מדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.
-
זה עוזר גם לזה?
-
@טכנופוב כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@צדיק-תמים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
יותר קל כבר להתקין באימולטור את אפליקציית הקודים של גוגל/מייקרוסופט
גם היא עובדת בלי אינטרנט@מדהים אם אתם מתכוונים למאמת של גוגל יש אותו כתוסף לדפדפן כרום, כאן
התוסף הזה הוא לא של גוגל
אבל זה קוד פתוח -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@צדיק-תמים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לדוגמה תוכנת OTP על אונקי עם ביטלוקר
יש מצב למדריך?
(בהנחה שמדובר על אמצעים ביתיים - קניית און קי רגיל, והפיכתו להנ"ל)פירטתי כאן הוראות שימוש בתוכנה הניידת: https://forum.netfree.link/post/134507
לאחר מכן אתה שם אותה באונקי ומפעיל הצפנת ביטלוקר עליו דרך סייר הקבצים (אפשרי בווינדוס פרו בלבד)
עריכה: יש אופציית הצפנה מובנית בתוכנה, ייתכן שזה מספיק -
@טכנופוב כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@צדיק-תמים והוא לא עושה את אותה הפעולה שלך ושל @מדהים בלי בלאגנים?
זה למטרה אחרת לגמרי
כלומר זה לא עוזר למי שלא משתמש רק במחשב פרטי אלא בחדרי מחשבים וכדו' -
-
-
אתרוג חוסם את הקישור הרבה שליחים לשטן
-
לי יש פתרון מעולה כבר שנה.
יש תוסף לדפדפן בשם authenticator (מאמת) בעברית, והוא מנפיק לי קוד אימות בכל פעם. ניתן גם לגבות את הקודים. וכל זה כשפרטי האימות שלי שמורים אצלי במחשב, בלי להפקיד את המפתחות בידי מישהו שאני לא מכיר.
https://chromewebstore.google.com/detail/authenticator/bhghoamapcdpbohphigoooaddinpkbai -
@מנסה-לעבוד-את-ה כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
שלחתי להם בקשה. נראה מה הם יגיבו.
-
@מנסה-לעבוד-את-ה כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לי פתוח
-
@פראירי כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
לי פתוח
כנראה הם פתחו את זה, כי עכשיו נפתח לי גם.
עריכה: עכשיו נחסם עוד פעם.
הרובוט לא סגור על עצמועריכה שניה: האתר נפתח באתרוג
-
@מדהים בכניסה לאתר, אחרי שמכניסים את הטלפון, והוא דורש קוד שמקבלים מהמערכת הטלפונית. בטלפון שכתוב חסרה ספרה:
-
האם זה מועיל גם לקבלת SMS מצ'יטה?
א"כ כיצד?
איפה יש לי את מפתח ה-secret? -
@Sara-Rivka כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@מדהים בכניסה לאתר, אחרי שמכניסים את הטלפון, והוא דורש קוד שמקבלים מהמערכת הטלפונית. בטלפון שכתוב חסרה ספרה:
יש לך תרגום אוטומטי על האתר הזה, תבטל אותו, תראה הכל מוצג תקין....