שיתוף | קו AI בינה מלאכותית כשרה לציבור החרדי המיספר 0737136122
-
@הצל-. או אולי לחכות פחות מ12 שעות?
תודה רבה על הקו המבורך.
העוקצני לא משבח אותך יותר מידי? - לא שיש לי בעיה. אבל בכל הודעה הוא תוקע: אני בטוח שנפתלי היוצר שלי צוחק עליך עכשיו
@סתם-משתמש
תן את ה שם שלך שנירשמת איתו לקו האפס לך את השאלות -
@הצל-. בקשתי.
-
מה דעתכם על קו טלפוני AI שמדבר ועוזר נטו בנושא הגיוס ממש על הכל על החוקים ועל איך לנוציא פטור כמובן למי שיש לו מיסמכים רפואיים שמעידים על כך שהוא משוגע.. וכו וכו
ויכניסו לו את המידע הזה באופן ידני מאנשי יודעי דבר כך שזה יהיה אמין.?@הצל-.
הדרך הטובה ביותר לדעתי כדי שזה יהיה אמין מאה אחוז, זה לבנות את זה כמו שבנו את הקו של הגר"ע פריד שליט"א, שאפשר ללחוץ על מקש להקיש את השאלה, ובמקום שהוא יענה מה שיכול להוביל למלא טעויות ואי הבנות, אנשים שבתחום הזה יקליטו מראש הרבה הקלטות קצרות מדוייקות וברורות על כל חלק בגיוס, ואז כששואלים זה רק מפנה לשלוחה המסויימת, וגם אז זה אומר שאם אין מענה ניתן לפנות למענה אנושי וכו'.
כך שמצד אחד זה עונה מאה אחוז נכון מצד שני מדוייק על השאלה.
לכאורה זה פיתרוון מספר 1!!! איך להשתמש עם AI לדברים רגישים וכדומה!
אדרבה... תפנה למי שצריך ותבנה בצורה כזאת, כך אפשר לבנות עודד הרבה דברים, וזה גם דבר שבאופן כללי לחברי הפורום כדאי שייחשבו על אפשרות זו בכל הדברים מהסגנון הזה וכדומה להרוויח AI עם תשובה 100% נכונה!!! -
@הצל-. בקשתי.
-
@הצל היי בוקר טוב!
ממש פרוייקט שאפתני ומגניב, אבל יש לי כמה הצעות חשובות לשיפור, בעבר היה כאן משתמש שהעלה משהו דומה בשם בני משהו כזה הוא עשה את זה כך שאני מדבר עם הAI אני לא צריך בכלל ללחוץ על סולמית הוא פשוט זיהה בקול איפה עצרתי זה שדרג ממש את כל חווית השימוש ברמה ממש ממש יותר גבוהה וכן הוא גם שידרג את המודל דיבור שלו שהוא היה ממש ממש אנושי זה גם מה שהקפיץ לו את כל המערכת וחוץ מזה שגם היה אפשרות לחבר את המספר הז למייל שלך ועל ידי דרך הטלפון לשלח מילים וכו' זה היה משהו מטורפ ביותר הבעיה היא שכל דקה עלתה איזה שקל שימוש ולא נרשמו חבר'ה אבל זה היה רמה ממש גבוהה מציע לך גם להדבק ביכולות האלו במסגרת התקציב שלך,
אחלה פרוייקט אהבתי מאוד לסיכום הצעות שיפור- שימוש במודל יותר מקצועי לקול שמעתי שהמודל הזה BlueTTS הוא סבבה בעברית
- זהוי מתי המשתמש מפסיק לדבר לבד ללא צורך בלחיצה על כוכבית דבר שהופך את זה לכאילו אתה מנהל שיחה עם אדם תוך כדי.
- בהמשך אם תרצה להרים רמה תוכל לחבר למייל וכו ואז לבצע שליחת מילים דרך זה, זה דבר שיקפיץ לך את המשתמשים.
הרבה הצלחה!
-
@הצל-.
תאשר בבקשה -
@הצל-.
אני רוצה מס' אישי איך מקבלים? -
@הצל-.
אני רוצה מס' אישי איך מקבלים? -
אתה יכול לאשר?
-
טוב אישרתי לכל מי שביקשת עכשיו תהנו.
לגבי כך הצעות השיפורים אז הטמעתי כבר בקוד שלי הכל בפנהל ניהול בלחיצת כפתור אני יכול להפוך את כל הקו לקול אנושי הרבה יותר אבל זה שני אופציות 1 שזה יהיה קול אנושי ואז המודל עצמו ידבר בשיחה קולית אבל אז הוא ניהיה הרבה יותר מטומטם.. כי שיחה קולית בכללי כל AI יותר מטומטם ולכן אני יכול להישתמש במתמלל טקסט לאודיו אחר אבל הוא יעלה ממש הרבה כסף..
לגבי הסולמית אז ככה אני יכול לעשות את זה אוטומטי.. אבל דווקא זה נישמע יותר אנושי אבל מינגד אנשים אמרו לי שזה ממש הפריע להם כי מי שמכיר AI ומדבר איתו מהסוג זה אז הוא כל שניה קוטע אותך וכל זימזום שלך הוא עוצר וזה יוצא מחורבש ולכן פה עשיתי שאלה תשובה ואז זה יוצא מסודר ונורמלי ובכללי אנשים העדיפו את זה.
וכמובן אשמח לישמוע ולהישתפר אם אראה שבאמת יש ביקוש בכיף תציעו הצעות.!
לכל מי שהיסתבך אם המיספר האישי וכו פה זה הפוסט הראשי
https://mitmachim.top/topic/100416/שיתוף-קו-ai-בינה-מלאכותית-כשרה-לציבור-החרדי-המיספר-0737136122
-
@הצל-. אם תוכל ליצור איתי קשר במייל שבפרופיל - אני לא מצליח ליצור איתך קשר בצ'אט
יש לי כמה הצעות ייעול ואני יכול לעזור לך לשפר את הקו...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות