Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@oriaziz אההה אז הבעיה שלך היא שאתה שם את הדפים לא יישר זה דברים שרק ניסיון יכול לעזור כאילו תשים לב איפה זה מדפיס באיזה כיוון ואז תחשבן בהתאם
@1122קובי זה לא משנה באיזה כיוון אני שם. זה לעולם לא ידפיס איך שאני רוצה. זה תמיד הופך.
@oriaziz ולמה שלא תעשה את זה באותו קובץ ?
@1122קובי קודם כל תודה גדולה על התשובות שלך עד עכשיו.
אם אני עושה את זה באותו קובץ זה ידפיס לי את התיבות טקסט הימנית באותו צד בשני הדפים? למרות שזה הפך את הדף?
@oriaziz לא כי בצד אחד זה ימין ובצד אחד זה שמאל תחשוב כשאתה כותב את זה בכאילו על דף וז תחשבן איך לעשות את זה בוורד
@1122קובי השאלה אם יש דרך להתגבר על זה או שלא. תודה!
@oriaziz אני לא ממש הבנתי אבל אני ישלח לך דוגמא עוד שניה מה לעשות
@1122קובי הנה אני מצרף לך קובץ שבו תשים לב כל מספר מייצג מקום וברגע שכל דבר יהיה במקום שם אז זה ידפיס לך את זה טוב
בבקשה.PDF
@1122קובי ה' יברך אותך איזה צדיק אתה!! השאלה היא איך אפשר לעשות שהפתקים בכל צד יהיו שווים, אני צריך ממש שיהיה שווה מבחינת הצדדים כדי שלא יסטה אפילו בקצת. מצרף תמונו ת
@oriaziz אתה רוצה להעלות את זה לפה ואני ינסה לעזור לך ?
עריכה ברעיון אם אני רואה נכון והצדדים הם אותו גודל אז פשוט להפוך באחד מהקבצים את הצדדים אחד עם השני
@1122קובי עמוד אחורי - סימנים רס-רסב.docx סימנים רס-רסב.docx
@oriaziz עמוד-אחורי-סימנים-רס-רסב.docx תבדוק את זה אם זה טוב
@1122קובי תודה רבה!