בקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים
-
אני מציע לשקול פיתוח כלי או תוכנה ייעודית — כפי שהאדם-החושב כבר המליץ — שתעבוד בשילוב עם אתרים קיימים כגון ויקיטקסט, או שתספק ממשק דומה משל עצמה.
הרעיון המרכזי הוא ליצור מערכת שבה ניתן לערוך ישירות את הטקסט או להעלות קבצים, והתוכנה תדע להעלות את החומר המעובד אוטומטית לויקיטקסט (או למערכת דומה).
התוכנה צריכה לכלול מספר יכולות עיקריות:-
ייבוא ספרי PDF, פיצולם לעמודים והצגת העמודים בצורה נוחה — עמוד מול עמוד.
-
זיהוי של הספר שנמצא בעריכה כרגע, כדי לשמור על תהליך מסודר ויעיל.
-
והכי חשוב — שהתוכנה תהיה שילוב מובנה בתוך אוצריא, כך שמשתמשי אוצריא יקבלו מדי פעם הודעה עדינה בתוך התוכנה עצמה, המעודדת אותם לתרום מזמנם לעריכת הספרים.
כתבתי בבלגן כי לא היה לי זמן לחשוב על זה לעומק הנקודה שרציתי לומר בעיקר היא
פרוייקט שיתופי כדאי מאוד שיהיה לו ממשק שיתופי@pcinfogmach סתם שאלה:
אז למה לא לעבוד ישירות בויקיטקסט? -
-
@pcinfogmach סתם שאלה:
אז למה לא לעבוד ישירות בויקיטקסט?@צדיק-וטוב-לו-0
בעיקרון היה אפשר משום מה אין לאנשים מוטיבציה לזה צריך למצוא דרך לקשר את ההייפ של אוצריא לויקיטקסט
כמו"כ כדאי שיהיה ספר מסויים שעובדים עליו ולפרסם התקדמות אחרת זה יתפזר מהר מאוד
בקיצער הנושא הוא יותר איך לרתום אנשים לפרוייקט מאשר איך פרקטית אפשר ליישם את הפרוייקט -
ביאורים ב עמוד ב.docx חידושים ב עמוד ב.docx
ד' עמוד א' בהמשך בעזר השם. -
@pcinfogmach סתם שאלה:
אז למה לא לעבוד ישירות בויקיטקסט?@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
@pcinfogmach סתם שאלה:
אז למה לא לעבוד ישירות בויקיטקסט?@י.-פל. טען לי שהיא פלטלפורמה קצת מעצבנת.
כמובן שלא תהיה מניעה מלהעלות לשם את החומר אחר כך.
חוץ מזה אני רוצה שימשיך להיות כאן ״רעש״ מזה, שימשוך אחריו עוד אנשים, מה שיכול להיעלם כשנעבוד בחוץ.
כבר כתבתי ש@userbot התחיל לעבוד אתמול על משהו מגניב, אבל עצרתי אותו כי לא חשבתי שזה נצרך, אבל לפי התגובות כאן, אולי כדאי שימשיך. -
פוסט זה נמחק!
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
@pcinfogmach סתם שאלה:
אז למה לא לעבוד ישירות בויקיטקסט?@י.-פל. טען לי שהיא פלטלפורמה קצת מעצבנת.
כמובן שלא תהיה מניעה מלהעלות לשם את החומר אחר כך.
חוץ מזה אני רוצה שימשיך להיות כאן ״רעש״ מזה, שימשוך אחריו עוד אנשים, מה שיכול להיעלם כשנעבוד בחוץ.
כבר כתבתי ש@userbot התחיל לעבוד אתמול על משהו מגניב, אבל עצרתי אותו כי לא חשבתי שזה נצרך, אבל לפי התגובות כאן, אולי כדאי שימשיך.@איש-גמזו כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
כבר כתבתי ש@userbot התחיל לעבוד אתמול על משהו מגניב, אבל עצרתי אותו כי לא חשבתי שזה נצרך, אבל לפי התגובות כאן, אולי כדאי שימשיך.
0
בטח כדאי!!
זה ממש מקשה לעבוד בבלאגן כזה, אני ממש מסכים עם @pcinfogmach !רק הבעיה הקטנה שאמרו שעדיין אין אפשרות להשתמש בזה עם API, כך שאני ועוד רבים לא יכולים כ"כ לעזור...
חוץ מזה שאני לא יודע אם כדאי ממש הרעיון של @pcinfogmach להכניס לאוצריא כי זה מיועד לאברכים שאין להם אינטרנט גם... מספיק שזה נמצא באודות
-
@מענין-לשמוע כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
@יום-חדש-מתחיל
אני ממש מעונין, אני יקח את ב' עמוד ב'.
אין לי בינה מלאכותית בכלל, אולי מישהו יכניס הרבה עמודים מראש והעבודה תהיה להגיה אותם?
זה עולה כסף או חינמי? -
@איש-גמזו כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
כבר כתבתי ש@userbot התחיל לעבוד אתמול על משהו מגניב, אבל עצרתי אותו כי לא חשבתי שזה נצרך, אבל לפי התגובות כאן, אולי כדאי שימשיך.
0
בטח כדאי!!
זה ממש מקשה לעבוד בבלאגן כזה, אני ממש מסכים עם @pcinfogmach !רק הבעיה הקטנה שאמרו שעדיין אין אפשרות להשתמש בזה עם API, כך שאני ועוד רבים לא יכולים כ"כ לעזור...
חוץ מזה שאני לא יודע אם כדאי ממש הרעיון של @pcinfogmach להכניס לאוצריא כי זה מיועד לאברכים שאין להם אינטרנט גם... מספיק שזה נמצא באודות
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
רק הבעיה הקטנה שאמרו שעדיין אין אפשרות להשתמש בזה עם API, כך שאני ועוד רבים לא יכולים כ"כ לעזור...
מה הכוונה? זה עבד לי מצויין
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
רק הבעיה הקטנה שאמרו שעדיין אין אפשרות להשתמש בזה עם API, כך שאני ועוד רבים לא יכולים כ"כ לעזור...
מה הכוונה? זה עבד לי מצויין
@איש-גמזו בAPI? פשוט במסלול אצלי בנטפרי זה לא פתוח
-
למה צריך api? אני בנטפרי והוא עבד לי מצויין גם ככה
-
@איש-גמזו כתב בבקשה | הפרויקט השיתופי החדש מבית אוצריא (וזית): הוספת ספרים חסרים:
0
בטח כדאי!!
אוצריא יכול לבדוק אם יש חיבור לאינטרנט לפני שהוא מקפיץ
-
כי אתה במסלול הפתוח
במופחת סיכונים זה חסום, אבל רק זיהוי ע"י API לכאורה הם יפתחו