סקר | עד כמה אתם נעזרים ב-צ'אט GPT / צ'אט בינג?
-
@ראובן-שבתי כתב בסקר | עד כמה אתם נעזרים ב-צ'אט GPT / צ'אט בינג?:
זה כמו לטעון למה לי להשתמש במכונת כביסה כשאפשר לכבס בייד (מאמין שהיו טענות כאלה בעבר)
ואם כבר מגיעים לדימויים מהסוג הזה, כאן המקום להביא את הציטוט של אנדרו נג
מ-2017! [לפני כ-6 שנים!] "הבינה המלאכותית זה החשמל החדש"... -
אני חושב שיש לזה פוטנציאל גבוה מאוד! אבל בנתיים זה גימיק לרוב האנשים חוץ מסטודנטים שצריכים מאמרים וכל מיני מפתחים למינהם וכדו' (או אמנים וכתבים שרוצה ציורים במקרה של DALL E-2 או MIDJURNEY) ברגע האמת אי אפשר לסמוך על זה במאה אחוז כי תמיד יכול להיות פאשלות במיוחד בדבר כזה מורכב
בקיצור יקח קצת (הרבה) זמן עד שזה יכנס בשימוש רציני גם ל'אזרח הפשוט' וגם שזה יהיה מספיק אמין ומדויק...
מה שכן זה סימן טוב כי ברגע הדבר הזה נכנס לשוק ממש חזק אז כל המערכות משתפרות כמו גוגל שתשפר את החיפוש ואדובי שהשיקו גם משהו דומה וגם אנבידיה ואפילו אפל רוצה לשדרג את סירי בקיצור הולכת להיות חגיגת שיפורים בשנים הקרובית אז כמו שאומרים: STAY TUNED!! -
@יעקב-אליעזר כתב בסקר | עד כמה אתם נעזרים ב-צ'אט GPT / צ'אט בינג?:
@NH-LOCAL
דווקא באנגלית יש תשובה....
כמו שכתבתי בפורום תחומים, זה שהוא עונה לעניין גם בעברית , זה בהחלט עוד אחד מהיתרונות של בינג. זה שיש תשובה באנגלית, זה לא חכמה
-
שימו לב ליתרון הגדול של צ'אט בינג על גוגל:
היה מונח בזכרוני תיאוריה מדעית שלא זכרתי את שמה המדויק.
בעוד גוגל בעברית נתן תוצאות בלתי קשורות בעליל, וגוגל באנגלית נתן תשובות לבעלות קשר מקרי בלבד,
צ'אט בינג נתן תשובה מדויקת ומפורטת שענתה בדיוק על השאלה שלי!גוגל:
בינג:
אפשר לעיין כאן למי שמתעניין... -
@NH-LOCAL כתב בסקר | עד כמה אתם נעזרים ב-צ'אט GPT / צ'אט בינג?:
לא יודע מה אתכם, אבל בעולם וגם כאן בפורום, השימוש בצ'אט GPT ובצ'אט בינג צובר תאוצה.
אז אם אתם לא מכירים, כדאי שתבקרו בקישורים שלעיל. ואם כן, נצלו מהמוצרים הללו את המירב!
קישורים מומלצים (באנגלית):
-
https://joshbersin.com/2023/01/understanding-chat-gpt-and-why-its-even-bigger-than-you-think/
-
https://www.techradar.com/news/chatgpt-for-me-is-an-ai-chatbot-that-knows-everything-about-you
-
https://www.gemplan.co.il/שיווק-דיגיטלי/what-is-chat-gpt-and-how-to-use-it/
וניחוש לעתיד - פחות "חפשו בגוגל", ויותר "שאלו את בינג"...קצת ממליץ להוסיף משהו כמו שלי... 'כלי מטורף, חלק ממהפכה, אם כי לא יוצא לי להשתמש בו כל יום.
-
-
@מתכנת-חובב צודק. (למרות שזה לא ממש התרגום המדויק...) האמת היא שאפילו לא חשבתי לאתגר את גוגל עם כזו שאילתה ארוכה.
בכל מקרה, את בינג לא צריך לשאול באנגלית...
-
@משחזר-מידע הוא לא מושלם בתשובות נכונות, ומחרטט בביטחון רב (אגב, מומלץ לשאול באנגלית, לא בעברית.) אבל הוא עדיין כלי מרשים מאוד.
הדבר הכי יעיל שיצא לי ממנו, הוא המרה של קוד J2ME שהבאתי לו לJAVA רגיל לאנדרואיד (היה צריך הכוונה ממני וקצת עבודה, אבל בסופו של דבר הקוד עובד חלק כמו שרציתי) -
@משחזר-מידע כתב בסקר | עד כמה אתם נעזרים ב-צ'אט GPT / צ'אט בינג?:
עם איזה חומר אפשר להדביק PP ל HDPE שיחזיק לפחות לחץ של חצי טון
לא חכמה לשאול אותו שאלות שאין עליהם כמעט מידע ושגם בן-אדם רגיל לא היה יודע...
הרעיון שלו זה שהוא (אמור להיות) דומה לבן-אדם אבל עם הרבה יותר ידע, יותר מהיר, וכמובן בחינם...
בתיכנות - עריכת קודים (זה כולל יצירה מאפס, שינוי, הוספה), ידע כללי, יצירת סיפורים, ואפילו שירים!! (האמת שלא בדקתי את השירים) הוא ממש טוב.