להורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!
-
@שלמה11 היקר, תודה רבה !!!
כמה דבר כזה עוזר
כמה דבר כזה חוסך זמן יקר
כמה דבר כזה עוזר בכתיבה ועריכה
תחשוב, עזרת להמון אנשים והקלת את יצירת עימוד לספרי קודש
זה המון המון זכויות של זיכוי הרבים, עזרה הדדית וחסד, שנזקפות גם לזכותך !תודה עצומה!
ותמשיך לעשות עוד דברים כאלו יפים ומועילים לתועלת הכלל!
-
ר' @שלמה11
עבודה יפה עם היישור עמודים מסתמא כדאי להסתיר את הפעולה שמרחיבה את ה-slection על ידי screenupdating = false ואז true
שים לב בקובץ בדיקה זה לא מיישר הכל. השאלה כעת היא למה?
עלה והצלח
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
ר' @שלמה11
עבודה יפה עם היישור עמודים מסתמא כדאי להסתיר את הפעולה שמרחיבה את ה-slection על ידי screenupdating = false ואז true
עלה והצלח
בעמוד 6 הבעיה היא שיש מרווח לאחר הפיסקא בסוף העמוד, ובגלל שזה כבר ממש בסוף העמוד לכן היישור טורים גורם שתקפוץ שורה לעמוד הבא [תנסה ליישר ידני ע"י הוספת מרווח אחרי ותראה שגם אז השורה אחרונה יברח לעמוד הבא], הבעיה הזאת יכולה להיות בכל פסקא שנגמרת בסוף עמוד אם זה כבר ממש בסוף העמוד, אולי צריך להגדיר שבסוף עמוד יבטל את המרווח לאחר פיסקא.
-
הבעיה שהיתה לי עם הקוד הזה שוורד צריך לרענן את המסך אחרי הביצוע של מציאת גודל השורה האחרונה (בגלל שיש שם תזוזה של השורות), אחרת הפקודות לא עובדות כמו שצריך, לכן א"א לשים את הפקודה הנ"ל על כל הקוד. - אני אשים אותו על חלקים מהקוד.
כמו שכתבו כאן הבעיה היא כזאת: בעמוד שיש בו הערות שולים, המרחק בין ההערות לפיסקה נקבע לפי המרווח שאחרי הטור השני, לא משנה מה המרווח בטור הראשון, בקוד הזה הפיסקה האחרונה בטור הקצר מקבלת את המרווח של הפיסקה האחרונה בטור הארוך יותר.
הפיתרון: צריך להוסיף בדיקה שאם השורה ברחה קדימה המרווח בין השורות יקטןבעמוד 6 הבעיה כנראה יותר סבוכה, והיא ככל הנראה נגרמת מהעובדה שאין בדיקת שורות מיותמות במסמך הזה (נראה לי שזה דבר נדיר) משום מה במקרה כזה וורד רוצה שיהיה מרווח קטן בין השורה המיותמת לבין סוף העמוד (לא מבין את ההיגיון שבזה), להוריד את מרווח השורות ל0 ג"כ לא עוזר לבעיה הנ"ל.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
אפשרות לעדכון אוטומטי.
צריך לוודא שלא יגרום לסמן את התוסף כוירוס על ידי אנטי וירןסים שונים.
העלאה לגיטאהב.
אם הבנתי נכון הא בהא תליא? כלומר להעלות בשביל נוחות עם העדכונים?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
אפשרות לעדכון אוטומטי.
צריך לוודא שלא יגרום לסמן את התוסף כוירוס על ידי אנטי וירןסים שונים.
נכון.
אבל זה מצדיק את הנוחות אח"כ.העלאה לגיטאהב.
אם הבנתי נכון הא בהא תליא? כלומר להעלות בשביל נוחות עם העדכונים?
לא, זה פשוט מאפשר שמירה מסודרת של כל הגירסאות, של כל מה שנוסף מגירסא לגירסא.
-
@איש-גמזו זה אכן מדלג על פיסקאות של כותרות (אולי בעדכון עתידי נעשה שכאשר מריצים על פיסקה בודדת הוא לא ידלג)
@ezerphone כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
@שלמה11 אני לא יודע אם זה בדיוק קשור אבל אולי באמת תנסה לעשות את התוסף לחיפוש בפרויקט השות ישר מתוך וורד
את האמת שאין לי פרויקט השו"ת כך שזאת פעולה מורכבת...
-
@שלמה11 כתב בלהורדה | "שולחן העורך" - תוסף עימוד חדש לוורד!!!:
גירסה 3.2:
שופר היישור טורים, אשמח לקבל תגובותאני לא בדקתי את הגרסה העכשווית, אבל תבדוק עם הקובץ המצורף.
שמואל א.docxאגב, אם אתה מכיר את עזרים לוורד, בגרסה האחרונה שלו יש יישור טורים, אמנם לא לגמרי, אבל גורם שלא יהיו קפיצות ענקיות, והעיקר במהירות שלא תאמין.