שיתוף | קו AI בינה מלאכותית כשרה לציבור החרדי המיספר 0737136122
-
@הצל-.
תאשר בבקשה -
@הצל-.
אני רוצה מס' אישי איך מקבלים? -
@הצל-.
אני רוצה מס' אישי איך מקבלים? -
אתה יכול לאשר?
-
טוב אישרתי לכל מי שביקשת עכשיו תהנו.
לגבי כך הצעות השיפורים אז הטמעתי כבר בקוד שלי הכל בפנהל ניהול בלחיצת כפתור אני יכול להפוך את כל הקו לקול אנושי הרבה יותר אבל זה שני אופציות 1 שזה יהיה קול אנושי ואז המודל עצמו ידבר בשיחה קולית אבל אז הוא ניהיה הרבה יותר מטומטם.. כי שיחה קולית בכללי כל AI יותר מטומטם ולכן אני יכול להישתמש במתמלל טקסט לאודיו אחר אבל הוא יעלה ממש הרבה כסף..
לגבי הסולמית אז ככה אני יכול לעשות את זה אוטומטי.. אבל דווקא זה נישמע יותר אנושי אבל מינגד אנשים אמרו לי שזה ממש הפריע להם כי מי שמכיר AI ומדבר איתו מהסוג זה אז הוא כל שניה קוטע אותך וכל זימזום שלך הוא עוצר וזה יוצא מחורבש ולכן פה עשיתי שאלה תשובה ואז זה יוצא מסודר ונורמלי ובכללי אנשים העדיפו את זה.
וכמובן אשמח לישמוע ולהישתפר אם אראה שבאמת יש ביקוש בכיף תציעו הצעות.!
לכל מי שהיסתבך אם המיספר האישי וכו פה זה הפוסט הראשי
https://mitmachim.top/topic/100416/שיתוף-קו-ai-בינה-מלאכותית-כשרה-לציבור-החרדי-המיספר-0737136122
-
@הצל-. אם תוכל ליצור איתי קשר במייל שבפרופיל - אני לא מצליח ליצור איתך קשר בצ'אט
יש לי כמה הצעות ייעול ואני יכול לעזור לך לשפר את הקו... -
אתה יכול לאשר?
?.
-
טוב אישרתי לכל מי שביקשת עכשיו תהנו.
לגבי כך הצעות השיפורים אז הטמעתי כבר בקוד שלי הכל בפנהל ניהול בלחיצת כפתור אני יכול להפוך את כל הקו לקול אנושי הרבה יותר אבל זה שני אופציות 1 שזה יהיה קול אנושי ואז המודל עצמו ידבר בשיחה קולית אבל אז הוא ניהיה הרבה יותר מטומטם.. כי שיחה קולית בכללי כל AI יותר מטומטם ולכן אני יכול להישתמש במתמלל טקסט לאודיו אחר אבל הוא יעלה ממש הרבה כסף..
לגבי הסולמית אז ככה אני יכול לעשות את זה אוטומטי.. אבל דווקא זה נישמע יותר אנושי אבל מינגד אנשים אמרו לי שזה ממש הפריע להם כי מי שמכיר AI ומדבר איתו מהסוג זה אז הוא כל שניה קוטע אותך וכל זימזום שלך הוא עוצר וזה יוצא מחורבש ולכן פה עשיתי שאלה תשובה ואז זה יוצא מסודר ונורמלי ובכללי אנשים העדיפו את זה.
וכמובן אשמח לישמוע ולהישתפר אם אראה שבאמת יש ביקוש בכיף תציעו הצעות.!
לכל מי שהיסתבך אם המיספר האישי וכו פה זה הפוסט הראשי
https://mitmachim.top/topic/100416/שיתוף-קו-ai-בינה-מלאכותית-כשרה-לציבור-החרדי-המיספר-0737136122
-
@מיני-האקר
איזה הקראה אני מכיר את ההקראה שיש להם בימות בשלוחות API מטקסט לקול אנושי אבל לא נישמע מספיק טוב..
או הקראה בקול שונה תחכים אותי. -
@מיני-האקר
איזה הקראה אני מכיר את ההקראה שיש להם בימות בשלוחות API מטקסט לקול אנושי אבל לא נישמע מספיק טוב..
או הקראה בקול שונה תחכים אותי. -
@הצל-. באתר הניהול שלהם!
ליצור קובץ הקראה רגיל- אתה יודע?
{
}לגבי הקול- אני לא יודע על מה אתה מדבר, רק יודע שיש שם אפשרות לבחור כמה סוגים שונים של קול הקראה
-
?.
@ועוד-יותר-טוב
אישרתי תהנה -
@ועוד-יותר-טוב
אישרתי תהנה -
@הצל-. אני אישית חושב שללא הסולמית הרבה יותר נוח...
@הישבשר-המלומד הממ הגיוני אולי נעשה איזה תפריט התאמה אישית לצאט ושמה כל אחד יוכל ליבחור בידיוק איך תתיתנהל השיחה אם סולמית או בלי או קול יותר אנושי אבל הוא יהיה טיפה יותר מטומטם או קול רגיל.. (כי בכללי כל מודל שאתה פותח איתו צאט קולי הוא ניהיה יותר מטומטם..)
-
@הצל-. אני אישית חושב שללא הסולמית הרבה יותר נוח...
@הישבשר-המלומד היה לי קו AI ללא סולמית, וזה מעצבן שכשיש מישהו באיזור שמדבר בקול קצת גבוה, קוטע את התשובה של הבינה, כי היא רוצה שתוכל להגיב גם באמצע.
-
@הישבשר-המלומד היה לי קו AI ללא סולמית, וזה מעצבן שכשיש מישהו באיזור שמדבר בקול קצת גבוה, קוטע את התשובה של הבינה, כי היא רוצה שתוכל להגיב גם באמצע.
@מיני-האקר
כן בידיוק על זה דיברתי לכן העדפתי להישאר על האופציה של סולמית.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות