המלצה | חיפוש הלכתי חכם (AI)
-
@אהרן כתב בהמלצה | חיפוש הלכתי חכם (AI):
יש אפשרות להוריד את זה למחשב?
עיין כאן https://mitmachim.top/post/771276
-
@aiib כתב בהמלצה | חיפוש הלכתי חכם (AI):
@sivan22 כתב בהמלצה | חיפוש הלכתי חכם (AI):
אני אולי אעשה space שאפשר להעלות אליו קובץ, ליצור לו ייצוגים מספריים ולחפש בהם.
הכי טוב!! אם זה בקלות אדרבה ואדרבה, מאמין שזה יעזור לי ולרבים!
תעדכן אם זה בתוכנית בזמן הקרוב...זה מוכן: https://huggingface.co/spaces/sivan22/Semantic-Search-upload-your-file
תתאזר בסבלנות ליצירת הייצוג המספרי, זה יכול לקחת הרבה זמן (זה רץ בענן חינמי בלי GPU)
-
@sivan22 יש מצב ליצור כזה פרטי שלא כל אחד יוכל לגשת?
אפשר באותו אתר, אבל בתשלום (חינם זה רק ציבורי).
עריכה: הכי טוב שיהיה אפשרות למשהו קבוע כמו שאתה עשית לילקוט יוסף.
וכמובן שאתה יכול ליצור פעם אחת את הייצוגים ולשמור אותם בענן, וכל פעם להוריד אותם מוכנים.
היום זה ממש שווה ללמוד פייתון, ובפרט את הספריות: pandas, transformers, וdatasets.
-
@sivan22 יש מצב ליצור כזה פרטי שלא כל אחד יוכל לגשת?
אפשר באותו אתר, אבל בתשלום (חינם זה רק ציבורי).
אתה בטוח? כי גם כשבחרתי מצב חינם הוא נתן לי אופציה של פרטי. ככה נראה לי...
עריכה: הכי טוב שיהיה אפשרות למשהו קבוע כמו שאתה עשית לילקוט יוסף.
וכמובן שאתה יכול ליצור פעם אחת את הייצוגים ולשמור אותם בענן, וכל פעם להוריד אותם מוכנים.
אני מתכוון ליצור ספייס שמיועד לחיפוש בספר פלוני [כמו שאתה עשית עם הילקוט יוסף] ספציפי.
-
אם כבר אתה מנסה ליצור ספייס, פשוט תשכפל את שלי:
אני מעלה קובץ טקסט [וורד הוא מסרב לקבל, אז המרתי לקובץ טקסט] ואני מקבל את השגיאה הבאה:
UnicodeDecodeError: 'utf-8' codec can't decode byte 0xe0 in position 0: invalid continuation byte Traceback: File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/scriptrunner/script_runner.py", line 575, in _run_script self._session_state.on_script_will_rerun( File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/state/safe_session_state.py", line 65, in on_script_will_rerun self._state.on_script_will_rerun(latest_widget_states) File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/state/session_state.py", line 517, in on_script_will_rerun self._call_callbacks() File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/state/session_state.py", line 530, in _call_callbacks self._new_widget_state.call_callback(wid) File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/state/session_state.py", line 274, in call_callback callback(*args, **kwargs) File "/home/user/app/app.py", line 105, in run df = get_df(uploaded_file) File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/caching/cache_utils.py", line 165, in wrapper return cached_func(*args, **kwargs) File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/caching/cache_utils.py", line 194, in __call__ return self._get_or_create_cached_value(args, kwargs) File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/caching/cache_utils.py", line 221, in _get_or_create_cached_value return self._handle_cache_miss(cache, value_key, func_args, func_kwargs) File "/usr/local/lib/python3.10/site-packages/streamlit/runtime/caching/cache_utils.py", line 277, in _handle_cache_miss computed_value = self._info.func(*func_args, **func_kwargs) File "/home/user/app/app.py", line 21, in get_df stringio = StringIO(uploaded_file.getvalue().decode("utf-8"))
-
@aiib הקידוד של הקובץ צריך להיות UTF-8 אפשר לשנות את זה בקלות דרך פנקס רשימות->שמירה בשם.
זה עזר! הקובץ עלה.
אבל אחרי ריצה של איזה 20 דקות מקבל את השגיאה הבאה:StreamlitAPIException: set_page_config() can only be called once per app page, and must be called as the first Streamlit command in your script. For more information refer to the docs. Traceback: File "/home/user/app/app.py", line 137, in <module> run() File "/home/user/app/app.py", line 87, in run st.set_page_config(
-
@aiib הקידוד של הקובץ צריך להיות UTF-8 אפשר לשנות את זה בקלות דרך פנקס רשימות->שמירה בשם.
זה עזר! הקובץ עלה.
אבל אחרי ריצה של איזה 20 דקות מקבל את השגיאה הבאה:StreamlitAPIException: set_page_config() can only be called once per app page, and must be called as the first Streamlit command in your script. For more information refer to the docs. Traceback: File "/home/user/app/app.py", line 137, in <module> run() File "/home/user/app/app.py", line 87, in run st.set_page_config(
שגיאה שלא מפריעה לעבודה התקינה.
-
@sivan22 ברשותך כמה שאלות
האם האינדקס נוצר ואני יכול לשמור אותו? א"כ איפה?
למה אצלי זה לא מחולק לפרקים וסעיפים כמו אצלך?האינדקס (יותר נכון לומר הembeddings כלומר התיאור המספרי) לא נשמר בדיסק. אני ערכתי טבלה מחולקת לסימנים וסעיפים. כאן זה יותר אוניברסלי ומתאים לכל קובץ טקסט.
-
היום התברר לי שאפשר גם לחפש באנגלית ובעוד 100 שפות ולקבל תוצאות מעולות.