מחשב ישן לקניה
- 
@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 ומה קורה כשמנסים להתקין 7 על מעבד מעל דור 7? לא ניסיתי בפועל. 
- 
@מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? 
 על הדרך תוכל לכוון אותי בקצרה לפוסט שמדריך/מסביר מה זה דואל בוט?@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה 
- 
@איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה 
- 
@הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה בקיצור יש מחשב ישן לקניה??? מה הקשר אלי? 
- 
@הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה בקיצור יש מחשב ישן לקניה??? מה הקשר אלי? @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה בקיצור יש מחשב ישן לקניה??? מה הקשר אלי? אין קשר 
- 
@מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה בקיצור יש מחשב ישן לקניה??? מה הקשר אלי? אין קשר @הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה בקיצור יש מחשב ישן לקניה??? מה הקשר אלי? אין קשר אז אל תצטט... 
- 
@הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה בקיצור יש מחשב ישן לקניה??? מה הקשר אלי? אין קשר אז אל תצטט... @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @הבית-שלי אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 אמר במחשב ישן לקניה: @איציק-דייטש אמר במחשב ישן לקניה: @מישהו12 למה שלא תנסה בדואל בוט? אמרו לי שא"א ואין לי כוח לבלאגן הזה בקיצור יש מחשב ישן לקניה??? מה הקשר אלי? אין קשר אז אל תצטט... סורי