ספריות עיצוב בפייתון
-
שלום לכולם.
אני באמצע לכתוב תוכנה שבפייתון.
יש רק בעיה אני לא מצליח לעשות עיצוב מספיק יפה.
ובעברית מלאה מימין לשמאל. אלו ספריות עוזרות לזה? -
@cfopuser שוב, לא רק שאני מוגבל ביכולות.
אני לא יכול להשתמש בספרייה הזו בלי הרכיב ההוא [פרוקסי טולס] והרכיב ההוא מיושן מדי למערכת אבטחה, ולכן היא לא נותנת לי להוריד ולהתקין אותו [ניסיתי שורת פקודה]. -
שמח לבשר שהתבררה הבעיה.
כיום בספריית pywebview יש api מובנה לפייתון.
אין צורך ב ProxyTools ואו רכיבים ישנים אחרים.
תודה לכולם על העזרה הרבה!
ותודה מיוחדת ל@cfopuser. -
שלום לכולם, אני מתנצל שאני שוב מפריע, אבל ניסתי להתקין את pywebview והמחשב שפשוט לא נותן לי להתקדם בלי ProxyTools כלומר, הוא דורש שאני קודם יוריד את הפרוקסי טולס, אבל כמו שהסברתי אין בזה צורך כיום אז המחשב לא נותן לי להוריד את זה,
אשמח לפיתרונות מהמומחים, (ולא מAI כי ניסתי להעזר בו והוא לא עזר). -
שלום לכולם, אני מתנצל שאני שוב מפריע, אבל ניסתי להתקין את pywebview והמחשב שפשוט לא נותן לי להתקדם בלי ProxyTools כלומר, הוא דורש שאני קודם יוריד את הפרוקסי טולס, אבל כמו שהסברתי אין בזה צורך כיום אז המחשב לא נותן לי להוריד את זה,
אשמח לפיתרונות מהמומחים, (ולא מAI כי ניסתי להעזר בו והוא לא עזר).@המלאך מה השגיאה המדוייקת שקיבלת?
-
אשמח לפיתרונות מהמומחים, (ולא מAI כי ניסתי להעזר בו והוא לא עזר). -
אשמח לפיתרונות מהמומחים, (ולא מAI כי ניסתי להעזר בו והוא לא עזר).@המלאך פשוט תשתמש בפייתון 3.12
-
@cfopuser @a0533057932 אני משתמש בפייתון 3.13 כבר, אבל עדיין אני מוריד את הpywebview והשורת פקודה כותבת לי בעיה : שלא ניתן להוריד את פרוקסי טולס.
ניסתי להוריד במקורי ולהריץ, אבל הוא כותב שחסר את הפרוקסי טולס.@המלאך אני חוזר שוב
רק ל3.12 -
@המלאך אני חוזר שוב
רק ל3.12@A0533057932 סליחה טעות. אני משתמש בפייתון 3.12, (פשוט כשהופיע לי הבעיה הזו לראשונה שאלתי את ג'מיני למה והוא אמר לי שזה לא עובד בגירסאות החדשות והמליץ על 3.12 ומטה).
-
@A0533057932 סליחה טעות. אני משתמש בפייתון 3.12, (פשוט כשהופיע לי הבעיה הזו לראשונה שאלתי את ג'מיני למה והוא אמר לי שזה לא עובד בגירסאות החדשות והמליץ על 3.12 ומטה).
@המלאך אני בדקתי הבוקר
פייתון 3.12 והתקין חלק
אתה בטוח בגרסת הפייתון?
אתה משתמש בסביבה נקייה מחבילות אחרות?
מה בדיוק הודעת השגיאה? -
@המלאך אני בדקתי הבוקר
פייתון 3.12 והתקין חלק
אתה בטוח בגרסת הפייתון?
אתה משתמש בסביבה נקייה מחבילות אחרות?
מה בדיוק הודעת השגיאה?@A0533057932 זה הודעת השגיאה : Traceback (most recent call last):
File "C:\SmartLayout\main.py", line 1, in <module>
import webview
File "C:\Users\USER\AppData\Local\Packages\PythonSoftwareFoundation.Python.3.13_qbz5n2kfra8p0\LocalCache\local-packages\Python313\site-packages\webview_init_.py", line 24, in <module>
from proxy_tools import module_property
ModuleNotFoundError: No module named 'proxy_tools'
אני משתמש בCMD,
בוודאות גירסת פייתון,(בדקתי גם את זה בשורת פקודה).