Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@משהקפלן אני לא כ"כ מתמצא .. תוכל להדריך אותי איך מוחקים מחיצות במחשב ? אין לי גישה להגדרות של המחשב דרך ווינדוס מכיון שהמחשב תקוע, אז אני אמור לעשות את זה דרך BIOS ?
@5050 כתב בבעיה | בעיה בהתקנת ווינדוס 11:
איך מוחקים מחיצות במחשב ?
כשאתה מתקין את הוינדוס יש אפשרות של מחיקת המחיצות כשבוחרים כונן תמחק את כולם ותתקין אם הסתבכתה תשאל בפורום
@דוד-משה-1 למחוק את הכל או להשאיר מחיצה אחת ?
למחוק את הכל
כל מה שאתה מצליח לפעמים יש מחיצות נעולות אם כן תשאל בפורום אני לא יודע איך פותחים
@דוד-משה-1 הכונן הראשי שיש בו 237 ג'יגה גם אותו למחוק ? ואז איפה אני מתקין את הווינדוס ? אולי רק לאתחל אותו ? תסביר לי בבקשה
הכונן הראשי שיש בו 237 ג'יגה גם אותו למחוק ? ואז איפה אני מתקין את הווינדוס ? אולי רק לאתחל אותו ? תסביר לי בבקשה
כן למחוק הכול ואז אחרי שמחקתה הכול לאתחל את הכונן כך שהוא יהיה מחיצה אחת
@דוד-משה-1 תודה רבה על העזרה, מקווה שאסתדר
@5050 עשיתי ככל אשר ציויתני, מחקתי את כל הכוננים האפשריים והתקנתי מחדש אחרי שסיימתי את ההתקנה חוזר לי המסך המעצבן הזה מה אני אמור לעשות ?????
@5050 למטה הוא מראה 0% אולי הוא באמצע אתחול הספירה מתקדמת או שהוא תקוע על ה-0%?
@gogo תקוע
@5050 מה המפרט של המחשב? מעבד, RAM, דיסק קשיח?
עושה רושם שמשהו בביוס לא בסדר
@Yanky מעבד I3-1215U RAM 8 GB דיסק קשיח:
אולי אחד המומחים יוכל לעזור לי בבעיה אולי צריך לשנות משהו בביוס לאתחל אותו
@5050 לפי חיפוש הוא אומר לי שהשגיאה זה קצר בין המעבד למערכת שלך. זה מחשב שתומך בווינדוס 11?
@koby המעבד שלי מתאים לווינדוס 11 אני שוב מעלה את התמונה של המסך התקוע אחרי התקנת ווינדוס מי יוכל לעזור לי
מי יוכל לעזור לי
תנסה לראות אם בבוט יש יותר מפעמיים וינדוס
לכל הדואגים התברר שהמחשב היה תקול כנראה היתה בעיה בביוס חזרתי לחנות והחליפו לי את המחשב