שיתוף | ההרשמה לעויזר צ'אט נפתחה - עוזר AI במערכת IVR
-
@מייבין-במקצת
1: ככל שיותר מוסיפים ככך הוא מחפית על העומס ?-[שמתי 6 מפתחות].
2: החיפוש שלו לא מי יודע מה,הוא ממש אמר לי דברים לא נכונים. -
@מייבין-במקצת
1: ככל שיותר מוסיפים ככך הוא מחפית על העומס ?-[שמתי 6 מפתחות].
2: החיפוש שלו לא מי יודע מה,הוא ממש אמר לי דברים לא נכונים.@fhryurygfgdf
1: כן
2: כשאתה מבקש משהו כללי הוא בדרך כלל יענה בכללי (בקיצור: יחרטט) כשאתה מבקש ספציפי הוא הרבה יותר טוב -
@fhryurygfgdf
1: כן
2: כשאתה מבקש משהו כללי הוא בדרך כלל יענה בכללי (בקיצור: יחרטט) כשאתה מבקש ספציפי הוא הרבה יותר טוב@מייבין-במקצת
לפי בדיקה שלי אם שמים הרבה מפתחות מאותו חשבון אין הבדל
אם הישתמשו במפתח אחד ויגמר המיכסה אז גם במפתח השני מאותו חשבון יגמר המיכסה וברגע שמיתחדש אז זה מיתחדש לכל המפתחות -
@מייבין-במקצת
לפי בדיקה שלי אם שמים הרבה מפתחות מאותו חשבון אין הבדל
אם הישתמשו במפתח אחד ויגמר המיכסה אז גם במפתח השני מאותו חשבון יגמר המיכסה וברגע שמיתחדש אז זה מיתחדש לכל המפתחות@smct באמת עדיף מכמה חשבונות...
-
@smct באמת עדיף מכמה חשבונות...
@מייבין-במקצת
וגם כדאי שתוסיף אפשרות למחוק מפתחות מהמאגר הכללי למי שהיתחרט -
קודם כל זה ממש מטורף אבל כמעט כל פעם הוא אומר מערכת הבינה המלאכותית עמוסה כרגע נסה שוב ואם @מייבין-במקצת רוצ ה אני יכול לעבוד איתך על שדרוגים
-
קודם כל זה ממש מטורף אבל כמעט כל פעם הוא אומר מערכת הבינה המלאכותית עמוסה כרגע נסה שוב ואם @מייבין-במקצת רוצ ה אני יכול לעבוד איתך על שדרוגים
@המתכנת_הצעיר תכניס API פרטי
-
חשבתי על כמה רעיונות
-
הוספת עוד קווים שמשויכים למערכת (אני מוכן לעזור קצת בעניין) ככה שאם יחסם יהיה גיבוי.
-
אפשרות להגבלת כמות הטוקונים בתרומת מפתח API , דרך דף התרומה עצמו.
-
אפשרויות פרימיום רק בתשלום / מי שתורם מפתח.
-
הוספת צאט' GPT וקלוד כגיבוי, עד כמה שזה אפשרי.
-
אפשרות לשילוב במערכות קיימות כדוגמת וואצפים למיניהם, שיהיה שלוחה שתעביר לקו.
@מייבין-במקצת מטורף!!! אתה מבין יותר מקצת...
-
-
@מייבין-במקצת אולי תחליף את המוזיקה בהמתנה למוזיקה רגועה יותר (ובווליום נמוך יותר)
וסתם המוזיקה המזרחית הזו לא מתאימה למילה עויזר (אני מבין שזה בסגנון גמיני ולאו דוקא מזרחי...) -
@מייבין-במקצת אולי תחליף את המוזיקה בהמתנה למוזיקה רגועה יותר (ובווליום נמוך יותר)
וסתם המוזיקה המזרחית הזו לא מתאימה למילה עויזר (אני מבין שזה בסגנון גמיני ולאו דוקא מזרחי...) -
@מייבין-במקצת אשמח לקבל את המספר של עויזר צ'אט למייל A1385513855@gmail.com
תודה רבה! -
@מייבין-במקצת אשמח לקבל את המספר של עויזר צ'אט למייל A1385513855@gmail.com
תודה רבה!@אלי-י. שלחתי לך ולכל המבקשים במייל
-
@אלי-י. שלחתי לך ולכל המבקשים במייל
@מייבין-במקצת אין דרך שהוא יהיה יותר מהיר בדיבור שלו? פשוט הוא מדבר ממש לאט, וגם הזמן שמחכים עד שהוא עונה הוא די הרבה
תודה! -
@מייבין-במקצת אין דרך שהוא יהיה יותר מהיר בדיבור שלו? פשוט הוא מדבר ממש לאט, וגם הזמן שמחכים עד שהוא עונה הוא די הרבה
תודה! -
@מייבין-במקצת אני הייתי מחליף את ההודעה הארוכה שהוא אומר בין ההודעות באותה שיחה במילה "דבר" או בצליל קבוע.
תוספת:
ברירת מחדל לכאורה עדיף שימשיך בשיחה אא"כ לוחצים אחרת
לגבי סונו תבקש ממנו משהו בסגנון מוזיקה קלאסית. -
@מייבין-במקצת אני הייתי מחליף את ההודעה הארוכה שהוא אומר בין ההודעות באותה שיחה במילה "דבר" או בצליל קבוע.
תוספת:
ברירת מחדל לכאורה עדיף שימשיך בשיחה אא"כ לוחצים אחרת
לגבי סונו תבקש ממנו משהו בסגנון מוזיקה קלאסית.@123-דג-מלוח ייעשה... בכל מקרה כרגע אתה יכול ללחוץ על כל מקש בזמן ההודעה הזאת ולעבור ישירות להקלטה
-
@123-דג-מלוח ייעשה... בכל מקרה כרגע אתה יכול ללחוץ על כל מקש בזמן ההודעה הזאת ולעבור ישירות להקלטה
-
שימו
️, כדי למנוע עומס ומגבלות, שיניתי את אופן ההתנהלות של מאגר המפתחות הכללי.מעכשיו כל משתמש חדש (וישן) במערכת מקבל באופן אוטומטי 4 מפתחות API לשימוש אישי מהמאגר הכללי.
כמובן שתמיד תוכלו להוסיף עוד מפתחות פרטיים דרך האתר.
-
מכיוון שהמערכת גודלת (מבחינת אופציות) וקצת קשה לעקוב אחרי כל השינויים
אני כותב כאן את כל היכולות שיש לעויזר צ'אט כרגע וכן מדריך על שלוחות הקו והפוסט הזה יתעדכן מעת לעת
מכיוון שזה נכתב על ידי AI - אני שם הכל בספוילר
מדריך מלא למשתמשי עויזר צ'אטעויזר צ'אט – עוזר חכם בטלפון, מופעל על ידי בינה מלאכותית, בנוי לציבור החרדי ומותאם לאורח חיים דתי.
מה זה עויזר צ'אט?עויזר צ'אט הוא שירות טלפוני המבוסס על בינה מלאכותית (AI) מתקדמת. אתם מתקשרים למספר, מדברים – והמערכת מאזינה, מבינה, ועונה לכם בעברית.
המערכת מסוגלת:
- לענות על כל שאלה כללית
- לחפש מידע עדכני באינטרנט
- לספר לכם על מזג האוויר ושערי מטבע בזמן אמת
- לזכור את ההיסטוריה של השיחות שלכם
- להציג לכם חידון/משחק
- לפרסם ולקרוא מודעות בלוח מודעות קהילתי
- לשלוח מיילים בשמכם
- להתאים את הגדרות השירות לפי העדפותיכם האישיות
- להעביר אתכם לכל שלוחה במערכת וכן לנתק את השיחה
️ מפת השלוחות המלאה – מדריך ניווטלהלן מדריך מלא ומפורט של כל השלוחות ואפשרויות הלחיצה:
תפריט ראשי (כניסה לשיחה)כאשר אתם מחייגים למערכת, תוכלו לבחור:
לחיצה פעולה 1 שיחה חדשה עם עויזר צ'אט 2 היסטוריית שיחות (שיחות קודמות שלכם) * תפריט הגדרות אישיות 0 מידע נוסף על המערכת
שיחה חדשה (לחיצה 1 מהתפריט הראשי)לאחר לחיצה על 1, המערכת תבקש מכם להקליט את שאלתכם.
