שיתוף | קו AI בינה מלאכותית כשרה לציבור החרדי המיספר 0737136122
-
כפי שאתם רואים מדובר במערכת תוכן AI שמותאמת לציבור החרדי הדגש הוא "לא לדבר על דברים שאסורים מהתורה" דברים שבעיתיים כסטיגמות בעולם שלנו זה לא מענין אותו ואין על זה שום חסימה.
זה המיספר 0737136122 ולמי שלא עובד לו יש מיספר נוסף 0772247602 אבל מיסתומא שהמיספרים האלו ייחסמו די מהר ולכן יש ליפתוח מיספר אישי בכניסה למערכת.איך ליפתוח מיספר אישי?פשוט מאוד לאחר שתשוחחו אם הAI כמה הודעות ותחייגו אליו שוב מייד בתחילת השיחה תיקפוץ לכם הודעה לפתיחת מיספר אישי..
זה מישני סיבות.
1 לא להעמיס על מישתמשים שהרגע ניכנסו יותר מידי
2 זה נועד ביכדי רק מי שבאמת מדבר ונעזר בAI יקפוץ לו הודעה על מיספר אישי.!!!!!!! אבל חשוב מאוד לישמוע את כל ההוראות בעת מעבר לשלוחת פתיחת המיספר האישי מהתחלה ועד הסוף כל פרט חשוב ולאחר שתקבלו את המיספר בצינתוק כמובן יש לחייג שוב ולהיכנס לפתיחת מיספר אישי ואז תקישו ותעשו שמה ניוד למיספר.. הכל מפורט שמה רק תקשיבו טוב להוראות..!!!!!!!!!
ואם המיספרים שפורסמו כאן נחסמו אפשר תמיד ליפנות פה ולבקש שמה מיספר חדש לקו ואני אתן בעזרת השם יתברך.. או שחברה שמה יתנו לכם מיספרים שעובדים להם בפרטי..יש שמה גם תגובות על הפוסט הזה שמה תגיבו בבקשה
https://mitmachim.top/topic/100409/שיתוף-קו-ai-בינה-מלאכותית-כשרה-לציבור-החרדי-המיספר-0737136122/118(ואם מישהוא מ-ועד בני תורה או ועד הרבנים רואה את הפוסט במיקרה שהבינה הכשרה היתפרסמה ממש הרבה והם לא מצליחים לחסום לי את המערכת כי הם מבינים בידיוק מה עשיתי.. אז כן כן הם יכולים ליפנות אלי ופשוט לדבר כי אנשים בונים היום AI אין מה לעשות ואני מוכן לעשות משהוא מוכשר לפי כל הכללים ושיהיה פתוח לקומה הכשרה (כרגע זה גם חסום..) אתם יכולים ליצור איתי קשר.)
-
ה הצל . התייחס לנושא זה
-
ה הצל . התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות