מדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.
-
לאחר בעיות רבות של בעלי טלפונים כשרים לקבל sms מגוגל או הודעה קולית.
הנה הבשורה שייקל עליכם לצאת מהבעיה ולקבל גמישות לפתוח את האמייל שלכם מכל מחשב בעולם, כן כן, את קוד האימות תקבלו ישירות לטלפון הכשר, קצת סבלנות והגדרה חד פעמית יחסוך לכם המון זמן.
הבהרה: עבור הגדרה ראשונית חייבים להיות מחוברים לחשבון גוגל שלכם.
הנה הלינק למערכת:
http://appcode.htp.co.il/
היכנסו והתחילו בתהליך ההגדרה הפשוטה, למי שלא מצליח אכתוב כאן את השלבים.האתר בהרצה ייתכנו באגים האזרו בסבלנות נפתור אי"ה הכל.
תודות ל- @tchayim על עזרתו למען הפרויקט.- התקשרו למערכת AppCode בטלפון: 077-260-9551 ואשרו את הרישום למערכת.
- היכנסו ללינק http://appcode.htp.co.il/, תתחברו באמצעות הטלפון שנרשמתם, חייגו ל-AppCode ולחצו על שלוחה 1 בשביל לקבל קוד אימות לכניסה.
- לחצו בתחתית המסך על "הוסף" ייפתח לכם טופס רישום אתר לאימות.
- כנסו לניהול חשבון גוגל תחת לשונית אבטחה תחת הכותרת אופן הכניסה לחשבון Google ובחרו מאמת
- לחצו על הגדרת מאמת החשבונות
- לחצו על לא הצלחת לסרוק את הקוד
- העתיקו את הקוד שמוצג על המסך
- הדביקו את הקוד בטופס באתר AppCode השלימו שם את הפרטים, ולחצו על הבא, יוצג לכם קוד אימות.
- הדביקו את קוד האימות בגוגל ולחצו על לאימות.
-
-
יש פתרון גם לפתיחת חשבון חדש?
-
אין אפשרות להיכנס למערכת:
-
@Sara-Rivka כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
אין אפשרות להיכנס למערכת:
לגולשי אתרוג זה עדיין לא פעיל.
@מדהים אמור לסדר את זה בהמשך. -
@מדהים תודה רבה!!
@מדהים כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@NH-LOCAL בשאר החברות פתוח, ככל הנראה בפרטנר חסום מזמן מכיון שזה לא מספר חדש. אולי בהמשך נוסיף עוד מספר...
יש איך לפנות לוועדת הרבנים בנושא?
-
@Sara-Rivka בקלות.
mv5381858@gmail.com
או 02-5381850
לא עושים יותר מידי בעיות, לפעמים הם חופרים קצת אבל לא נורא -
@Ykingsmart כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
או 03-5381850
המספר לא מחובר.
אשלח מייל. -
@מוגן כתב במדריך | סוף סוף - הפיתרון לקבלות קוד אימות מגוגל לבעלי טלפונים כשרים.:
@מדהים ביצעתי את המדריך בהצלחה
בחשבון שלי לא היה כלל מספר טלפון וכעת אני מנסה להוסיף מספר טלפון כשר וגוגל כותב שהוא שולח לי סמס למכשיר, אני לא מקבל שום שיחה. איפה אני אמור לקבל את הקוד?
צריך להיכנס לאתר שבפוסט הראשון, ושם לאחר שהכנסת את גוגל כאתר שאתה רוצה לקבל משם קודי אימות, אתה לוחץ שם על האופציה של קבלת קוד אימות ואותו אתה מעתיק:
@מדהים ניסיתי לקבל קוד דרך האתר, אך גוגל כתב לי שהקוד שגוי. מה אפשר לעשות?