תגובה: מדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד
-
@איש-אמת אמר בתגובה: מדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
תלוי איך אתה רוצה לתרגם אם אתה רוצה לתרגם ע"י תרגום גוגל תיקח את התוכנה של itapi
אבל תראה איך הוא מראה לי את זה
אולי צריך לפרק קודם את האפליקצייה או שצריך להעלות את זה כשהוא עדיין דחוס?
-
@שמואל-ש (יש עברית בהגדרות) במסך הראשי יש לך אפשרות לבחור אפליקציה או מ המכשיר או מ מאפליקציות מותקנות (אם תפתח מותקנות יש לך מימין למעלה אפשרות לסנן שיציג גם\רק אפליקציות מערכת אחרי שבחרת אפליקציה נפתח לך 3 אפשרויות יש אפשרות של עריכה נפוצה שזה לשנות חתימה תמונה שם וכו ויש החלפת קבצים של האפליקציה ויש את מה שאתה צריך זה עריכה מלאה תבחר את העריכה מלאה שם גם יש 3 אפשרויות (במה שנתתי לך יש רבעית שהיא נסיונית = לערוך קבצי xml) תבחר את הראשון ואז נפתח לך חלון עליו אתה צריך לעבוד קודם כל תבחר לוקל ואז תתרגם את ל החלונות בלי לגעת בסימונים מיוחדים כגון :,}{
-
@שמואל-ש אמר בתגובה: מדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
תלוי איך אתה רוצה לתרגם אם אתה רוצה לתרגם ע"י תרגום גוגל תיקח את התוכנה של itapi
אבל תראה איך הוא מראה לי את זה
אולי צריך לפרק קודם את האפליקצייה או שצריך להעלות את זה כשהוא עדיין דחוס?
סורי לא ראיתי ,
בטח צריך לעשות לה דוקומפליט גם זה דרך אפק אדיטור (יש גם כלים אחרים) בלי נזה לא תראה בכלל את הסטרינג הוא מקומפל (מה הכנסת לתוכנה אם לא פתחת את הקימפול?) -
תבחר את הראשון ואז נפתח לך חלון עליו אתה צריך לעבוד
על מחרוזות או על תצהיר או FILES?
ואיך? לתרגם כל אחד ואחד?
במדריך שהובא לעיל זה נראה שיכולים להוציא רק קובץ אחד, לתרגם להחזיר וזהו, לא? -
@איש-אמת בעצם מה שאין לי מכל המדריך שלו זה רק זה
@סופר אמר במדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
apk manager.
הפוסט הראשי בxda-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695701
ההורדה מכאן.(הקישור לא עובד במקור ע. ס.)
חלצו את תוכן הזיפ לאיזו תיקייה שבא לכם, מהתיקייה הזאת אנחנו עושים את כל העבודהיש לך אולי את זה או שאתה אולי יודע איפה ניתן להשיג את זה?
-
@איש-אמת אבל פה זה בפלאפון שאין לי אינטרנט ושם זה במחשב שיש לי אינטרנט
וחוץ מזה תסתכל מה שהוא כתב פה
@סופר אמר במדריך לעריכת קבצי apk, תרגום אפליקציות, רומים ועוד:
וכל לתרגם הכל דרך פנקס רשימות אבל זה קצת קשה ולכן המשתמש IpDo יצר מערכת php שמקילה על כל העניין.
איך זה עובד?
אתם נכנסים לכתובת http://www.compix.net/xml ונרשמים. (חובה)
כעת אתם בוחרים למעלה בהוספת קבצים, בוחרים בפרוייקט הרצוי ואם עוד אין לכם פרוייקט צרו אחד לעצמכם.
אתם ממלאים את שלושת השדות הראשונים: שם התוכנה, גירסה (אם התוכנה מקבלת עדכון למשל ואתם מעלים שוב קובץ) אתם יכולים לתקוע איזה מספר שבא לכם, ובשדה השלישי אתם בוחרים בקובץ הstrings.xml.
לאחר שהקובץ עלה אתם חוזרים לרשימת הפרוייקטים, בוחרים בפרוייקט שלכם ובפנים בקובץ ומתחילים לתרגם. זה ממש פשוט.
הערכים משמאל זה הטקסט המקורי באנגלית, החלק האמצעי זה התרגום שנצבע בירוק אחרי שתרגמתם.
לאחר שסיימתם לתרגם את כל השורות (שימו לב שיש מספר עמודים לפעמים) אתם בוחרים למעלה בהורד את התרגום ומשנים את שם הקובץ חזרה לstrings.xml. -