מחשב ישן לקניה
- 
@הבית-שלי אתה רוצה את ה xp או סתם מחשב ישן? @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אתה רוצה את ה xp או סתם מחשב ישן? מחשב ישן 
 מתקופת הXP
 ואפילו לפני כן(לניסויים) 
 לא די לי במכונה וירטואלית
- 
@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אתה רוצה את ה xp או סתם מחשב ישן? מחשב ישן 
 מתקופת הXP
 ואפילו לפני כן(לניסויים) 
 לא די לי במכונה וירטואלית
- 
@הבית-שלי ה xp זה לא כל כך ישן, לסבא שלי יש בבית מחשב עם xp וזה לא נראה ישן כלל @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי ה xp זה לא כל כך ישן, לסבא שלי יש בבית מחשב עם xp וזה לא נראה ישן כלל 20 שנה זה לא ישן???!  
- 
@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי ה xp זה לא כל כך ישן, לסבא שלי יש בבית מחשב עם xp וזה לא נראה ישן כלל 20 שנה זה לא ישן???!  
- 
@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי ה xp זה לא כל כך ישן, לסבא שלי יש בבית מחשב עם xp וזה לא נראה ישן כלל 20 שנה זה לא ישן???!  
- 
@הבית-שלי אתה מתכוון למתי שזה יצא... אבל אפשר להתקין על כל מחשב xp, בקיצר אתה רוצה מחשב מלפני 20 שנה... נכון? @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אתה מתכוון למתי שזה יצא... אבל אפשר להתקין על כל מחשב xp, בקיצר אתה רוצה מחשב מלפני 20 שנה... נכון? כן 
 ולא את הוינדוס
- 
@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אתה מתכוון למתי שזה יצא... אבל אפשר להתקין על כל מחשב xp, בקיצר אתה רוצה מחשב מלפני 20 שנה... נכון? כן 
 ולא את הוינדוס
- 
- 
- 
@הבית-שלי אבל זה לא עובד אבל יש לך כל מיני ב100-150 וב300 שקל אתה כבר יכול למצוא ייותר טובים @מוטי-ברנד אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אבל זה לא עובד אבל יש לך כל מיני ב100-150 וב300 שקל אתה כבר יכול למצוא ייותר טובים אני יבדוק 
- 
@הבית-שלי אתה מתכוון למתי שזה יצא... אבל אפשר להתקין על כל מחשב xp, בקיצר אתה רוצה מחשב מלפני 20 שנה... נכון? 
- 
- 
@מישהו12   , יש סיבה? , יש סיבה?@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12   , יש סיבה? , יש סיבה?המעבדים...מדור 7 ומעלה. 
 אני משתמש בXP בVM.
 אבל רציתי 7 בדואל בוט.וא"א...
- 
@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12   , יש סיבה? , יש סיבה?המעבדים...מדור 7 ומעלה. 
 אני משתמש בXP בVM.
 אבל רציתי 7 בדואל בוט.וא"א...
- 
@מישהו12 ומה קורה כשמנסים להתקין 7 על מעבד מעל דור 7? @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 ומה קורה כשמנסים להתקין 7 על מעבד מעל דור 7? לא ניסיתי בפועל.