביוסב תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • המלאךה המלאך

@חמור-חמורותיים זה הפלוס הכי גבוה מבחינתי, כמות הקרדיטים שם עצומה.
                    ובסוף למרות הטפשות - בפרוייקטים מורכבים איבוד ההקשר לאט יותר מקלוד, (קודקס לא בדקתי)

ביוסב מנותק
                    ביוסב מנותק
                    ביוס
                    מדריכים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@המלאך היה היו ימים שגמיני התגאה במיליון טוקנים, היום כולם שם ואך יותר מזה, כולל GPT קלוד קימי וכו'...

המלאךה תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ביוסב ביוס

@המלאך היה היו ימים שגמיני התגאה במיליון טוקנים, היום כולם שם ואך יותר מזה, כולל GPT קלוד קימי וכו'...

המלאךה מנותק
                      המלאךה מנותק
                      המלאך
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@ביוס היום הוא מתגאה בשני מליון 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • המלאךה המלאך

י. פל.י מנותק
                        י. פל.י מנותק
                        י. פל.
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@המלאך כתב:

ב2 ההנחות הראשונות, אתה טועה בהחלט.
                        הוא עשה דברים איומים.
                        יותר מכך: הוא התעלם מהנחיות מפורשות שנתתי לו!!!

גאה להיות חלק:
                        otzaria.org

1
                        • י. פל.י י. פל.

@המלאך כתב:

ב2 ההנחות הראשונות, אתה טועה בהחלט.
                          הוא עשה דברים איומים.
                          יותר מכך: הוא התעלם מהנחיות מפורשות שנתתי לו!!!

המלאךה מנותק
                          המלאךה מנותק
                          המלאך
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-פל. איבוד הקשר.

ניסית לפתוח שיחה חדשה?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • המלאךה המלאך

חברה תרגעו.
                            אם אתם רוצים להשתמש בו תשמשו בapi של hf חינמי לחלוטין, או באופן ראוטר אם הוא זמין שם או בפלטפורמות אחרות בסגנון.

אישית ניסיתי טיפה לשחק איתו בapi של hf, לא התלהבתי מהעברית.

והוא טען לי שהוא קלוד אז אני לא סגור על זה.. 🙂

א מנותק
                            א מנותק
                            אמיץ
                            כתב נערך לאחרונה על ידי אמיץ

@המלאך כתב:

חברה תרגעו.
                            אם אתם רוצים להשתמש בו תשמשו בapi של hf חינמי לחלוטין, או באופן ראוטר אם הוא זמין שם או בפלטפורמות אחרות בסגנון.

הוא בכלל לא חינמי, HF זה בסך הכל צינור לספקים אחרים ואת זה הוא עושה בחינם, כלומר צריך לשלם לHF והם מנתבים אותך לספק לפי הגדרות מסוימות. מה שכן, בכל תחילת חודש מקבלים 1 סנט מתנה או 2 דולר למנויי פרו.
                            או שKIMI K3 שותה טוקנים או בגלל שזה מחיר יקר (או שניהם...) בכמה דקות הוא גמר לי עשר דולר 😞
                            אגב, מישהו יודע איך גורמים לנטפרי לפתוח את neuralwatt? גם אחרי שהם העלו מחירים הם עדיין זולים בפער. או אולי לבקש מHF להוסיף אותם לרשימת הספקים שלהם @א.מ.ד. ?

0
                            • ע מנותק
                              ע מנותק
                              עידו300
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

איבוד הקשר שייך לכולם, אפילו אם הוא עדיין בהקשר, בכל זאת לא טוב לו דיון ארוך מידי על כמה נושאים.

כל פרויקט אני מחלק לחלקים עם תיעוד בקבצי התקדמות ולכל חלק פותח סשן חדש, בינתיים לא היו לי בקלוד שיבושים של הקשר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • א אמיץ

@המלאך כתב:

חברה תרגעו.

