שיתוף | ננו בננה 2 - זמין
-
@רפי-סאם וואו, מזכיר לי את היוצר תמונות הקודם של גוגל (לפני הננו בננה) רק בגרסה מתקדמת יותר (וכמובן, יוצר אותיות בעברית
)אגב זה גם עודכן בפלואו

-
מטורף! הופיע לי השניה בחלון קופץ בג'מיני הרגיל...
האיכות המטורפת ביותר שראיתי עד כה:
אין מילים!!
לפי מה ש @היפ-הופ הביא אני לא בטוח שלכולם יהיה את האיכות שלי, כי לי יש את גירסת הפרו. -
@בנימין-מחשבים תמונה נתנהיו.zip
זה בסדר? -
ראיתי באיזה מקום.. אני רק מעביר
רשמי. תגידו שלום ל-Nano Banana 2 (או בשמו הרשמי: Gemini 3.1 Flash Image).
ב-DeepMind לקחו את האיכות הפסיכית של מודל הפרו, הזריקו לה את המהירות של מודל Flash, ויצרו מפלצת יצירת תמונות חדשה.
אז מה השתדרג פה?
️ רינדור טקסט מושלם: שילוב מדויק של מילים בתוך התמונה, אפילו בשפות שונות. סוף סוף שלטים שלא נראים כמו ג'יבריש חייזרי.
️ זיכרון פיל: ה-AI שומר על עקביות של עד 5 דמויות ו-14 חפצים שונים באותו פריים בלי להתבלבל או לחבר לאנשים שש אצבעות.
️ שליטה מטורפת למפתחים ולמשתמשים: תמיכה ברזולוציות מ-512px עד 4K, ויחסי ממדים פנורמיים מוגזמים כמו 1:8.
️ "רמת חשיבה": אפשר להגדיר למודל כמה קשה "לחשוב" (Minimal/High/Dynamic) כדי שהוא אשכרה יציית לפרומפט החופר והמורכב שלכם.
️ יצירת אינפוגרפיקות ודיאגרמות מוכנות ישירות מהטקסט.
איפה מוצאים את זה? בכל מקום בערך: באפליקציית ג'מיני, בחיפוש של גוגל, AI Studio, Vertex AI ולמפתחים דרך ה-API. (משתמשי Pro יקבלו גישה גם למודל ה-Nano Banana Pro הכבד יותר).
כמובן שכדי שלא תנסו לזייף חדשות ולעבוד על כולנו, כל תמונה מקבלת חותמת מים כפולה (SynthID ו-C2PA). יאללה, לכו לייצר קצת בננות.
מקור: Google Blog
-
ב-DeepMind לקחו את האיכות הפסיכית של מודל הפרו, הזריקו לה את המהירות של מודל Flash, ויצרו מפלצת יצירת תמונות חדשה.
אז מה השתדרג פה?
️ רינדור טקסט מושלם: שילוב מדויק של מילים בתוך התמונה, אפילו בשפות שונות. סוף סוף שלטים שלא נראים כמו ג'יבריש חייזרי.
️ זיכרון פיל: ה-AI שומר על עקביות של עד 5 דמויות ו-14 חפצים שונים באותו פריים בלי להתבלבל או לחבר לאנשים שש אצבעות.
️ שליטה מטורפת למפתחים ולמשתמשים: תמיכה ברזולוציות מ-512px עד 4K, ויחסי ממדים פנורמיים מוגזמים כמו 1:8.
️ "רמת חשיבה": אפשר להגדיר למודל כמה קשה "לחשוב" (Minimal/High/Dynamic) כדי שהוא אשכרה יציית לפרומפט החופר והמורכב שלכם.
איפה מוצאים את זה? בכל מקום בערך: באפליקציית ג'מיני, בחיפוש של גוגל, AI Studio, Vertex AI ולמפתחים דרך ה-API. (משתמשי Pro יקבלו גישה גם למודל ה-Nano Banana Pro הכבד יותר).
כמובן שכדי שלא תנסו לזייף חדשות ולעבוד על כולנו, כל תמונה מקבלת חותמת מים כפולה (SynthID ו-C2PA). יאללה, לכו לייצר קצת בננות.
-
אז מה השתדרג פה?
כתב בשיתוף | ננו בננה 2 - זמין:
כל תמונה מקבלת חותמת מים כפולה (SynthID ו-C2PA).
כל עריכת תמונה, גורמת שיהיה סימן מים כפול

-
עשיתי תמונה מורכבת והוא עמד בה יפה מאוד,
רק שלגבי הכובע והחליפה הוא לא הצליח ליצור לי כובע שחור.
עריכה ביקשו ממני לערוך עקב כך שיש שם נשים ברקע.
הנשים נמצאות גם בקובץ זיפ - לשיקולכם.
תמונה.zip
אבל בעיקרון זה מטורף!הנה פיצוי על התמונה הקודמת,
וזה פשוט מטורף היכולות שלו,

הנה קובץ זיפ:תמונה מטורפת.zip
רק שאלה קטנה, למה לפעמים הוא עושה בעיות עם אנשים מפורסמים, זה לא תמיד קורה לי אבל לפעמים הוא לא רוצה ליצור תמונות של מפורסמים, והוא ממש מתעקש על זה ועכשיו הוא יצר לי תמונה של אובמה לדוג'?
!!

) בזיפ. תודה.