מדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.
-
@ד-י כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
אשמח אם בהקדם תמצאו עוד מספר שיהיה פתוח הפרטנר
פתחתי את המספר בפרטנר
-
@shloimy כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@צדיק-תמים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
ובכל מקרה מומלץ בחום לוהט להשתמש באימות דו שלבי
הלוואי שהייתי יכול
אין לי מכשיריש דרכים לעשות את זה גם בלי אנדרואיד ועם אבטחה מקסימלית
לדוגמה תוכנת OTP על אונקי עם ביטלוקר
או מפתחות אימות ייעודיים, אבל זה כבר יקר -
@מדהים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לאחר בעיות רבות של בעלי טלפונים כשרים לקבל sms מגוגל או הודעה קולית.
הנה הבשורה שייקל עליכם לצאת מהבעיה ולקבל גמישות לפתוח את האמייל שלכם מכל מחשב בעולם, כן כן, את קוד האימות תקבלו ישירות לטלפון הכשר, קצת סבלנות והגדרה חד פעמית יחסוך לכם המון זמן.
הבהרה: עבור הגדרה ראשונית חייבים להיות מחוברים לחשבון גוגל שלכם.
הנה הלינק למערכת:
http://appcode.htp.co.il/
היכנסו והתחילו בתהליך ההגדרה הפשוטה, למי שלא מצליח אכתוב כאן את השלבים.שפו! חשוב מאוד
הארה: אולי תוסיף בפוסט הראשון את מה ש@צדיק-תמים כתב פה
@צדיק-תמים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
חשוב! להנפיק קודי גיבוי ולשמור אותם במקום בטוח (עדיף מודפס), לא להסתמך על הקו בלבד!
(לחשבון גוגל זה כאן: https://myaccount.google.com/two-step-verification/backup-codes)
מנסיון כואב של הרבה אנשים שהסתמכו על שיטת אימות אחת, וכשהיא הפסיקה לעבוד מסיבה כלשהיא (לדוגמה שגוגל הפסיקו לשלוח שיחה קולית) נתקעו מחוץ לחשבון... -
פוסט זה נמחק!
-
ובכל מקרה מומלץ בחום לוהט להשתמש באימות דו שלבי
הלוואי שהייתי יכול
אין לי מכשיראני זורק כאן פתרון שמזמן חשבתי לעשות על זה מדריך,
שגם מי שאין לו סמארטפון / סמס / ומשתגע עם הקודי אימות הקוליים יוכל להפעיל אימות דו שלבי....אכתוב בקצרה כעת את הרעיון:
-
להתקין אימולטור אנדרואיד - אני ממליץ על ממו-פליי
-
להתחבר באימלטור לחשבון גוגל שלך,
-
להפעיל אימות דו שלבי. - לבחור באימות שלבי "בהודעה מגוגל"
-
ולהנפיק קודים חד פעמיים לאימות דו שלבי!!!.
-
לשמור את הקודים במקום בטוח....
-
כעת תוכל להתחבר לחשבון שלך בכל מקום ללא צורך לקבל אימות קולי / סמס - אלא להשתמש כל פעם באחד מהקודי גיבוי.
-
כשאתם מחוברים לחשבון תוכלו לחדש כל פעם - או להוריד שוב הקודים שנשארו לכם.
-
במידה ושכחתם להנפיק קודים בזמן הנכון ואתם רוצים להנפיק קודים חדשים..
אז קודם אליכם להתחבר לחשבון - אך אין לי כבר קודים מה עושים? - המשיכו לסעיפים הבאים!! -
פתחו את האימולטור (אין צורך בשלב זה שהאימלטור / מחשב יהיה מחובר לאינטרנט).
-
כנסו להגדרות המכשיר, אח"כ: ל- google / ניהול חשבון google שלך / אבטחה / קוד אבטחה/ הצגה...
-
הזינו את הקוד שהגדרתם באימלטור - אם הגדרתם
-
כעת תקבלו 2 קודי אבטחה חד פעמיים - שאחד מהם תזינו בדפדפן
-
בחרו באפשרות שימוש בטלפון או בטאבלט כדי לקבל קוד אבטחה (גם כשהם במצב אופליין)
-
הזינו את אחד מהקודים... ו... הופ!! אתה בחשבון.. כעת לא לשכוח להנפיק קודים חד פעמיים בזמן........!!
במדריך שרציתי לעשות, רציתי יותר להרחיב להסביר על האופציות השונות של ההתקנה וכו' ועל גיבוי החשבון שלכם באימלטור שיוכלו להתקין את האימלטור על מחשב אחר / מחשב חדש וכדומה,
כך שלא תתקעו בטעות גם מחוץ לחשבון גם באימלטור עצמו - אם המחשב הלך - החלפתם מחשב - או התוכנה נדפקה משום מה ויש צורך להתקין אותה מחדש וכו' וכו'בהצלחה!!
אם יש למישהו את הזמן לעשות מדריך מצולם ומפורט עד הפרטים הקטנים לאנשים הפשוטים שראשם ורובם לא מונח בעסקי טכנולוגיה - כולל מה שציינתי בספוילר הקודם שיעדכן אותי, כך יחסוך ממני לעשות זאת, אני עסוק ולא מגיע לזה בינתיים.עריכה:
@צדיק-תמים כתב בהמשך:
יותר קל כבר להתקין באימולטור את אפליקציית הקודים של גוגל/מייקרוסופט
גם היא עובדת בלי אינטרנטמעלה לכאן לטובת הציבור היקר את האפליקצייה הרשמית של גוגל.
(לא ניסיתי בינתיים לעבוד איתה) -
-
@פלורידה כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@EBA כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לא אתה, לא חושד בך חלילה,
אגב: למה באמת?
לכאורה אה"נ,
זה פשוט לא יפה לחשוד בבן אדם בפניו...אבל אם משהו יכול להרגיע אותו, באמת שגם אני אשמח לשמוע.
-
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
אני זורק כאן פתרון שמזמן חשבתי לעשות על זה מדריך,
שגם מי שאין לו סמארטפון / סמס / ומשתגע עם הקודי אימות הקוליים יוכל להפעיל אימות דו שלבי....אכתוב בקצרה כעת את הרעיון:
-
להתקין אימולטור אנדרואיד - אני ממליץ על ממו-פליי
-
-
להפעיל אימות דו שלבי. - לבחור באימות שלבי ............
יישר כח.
זה עובד מניסיון? -
-
@תודה-לבורא-עולם יותר קל כבר להתקין באימולטור את אפליקציית הקודים של גוגל/מייקרוסופט
גם היא עובדת בלי אינטרנט -
גם היא עובדת בלי אינטרנטאדרבה ספר לנו על זה??
-
@תודה-לבורא-עולם כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
אפשרי בנטפרי?
-
לדוגמה תוכנת OTP על אונקי עם ביטלוקר
יש מצב למדריך?
(בהנחה שמדובר על אמצעים ביתיים - קניית און קי רגיל, והפיכתו להנ"ל) -
גם היא עובדת בלי אינטרנט@מדהים אם אתם מתכוונים למאמת של גוגל יש אותו כתוסף לדפדפן כרום, כאן