הוא בכלל לא חינמי, HF זה בסך הכל צינור לספקים אחרים ואת זה הוא עושה בחינם, כלומר צריך לשלם לHF והם מנתבים אותך לספק לפי הגדרות מסוימות. מה שכן, בכל תחילת חודש מקבלים 1 סנט מתנה או 2 דולר למנויי פרו.
                                או שKIMI K3 שותה טוקנים או בגלל שזה מחיר יקר (או שניהם...) בכמה דקות הוא גמר לי עשר דולר 😞
                                אגב, מישהו יודע איך גורמים לנטפרי לפתוח את neuralwatt? גם אחרי שהם העלו מחירים הם עדיין זולים בפער. או אולי לבקש מHF להוסיף אותם לרשימת הספקים שלהם @א.מ.ד. ?

המלאךה מנותק
                                המלאךה מנותק
                                המלאך
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@אמיץ כתב:

גם לי ג'מיני קשקש שזה בחינם לגמרי, אממה שהוא לא התעמק בפרטים...

לא נראה לי אני חשוד בנושא.🙂

בכל מקרה אין לי מושג על מה אתה מדבר,
                                דיברתי על מה שמפעיל או יותר נכון תלוי במעלה המודל.

שזה על גבי האתר עצמו.
                                המונח המיקצועי לא זכור לי.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                2
                                • המלאךה המלאך

A מנותק
                                  A מנותק
                                  arieldaniely
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי arieldaniely

@המלאך לי יש מנוי גם לג'מיני וגם לקודקס - ג'ימני זוועה!

כמה דוגמאות מחווית התכנות המרנינה עם ג'מיני:

• הוא שכח לסגור סוגריים בסוף של פונקציה מסויימת שהוא ערך וכנראה הייתה ארוכה מדי בשבילו...
                                  • ביקשתי ממנו לייצר לי ריצת גיטהאב שתקמפל תוכנה ואז תייצר כמה צילומי מסך מהתוכנה - לאחר כמה וכמה פעמים שהוא נכשל, שלחתי אותו לתקן והוא שוב נכשל... זה סוף סוף עבר וגיליתי שהוא יצר הדמיה שמדפיסה "יוצר צילום מסך של..." וזהו...
                                  • ביקשתי ממנו לעשות שינוי מסויים, פשוט, ולאחריו ליצור קומיט, הוא עשה את השינוי, יצר קומיט, ובנתיים הריצת בדיקה המשיכה, לאחר שהיא הסתייימה, בכשלון כמובן, הוא תיקן ויצר קומיט תיקון, לאחר מכן הריצה נכשלה שוב והוא יצר עוד קומיט... כך שלבסוף במקום קומיט אחד עובד קיבלתי רשימת קומיטים דפוקים שהייתי צריך לאחד [הוא לא טרח לעשות את זה לבד...].

כל זה - באנטיגרביטציה ועם מנוי, בשילוב של 3.6 flash עם 3.1 pro, שניהם ברמת חשיבה גבוהה.

וזה לפני שהזכרתי את הסקירות קוד - שג'מני רק עסוק בלהלל ולשבח את הכותב המוכשר ו-GPT מוציא רשימות של באגים בצורה מסודרת ומדוייקת.

3
                                  • י. פל.י י. פל.

@Nils-Sjoberg כתב:

הי חבר אפשר לדעת למה?

איך הוא ישנה קוד בדיוק?

סתם דוגמא נחמדה...

ע מנותק
                                    ע מנותק
                                    עידו300
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-פל. כתב:

האמת שזה קצת מדאיג, עשיתי בקלוד המון סבבים של בדיקות כולל עם סוכנים, אם יש לו כאלו שגיאות, א"א לצאת מזה...

ביוסב תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • A arieldaniely

@המלאך לי יש מנוי גם לג'מיני וגם לקודקס - ג'ימני זוועה!

