Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@ישראליק כתב בבירור | צ'אט GPT חזר לעבוד בכרום ואדג' למשתמשי נטפרי (!):
כתבתי 'היי', ולשבריר שניה הוצגה תשובתו ואז העמוד כולו הפך לבן, עם הכיתוב 'שגיאה'.
בעייה שנגרמת בגלל תרגום גוגל כפי הנראה. קרה גם לי.
@NH-LOCAL אולי מישהו באמת יכול לומר לי מה עושים עם זה כי זה קוטע משפטים באמצע הענין
@חועגבכסככעח מחכים שהוא יסיים לכתוב את התשובה (והנושא במקרה שזה שאלה ראשונה בצ'אט) ורק אז מתרגמים
@פקז זה מתרגם לי באופן אוטומטי
@חועגבכסככעח ולמה שלא תכבה את התרגום האוטומטי?
@פקז זה במערכת או במחשב
@חועגבכסככעח במחשב, תלחץ על התרגום ואז תבחר בלעולם לא לתרגם דפים מאנגלית או משהו כזה
@פקז תודה יש שם אפשרות איני רוצה לקבל תרגום של אתר זה בלבד
@חועגבכסככעח ואחרי שביטלת את התרגום זה עבד?
@פקז כתב בבירור | צ'אט GPT חזר לעבוד בכרום ואדג' למשתמשי נטפרי (!):
@חועגבכסככעח ואחרי שביטלת את התרגום זה עבד? ניסיתי הרגע וזה לא עובד כלומר זה עדיין לפעמיםם נקטע
@חועגבכסככעח למרות שזה לא מתרגם?
לצ'אט GPT יש שגיאות אם מדברים אתו בעברית שגורמות לו להתקע לפעמים באמצע משפט. עדיף לשאול אותו באנגלית
לא זה מתרגם אני חושב במערכת
@NH-LOCAL חשבתי שהוא מדבר איתו באנגלית @חועגבכסככעח אתה שואל אותו בעברית או באנגלית?
@פקז בעברית
@חועגבכסככעח אם כן אז אני לא יודע
משהו יודע אם אפשר להכניס לקונוסול פקודה להפוך את האתר ל RTL? ולא כמו שהוא עכשיו LTR דבר שגורם לשיבושים בפסיקים ותווים באנגלית
@מויטיו תשתמש באדג' - הכי טוב למטרה הזו. כשמבצעים תרגום הוא הופך את התצוגה אוטומטית
@NH-LOCAL טוב לדעת באופן כללי, תודה!!
@NH-LOCAL כתב בבירור | צ'אט GPT חזר לעבוד בכרום ואדג' למשתמשי נטפרי (!):
אני לא מבצע תרגום אבל כותב לו בעברית ובכל אופן זה קיים