עזרה | רעיונות לשאלות במשחק עבודה בהייטק
-
חידת בונוס: כמה זמן ייקח למישהו לפרוץ את ה-admin לפי צילום המסך הזה

חבל שחתכת את התמונה והשארת כל כך קצת תווים זה באמת הופך את החידה לקשה -

חבל שחתכת את התמונה והשארת כל כך קצת תווים זה באמת הופך את החידה לקשה -
המשחק האמיתי הוא איך לעקוף את כל התהליך ולגלות את התשובה מייד, ללא שום פקודות...
-
חבל שחתכת את התמונה והשארת כל כך קצת תווים זה באמת הופך את החידה לקשה
גם אם היה את כל התווים זה לא היה מאפשר לפרוץ... זה לא סיסמה, אלא האש
אם זה היה מידע חשוב אז כן הייתה בעיה לפרסם את זה כי אפשר לנסות במחשב כמה ניסיונות שרוצים ולא נראה לי שיהיה קשה מדי לגלות סיסמה של שש תווים
חוץ מזה שלפרסם את השמות המשתמש זה גם בעייתי בטח חצי שמו 1 עד 6 והחצי השני 6 עד 1 -
אם זה היה מידע חשוב אז כן הייתה בעיה לפרסם את זה כי אפשר לנסות במחשב כמה ניסיונות שרוצים ולא נראה לי שיהיה קשה מדי לגלות סיסמה של שש תווים
חוץ מזה שלפרסם את השמות המשתמש זה גם בעייתי בטח חצי שמו 1 עד 6 והחצי השני 6 עד 1@ע-ה-דכו-ע כתב:
גם אם היה את כל התווים זה לא היה מאפשר לפרוץ... זה לא סיסמה, אלא האשאם זה היה מידע חשוב אז כן הייתה בעיה לפרסם את זה כי אפשר לנסות במחשב כמה ניסיונות שרוצים ולא נראה לי שיהיה קשה מדי לגלות סיסמה של שש תווים
חוץ מזה שלפרסם את השמות המשתמש זה גם בעייתי בטח חצי שמו 1 עד 6 והחצי השני 6 עד 1טוב, למעשה אחרי שזה נחתך בקושי את המלח רואים...

רשמית סיסמה נחשבת לאמצעי הגנה יחסית מספק על פי רוב (למשל לקבצי ZIP או אקסל שלא מכילים את סודות הגרעין) למרות שכל דבר שנמצא אצל המשתמש עצמו ולא בענן לא ניתן להגביל את מספר הניסיונות
-
חוץ מזה שלפרסם את השמות המשתמש זה גם בעייתי בטח חצי שמו 1 עד 6 והחצי השני 6 עד 1לגלות סיסמה של שש תווים
מינימום 6.
המשחק האמיתי הוא איך לעקוף את כל התהליך ולגלות את התשובה מייד, ללא שום פקודות...
יש לנו כאן זוכה אמיתי הלא הוא @האדם-החושב שאומנם התפאר בכך שאפשר לפרוץ את המערת אבל זה היה אחרי טיפה נקודות ציון שלי, אבל אין ספק הוא עשה עבודה נפלאה גם בדרכים הרשמיות.
(למרות ש @קפטן-מרשמלו במרוץ די צמוד... מעניין האם הלכת בתלם או שנפלת על הבאג שלי
)

-
-
אני מאוד רוצה לבדוק את זה אבל מחכה שנטפרי יפתחו
אין הרבה מה לבדוק כי עדיין אין לי שאלות מובנות לכל..
-
שלום,
פרולוג
אתמול אח שלי הראה לי משחק האקינג שהביאו בפרוג עם שאלות די קלות של הזחת מילים המרה מבינארי וכד׳ והאמת די התבאסתי שסיימתי אותו תוך דקות (באמצע אני קולט שכל התשובות היו gateway כמעט..) אבל זה היה מהנה מה. אז אני באמצע לפתח משחק חדש בסיגנון קצת שונה - עבודות בהייטק כלומר יש כמה מקומות עבודה וצריך לעבור מבחן קבלה לפני קבלת המשימות מהעבודה וכו וכו.
כרגע ai דחף לי שאלות שאני עצמי קשה לי לפתור אותם ומה גם כולם דורשים עבודה מול טרמינל...לסיכום, איזה סוגי שאלות אתם ממליצים האם להשתמש רק מול טרמינל כדי לשמור על רמה או שאפשר גם שאלות במילים, וכן איזה סגנונות של שאלות עולה לכם בראש?
תודה רבה מראש...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות