המלצה | יצירת ספר בAI (לא שלי)
-
בינתיים אשתמש על הHTML מקומי
מה?
מה?
אפשר להשתמש בHTML מקומי לדבר שלא נבדק???@אחרית-לעמך לא לדבר שלא נבדק, בניתי כ"מ כלים שאין בהם בעייה בנטפרי, ואצטרך כרגע להריץ מקומי
-
@אחרית-לעמך לא לדבר שלא נבדק, בניתי כ"מ כלים שאין בהם בעייה בנטפרי, ואצטרך כרגע להריץ מקומי
@החכם-השלם אתה יכול להביא את הHTML המקומי או מעדיף שלא?
-
כלי נח מאד ליצירת ספרים בAI שחבר הראה לי.
במקום לפרט מה אתה רוצה כל פרק וכו'-צריך רק למלא את השדות הריקים בהתחלה, (כמובן כדאי לפרט כמה שיותר) מספר הפרקים וכו', לעבוד מול הAI שאתה אוהב ורגיל אליו ולשפה שלו (או יותר נכון-שרגיל אליך ולשפה שלך) כדי ליצור את התוכן (נח מאד), ולקבל את הספר המוכן עם תרשימים וכדו' כקובץ PDF מוכן.
ממליץ בחום.
מצורף קישור.
https://moshhhhhh.github.io/BookGenius/@סורוצקינער תעלה תמונות איך זה עושה
-
@סורוצקינער תעלה תמונות איך זה עושה
@לשכת-הרב הנה דוגמא (לא כל כך נצרכת, מאד פשוט איך להתעסק עם הכלי הזה)
ביקשתי ממנו ליצור לי ספר קצר על התעסקות נכונה עם AI
בהתחלה: פירוט נושא הספר, מספר פרקים סגנון כתיבה.
(הספר פה הוא בשביל הדוגמא, בעיקרון שווה לפרט יותר)

ללחוץ על "המשך לכתיבת הספר", ואז נפתח החלון הבא:

לאחר הלחיצה נפתח חלון PIP קטן, המבצע בעצמו את ההעתקה של ההנחייה, וצריך להדביק אותה במודל הAI המועדף עליך. (שים לב! בחלון PIP לא צריך כל פעם לעשות קונטרול סי וקונטרול וי, המערכת לבד מעתיקה את ההנחייה כל פעם, צריך להדביק רק בכלי AI וללחוץ על העתקה ממנו, בחלון צריך ללחוץ רק על "העתקתי את התשובה")

(לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה-לא להבהל, להעתיק את הטקסט החדש שהוא נתן לך, ובד"כ זה יעבוד, מקסימום תעבור לכלי AI אחר)
כשיגמר התהליך-הוא יציג את הספר בתצוגה מקדימה, ויתן אפשרות לייצא לPDF
אני גמור מעייפות ואין לי כח להמשיך עד להצגת הספר המוגמר-העלתי למעלה ספר הדרכה לפרמייר שנוצר עם הכלי הזה אתה מוזמן להסתכל.
נ.ב. מנסיון-הכלי עובד גם בטאבלט -
@לשכת-הרב הנה דוגמא (לא כל כך נצרכת, מאד פשוט איך להתעסק עם הכלי הזה)
ביקשתי ממנו ליצור לי ספר קצר על התעסקות נכונה עם AI
בהתחלה: פירוט נושא הספר, מספר פרקים סגנון כתיבה.
(הספר פה הוא בשביל הדוגמא, בעיקרון שווה לפרט יותר)

ללחוץ על "המשך לכתיבת הספר", ואז נפתח החלון הבא:

לאחר הלחיצה נפתח חלון PIP קטן, המבצע בעצמו את ההעתקה של ההנחייה, וצריך להדביק אותה במודל הAI המועדף עליך. (שים לב! בחלון PIP לא צריך כל פעם לעשות קונטרול סי וקונטרול וי, המערכת לבד מעתיקה את ההנחייה כל פעם, צריך להדביק רק בכלי AI וללחוץ על העתקה ממנו, בחלון צריך ללחוץ רק על "העתקתי את התשובה")

(לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה-לא להבהל, להעתיק את הטקסט החדש שהוא נתן לך, ובד"כ זה יעבוד, מקסימום תעבור לכלי AI אחר)
כשיגמר התהליך-הוא יציג את הספר בתצוגה מקדימה, ויתן אפשרות לייצא לPDF
אני גמור מעייפות ואין לי כח להמשיך עד להצגת הספר המוגמר-העלתי למעלה ספר הדרכה לפרמייר שנוצר עם הכלי הזה אתה מוזמן להסתכל.
נ.ב. מנסיון-הכלי עובד גם בטאבלט@סורוצקינער תודה. יקח זמן עד שיפתח בנטפרי
זה בעצם מעמד את הספר לבד? -
@סורוצקינער תודה. יקח זמן עד שיפתח בנטפרי
זה בעצם מעמד את הספר לבד?@לשכת-הרב כן. תראה בספר למעלה (בתרשימים הוא עדיין מסתבך וכוב קצת קטוע. באופן כללי כדאי להגיד לו להשתמש בתרשימים רק כשזה ממש נצרך כי הוא דוחץ אותם לפעמים בלי קשר)
-
@לשכת-הרב כן. תראה בספר למעלה (בתרשימים הוא עדיין מסתבך וכוב קצת קטוע. באופן כללי כדאי להגיד לו להשתמש בתרשימים רק כשזה ממש נצרך כי הוא דוחץ אותם לפעמים בלי קשר)
-
@החכם-השלם אתה יכול להביא את הHTML המקומי או מעדיף שלא?
@אחרית-לעמך למשל
index.html -
@לשכת-הרב כן. תראה בספר למעלה (בתרשימים הוא עדיין מסתבך וכוב קצת קטוע. באופן כללי כדאי להגיד לו להשתמש בתרשימים רק כשזה ממש נצרך כי הוא דוחץ אותם לפעמים בלי קשר)
@סורוצקינער זה עובד בעצם שהתוכנה מביאה פרומפט וצריך להדביק את זה ל AI?! אם ככה זה לא יעזור למשתמשי נטפרי שחסום להם AI בכל מה שקשור לתורה ויהדות [עם כל האבסורד שבדבר]
-
@סורוצקינער תודה. יקח זמן עד שיפתח בנטפרי
זה בעצם מעמד את הספר לבד?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות