תגובה: מדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד
-
תגובה:מדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד
אני רוצה לתרגם אפליקצייה מסויימת לפי המדריך הנ"ל אך לשם כך צריכים את
1.
@סופר אמר במדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:חבילת כלי הפיתוח של אנדרואיד. (sdk) ההורדה מתבצעת מכאן (הקישור לא עובד במקור ע. ס.)
חלצו את תוכן הזיפ לכונן c וקראו לתיקייה sdk (לצורך הנוחות).@סופר אמר במדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
java.
תורידו ותתקינו את הקובץ הבא (על c).
וינדוס 32 סיביות – מכאן.(הקישור לא עובד במקור ע. ס.)
וינדוס 64 סיביות – מכאן .(הקישור לא עובד במקור ע. ס.)
חשוב מאד להתקין את הגירסה המתאימה בלבד.
אם אתם לא יודעים איזו גירסה המחשב שלכם, כנסו ללוח הבקרה>מערכת ואבטחה>מערכת ותוכלו לראות את זה ב'סוג מערכת'.@סופר אמר במדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
apk manager.
הפוסט הראשי בxda-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695701
ההורדה מכאן.(הקישור לא עובד במקור ע. ס.)
חלצו את תוכן הזיפ לאיזו תיקייה שבא לכם, מהתיקייה הזאת אנחנו עושים את כל העבודה.ושלשתם לא נמצאים שם!
אז אחרי חיפוש בגוגל, יצא לי לראשון (-חבילת כלי הפיתוח של אנדרואיד. (sdk)) זה
ולשלישי ( apk manager.) יצא לי זה apkFileManager_v0.7.13.zip או אפליקציות למשל זה שחסומים לי בנטפרי ההורדה.השאלה היא: 1.האם מה שהעליתי פה זה הנכון או שטעיתי בכתובת וכן האם לשלישי זה מה שהעליתי או שצריך באמת את האפליקציות?
2.ומה לגבי זה
@סופר אמר במדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:java.
תורידו ותתקינו את הקובץ הבא (על c).(-השני) מה זה ומאיפה אני משיג את זה?
או שאולי זה לא נחוץ לתרגום אפליקצייה?**עריכה:**הורדתי ממה שאמרו פה להוריד מפה, נראה לכם שזה זה מה שצריך?
אז נבקש מהמומחים שלנו לעזור בנושא בבקשה@סופר @להבין-ולהשכיל @YYonatan @זונדל-גרנד @sakran
נ. ב. סליחה על התיוגים פשוט רציתי להיות בטוח שכל מי שהיה מעורב שמה יראה את זה ויעזור לנו...
אם זה לא חוקי אז נא למחוק את זה -
ג'אווה אתה חייב להתקין אחרת לא תוכל לערוך אפליקציות..
https://www.java.com/en/download/manual.jsp
אני אישית נראה לי שהורדתי משם. -
@איש-אמת אמר בתגובה: מדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
סליחה אתה רוצה לתרגם אפליקציה וזהו? אם יש לך אנדרואיד אז אתה יכול דרך אפק אדיטור לפתוח לתרגם והוא כבר ידאג לכל השאר
כן אני רוצה רק לתרגם אפליקצייה מסויימת
אז איך יותר טוב, במחשב או ביאנג?
ומה זה ה-אפק אדיטור? איפה אני משיג את זה? וזה יעבוד לי ביאנג? -
@זונדל-גרנד והשאר שהעליתי טובים?
-
תלוי איך אתה רוצה לתרגם אם אתה רוצה לתרגם ע"י תרגום גוגל תיקח את התוכנה של itapi
אבל תראה איך הוא מראה לי את זה
אולי צריך לפרק קודם את האפליקצייה או שצריך להעלות את זה כשהוא עדיין דחוס?
-
@שמואל-ש (יש עברית בהגדרות) במסך הראשי יש לך אפשרות לבחור אפליקציה או מ המכשיר או מ מאפליקציות מותקנות (אם תפתח מותקנות יש לך מימין למעלה אפשרות לסנן שיציג גם\רק אפליקציות מערכת אחרי שבחרת אפליקציה נפתח לך 3 אפשרויות יש אפשרות של עריכה נפוצה שזה לשנות חתימה תמונה שם וכו ויש החלפת קבצים של האפליקציה ויש את מה שאתה צריך זה עריכה מלאה תבחר את העריכה מלאה שם גם יש 3 אפשרויות (במה שנתתי לך יש רבעית שהיא נסיונית = לערוך קבצי xml) תבחר את הראשון ואז נפתח לך חלון עליו אתה צריך לעבוד קודם כל תבחר לוקל ואז תתרגם את ל החלונות בלי לגעת בסימונים מיוחדים כגון :,}{
-
@שמואל-ש אמר בתגובה: מדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
תלוי איך אתה רוצה לתרגם אם אתה רוצה לתרגם ע"י תרגום גוגל תיקח את התוכנה של itapi
אבל תראה איך הוא מראה לי את זה
אולי צריך לפרק קודם את האפליקצייה או שצריך להעלות את זה כשהוא עדיין דחוס?
סורי לא ראיתי ,
בטח צריך לעשות לה דוקומפליט גם זה דרך אפק אדיטור (יש גם כלים אחרים) בלי נזה לא תראה בכלל את הסטרינג הוא מקומפל (מה הכנסת לתוכנה אם לא פתחת את הקימפול?) -
תבחר את הראשון ואז נפתח לך חלון עליו אתה צריך לעבוד
על מחרוזות או על תצהיר או FILES?
ואיך? לתרגם כל אחד ואחד?
במדריך שהובא לעיל זה נראה שיכולים להוציא רק קובץ אחד, לתרגם להחזיר וזהו, לא?