מה לעשות:
- המתינו לצליל
- דברו בקול רם וברור
- בסיום – לחצו # (סולמית)
לאחר שהמערכת מעבדת ומקריאה לכם את התשובה:
לחיצה פעולה 1 שאלה נוספה – הקלט שאלה חדשה 6 חיפוש באינטרנט (ראה פירוט להלן) כל מספר אחר חזרה לתפריט הראשי ניווט בתשובות ארוכות (עמוד)
כאשר התשובה ארוכה, המערכת מחלקת אותה לעמודים:
לחיצה פעולה 9 עמוד הבא 7 עמוד קודם 5 השמעה מחדש של העמוד הנוכחי 1 שאלה חדשה 0 חזרה לתפריט הראשי טיפ: אם במודעה שהוקראה לכם מופיע מספר טלפון של המפרסם, תוכלו ללחוץ * (כוכבית) בכל עת כדי להתחבר למפרסם בחיוג חינמי!
חיפוש באינטרנט (לחיצה 6 לאחר תשובה)המערכת יכולה לחפש עבורכם מידע עדכני באינטרנט.
איך זה עובד:
- לאחר קבלת תשובה, לחצו 6
- המערכת תבקש מכם להקליט את נושא החיפוש
- דברו את מה שתרצו לחפש ולחצו #
- המערכת תחפש ותקריא לכם תמצית וכן רשימת תוצאות
ניווט בתוצאות החיפוש:
לחיצה פעולה 1 תוצאה קודמת 2 תוצאה הבאה 3 חזרה לשיחה
היסטוריית שיחות (לחיצה 2 מהתפריט הראשי)כאן תמצאו את כל השיחות הקודמות שלכם עם עויזר צ'אט.
תפריט ההיסטוריה:
- המערכת מקריאה את נושאי השיחות הקודמות לפי מספור
- לחצו את מספר השיחה שתרצו לפתוח
- לחיצת * (כוכבית) – כניסה לתפריט שיחות משותפות
- לחיצת 0 – חזרה לתפריט הראשי
לאחר בחירת שיחה מסוימת:
לחיצה פעולה 1 האזנה לכל השיחה 2 שינוי שם השיחה 3 מחיקת השיחה 4 נעיצת/שחרור נעיצת השיחה (שיחות נעוצות מופיעות ראשונות) 5 שיתוף השיחה 0 חזרה לרשימת ההיסטוריה שיתוף שיחות (לחיצה 5):
לחיצה פעולה 1 שיתוף עם מספרי פלאפון ספציפיים 2 שיתוף פומבי – קבלת קוד שיחה להעברה לאחרים 0 ביטול וחזרה לשיתוף עם מספרים ספציפיים:
- הקישו את מספרי הטלפון
- בין מספר למספר – לחצו * (כוכבית)
- בסיום כל המספרים – לחצו # (סולמית)
- לאישור ושיתוף – 1 | להקשה מחדש – 2 | לביטול – 0
שיחות משותפות (לחיצה * בהיסטוריה)כאן מופיעות שיחות ששותפו אתכם על ידי אחרים.
ניווט:
- המערכת מקריאה את נושאי השיחות המשותפות
- לחצו את מספר השיחה לפתיחה
- לחיצת * – ייבוא שיחה באמצעות קוד פומבי בן 5 ספרות
- לחיצת 0 – חזרה לתפריט הראשי
לאחר בחירת שיחה משותפת:
- 1 – האזנה לשיחה (תישמר בהיסטוריה שלכם)
- 3 – מחיקה מרשימת השיחות המשותפות שלכם
️ הגדרות אישיות (לחיצה * מהתפריט הראשי)תפריט ההגדרות מאפשר לכם להתאים אישית את חוויית השימוש.
לחיצה פעולה 1 קביעת רמת פירוט התשובה 2 הקלטת הנחיות מערכת קבועות 3 הקלטת פרופיל אישי והעדפות 4 בחירת קול הקראה 0 חזרה לתפריט הראשי רמת פירוט (לחיצה 1):
- הקישו מספר בין 1 (תשובות קצרות מאוד) לבין 99 (תשובות ארוכות ומפורטות מאוד)
- לחצו # לאישור
הנחיות קבועות (לחיצה 2):
הנחיות שתקליטו ינחו את הבינה המלאכותית לאורך כל השיחות שלכם.
אם כבר קיים מידע שמור:
לחיצה פעולה 1 החלפת המידע הקיים 2 הוספת מידע על הקיים 3 מחיקת המידע 0 חזרה לתפריט ההגדרות לאחר ההקלטה:
- 1 – אישור ושמירה
- 2 – הקלטה מחדש
- 0 – ביטול
פרופיל אישי (לחיצה 3):
הקליטו פרטים על עצמכם: מה אתם אוהבים, תחביבים, העדפות – כדי שהמערכת תכיר אתכם טוב יותר.