כמה דוגמאות מחווית התכנות המרנינה עם ג'מיני:

• הוא שכח לסגור סוגריים בסוף של פונקציה מסויימת שהוא ערך וכנראה הייתה ארוכה מדי בשבילו...
                                      • ביקשתי ממנו לייצר לי ריצת גיטהאב שתקמפל תוכנה ואז תייצר כמה צילומי מסך מהתוכנה - לאחר כמה וכמה פעמים שהוא נכשל, שלחתי אותו לתקן והוא שוב נכשל... זה סוף סוף עבר וגיליתי שהוא יצר הדמיה שמדפיסה "יוצר צילום מסך של..." וזהו...
                                      • ביקשתי ממנו לעשות שינוי מסויים, פשוט, ולאחריו ליצור קומיט, הוא עשה את השינוי, יצר קומיט, ובנתיים הריצת בדיקה המשיכה, לאחר שהיא הסתייימה, בכשלון כמובן, הוא תיקן ויצר קומיט תיקון, לאחר מכן הריצה נכשלה שוב והוא יצר עוד קומיט... כך שלבסוף במקום קומיט אחד עובד קיבלתי רשימת קומיטים דפוקים שהייתי צריך לאחד [הוא לא טרח לעשות את זה לבד...].

כל זה - באנטיגרביטציה ועם מנוי, בשילוב של 3.6 flash עם 3.1 pro, שניהם ברמת חשיבה גבוהה.

וזה לפני שהזכרתי את הסקירות קוד - שג'מני רק עסוק בלהלל ולשבח את הכותב המוכשר ו-GPT מוציא רשימות של באגים בצורה מסודרת ומדוייקת.

המלאךה מנותק
                                      המלאךה מנותק
                                      המלאך
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@arieldaniely הקטע של הסוגריים מוזר לי.
                                      אבל בנוגע לגיטהאב חד משמעית.
                                      הוא לא יודע להשתמש בגיטהאב.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • ביוסב ביוס

@חמור-חמורותיים אם אתה מתלבט, תוסיף להשוואה את קורסור וקירו (קירו נותנים קרדיט 20$ לנרשמים חדשים ללא התחייבות כלל).
                                        הם מציעים מנוי במחיר זהה לחברות המודלים עצמם, ואתה מקבל גישה כפולה גם לGPT וגם לקלוד, ובנוסף מריץ סוכנים מעולים (כמובן שקורסור מלך בתחום).
                                        מאידך יש חסרונות בולטים, יתרת השימוש נמוכה הרבה יותר (כי בסוף אתה משלם על שירות סוכן), וחסרים כלים מסוימים שיש במנוי בתשלום [כמו דיזיין יצירת אפליקציות תמונות וכדו']

א מנותק
                                        א מנותק
                                        איש ימיני
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ביוס
                                        עבדתי עם קורסור ומשם על אופוס, הוא זלל הרבה מידי, ולא רוצה לכתוב כאן כמה מאות דולרים זה הגיע לחודש.
                                        עברתי לקלוד עם התוסף ב VS קוד, תוכנית מקס של 200$ ומאז יש לי מספיק. מאוד ממליץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        1
                                        • המלאךה המלאך

@אמיץ כתב:

גם לי ג'מיני קשקש שזה בחינם לגמרי, אממה שהוא לא התעמק בפרטים...

לא נראה לי אני חשוד בנושא.🙂

בכל מקרה אין לי מושג על מה אתה מדבר,

שזה על גבי האתר עצמו.

א מנותק
                                          א מנותק
                                          אמיץ
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי אמיץ

@המלאך כתב:

שזה על גבי האתר עצמו.

עד שלא תסביר את עצמך לא אבין מה אתה מדבר, בכל מקרה אני בטוח ב 100% בכך שאין חינמי לגמרי. מה שיש כן זה space's שהם אכן חינמיים אבל רק במודלים מיניאטוריים.
                                          עריכה: מישהו יודע על מה קיבלתי דיס? מה, אסור לחלוק פה על מישהו עם יותר מוניטין ממני? אם אני טועה אשמח לדעת במה ולא סתם לתקוע דיס ולברוח, תודה מראש!

ק המלאךה 2 תגובות תגובה אחרונה
                                          2

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים
                                          • חיפוש גוגל בפורום