מדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.
-
@צדיק-תמים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@צדיק-תמים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לדוגמה תוכנת OTP על אונקי עם ביטלוקר
יש מצב למדריך?
(בהנחה שמדובר על אמצעים ביתיים - קניית און קי רגיל, והפיכתו להנ"ל)פירטתי כאן הוראות שימוש בתוכנה הניידת: https://forum.netfree.link/post/134507
לאחר מכן אתה שם אותה באונקי ומפעיל הצפנת ביטלוקר עליו דרך סייר הקבצים (אפשרי בווינדוס פרו בלבד)
עריכה: יש אופציית הצפנה מובנית בתוכנה, ייתכן שזה מספיקלידיעת הציבור,
אפשר לעשות את האימות הדו שלבי גם דרך אפליקציה לאנדרואיד.
זה עובד אופליין, וכל מה שצריך זה או לסרוק את ה-QR, או להכניס את המחרוזת במקומה.
ומאז מונפק קוד אוטומטית באפליקציה כל 30 שניות. -
@מנחמן כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לדוגמה תוכנת OTP על אונקי עם ביטלוקר
יש מצב למדריך?
(בהנחה שמדובר על אמצעים ביתיים - קניית און קי רגיל, והפיכתו להנ"ל)פירטתי כאן הוראות שימוש בתוכנה הניידת: https://forum.netfree.link/post/134507
לאחר מכן אתה שם אותה באונקי ומפעיל הצפנת ביטלוקר עליו דרך סייר הקבצים (אפשרי בווינדוס פרו בלבד)
עריכה: יש אופציית הצפנה מובנית בתוכנה, ייתכן שזה מספיקלידיעת הציבור,
אפשר לעשות את האימות הדו שלבי גם דרך אפליקציה לאנדרואיד.
זה עובד אופליין, וכל מה שצריך זה או לסרוק את ה-QR, או להכניס את המחרוזת במקומה.
ומאז מונפק קוד אוטומטית באפליקציה כל 30 שניות.אתה יכול לשלוח קישור לאפליקציה
והאם היא תעבוד באמולטור -
@מנחמן כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לי יש את 2FAS.
אבל לא בדקתי כלל מה האמינות שלה וכו'אני לא מבין למה לא להשתמש באפליקציה הרשמית של גוגל
אדרבה, מה שמה?
google-authenticator
(אני רוכב על אנדרואיד 4.4... מקווה שתתאים) -
Google Authenticator.apk
העליתי את האפליקצייה לעיל.
בהצלחה!! -
לי יש את 2FAS.
אבל לא בדקתי כלל מה האמינות שלה וכו'אני לא מבין למה לא להשתמש באפליקציה הרשמית של גוגל
לענ"ד לבעלי אנדרואיד 8 ומעלה מומלץ יותר האפליקציה של מיקרוסופט
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azure.authenticatorhttps://www.microsoft.com/en-us/security/mobile-authenticator-app#overview
-
@שמשון-לוי תכתוב מה שמתחשק לך. אין לזה כל משמעות.
זה רק כדי שתזכור מה האתר עושה. -
@Sara-Rivka ומה אני כותב בשם האתר?
-
@שמשון-לוי כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@Sara-Rivka ומה אני כותב בשם האתר?
את שם האתר שבשבילו אתה מקבל את הקוד.
(אין משמעות למה שתכתוב מבחינת האתר שמנפיק את הקודים. רק כדי שתבין למה מקבלים את הקוד צריך לרשום את שם האתר) -
@Sara-Rivka איזה שם אתר כי זה מיסתבוב שעה בלי לעשות כלום
-
@שמשון-לוי כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@Sara-Rivka איזה שם אתר כי זה מיסתבוב שעה בלי לעשות כלום
כנראה שאתה עושה את זה כדי לקבל קודים מגוגל, אז תרשום 'גוגל'.
-
@Sara-Rivka ואוו עובד לי תודה רבה
-
@ד-י כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@ד-י כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
אשמח אם בהקדם תמצאו עוד מספר שיהיה פתוח הפרטנר.... אתם מטורפים על העבודה שלכם
תודה רבה!יש כבר מספר שפתוח בפרטנר?
?
@Sara-Rivka כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
אשמח אם בהקדם תמצאו עוד מספר שיהיה פתוח הפרטנר
פתחתי את המספר בפרטנר
!
-
@צדיק-וטוב-לו-0 יאו תודה שאמרת לי את זה
עברתי על כל השירשור ומשומה זה התפספס לי