(אותן אפשרויות כמו בהנחיות קבועות)קול הקראה (לחיצה 4):
לחיצה פעולה 1 קול הרגיל של המערכת 2 אברי – קול זכר נוירלי 3 הילה – קול נקבה נוירלי 0 חזרה לתפריט ההגדרות
משחק חידוןעויזר צ'אט יכול ליצור עבורכם חידון בנושא כלשהו!
איך להפעיל:
בשיחה רגילה, בקשו מהמערכת: "צור לי חידון על ..." (כל נושא שתרצו).המערכת תיצור שאלות ותשובות, ותתחיל את המשחק:
- המערכת מקריאה את השאלה ומספר אפשרויות תשובה
- לחצו את מספר התשובה הנכונה לדעתכם
- המערכת מכריזה אם צדקתם ומציגה את הניקוד
- לאחר כל השאלות – המערכת מסכמת את הניקוד הסופי
לוח מודעות קהילתיהמערכת כוללת לוח מודעות קהילתי.
פרסום מודעה:
בשיחה רגילה, בקשו מהמערכת: "פרסם מודעה ש..." וספרו לה מה לפרסם.- לאחר שהמערכת מנסחת את המודעה, היא תבקש ממכם מספר טלפון ליצירת קשר
- הקישו את המספר ולחצו #
- 1 – לאישור ופרסום | 2 – להקשה מחדש
צפייה במודעות:
בשיחה רגילה, שאלו: "מה חדש בלוח המודעות?"- המערכת תקריא את המודעות הפעילות
- אם במודעה יש מספר טלפון, תוכלו ללחוץ * לחיוג חינמי למפרסם
שליחת מיילהמערכת יכולה לשלוח מייל עבורכם!
איך לבקש:
בשיחה רגילה, אמרו: "שלח מייל ל..." וספרו לה את תוכן המייל ולמי לשלוח.אם לא הזנתם כתובת מייל של הנמען, המערכת תבקש ממכם אותה.
אפשרויות הזנת כתובת מייל:
לחיצה פעולה 1 הקלטת הכתובת בקול 2 הקלדת הכתובת במקלדת הטלפון טיפ להקלטת מייל: כאשר מקליטים כתובת מייל בקול, אמרו "שטורדל" עבור @, ו"נקודה" עבור . (נקודה)
️ מזג אוויר ושערי מטבעשאלו בשיחה רגילה:
- "מה מזג האוויר ב..." – המערכת תספק מזג אוויר נוכחי ותחזית לימים הקרובים
- "מה שער הדולר?" / "כמה שווה 100 אירו בשקלים?" – המערכת תספק שערים עדכניים בזמן אמת
ניהול מפתחות API אישיים (דרך האתר)כדי שהמערכת תיתן לכם שירות מהיר ומעדיף, ניתן להוסיף מפתח Gemini API אישי.
כיצד להוסיף מפתח:
- גשו לדף ניהול המפתחות בכתובת הזאת
- הזינו את מספר הטלפון שלכם
- הדביקו את מפתח/ות ה-API שלכם
- לחצו "שמור"
מפתחות אישיים מוקצים לכם בלבד ולא משותפים עם משתמשים אחרים.
תרומת מפתח לציבור:
באפשרותכם לתרום את מפתח/ות ה-API שלכם לטובת הציבור. מפתח שתרמתם ישמש את כלל משתמשי המערכת.- ניתן להגביל את כמות הטוקנים שמפתח שתרמתם ישתמש בהם
- ניתן לבטל תרומה בכל עת
טיפים שימושיים- דברו ברור – המערכת מתמללת את קולכם. ככל שתדברו ברור יותר, כך התשובה תהיה מדויקת יותר.
- השתמשו בנחיות – הגדירו בהגדרות האישיות (לחיצה *) את ההנחיות הקבועות שלכם כדי לקבל תשובות מותאמות.
- שמרו שיחות חשובות – שיחות נשמרות אוטומטית. ניתן לנעוץ שיחות חשובות כדי שיופיעו תמיד ראשונות.
- שתפו תוכן – ניתן לשתף שיחות מעניינות עם חברים ובני משפחה.
- חידונים – בקשו חידון בכל נושא שמעניין אתכם!
- זיכרון ארוך טווח – המערכת זוכרת את השיחות הקודמות שלכם. שאלו "מה שוחחנו על..." והיא תזכיר לכם.
שאלות נפוצותש: האם המערכת זוכרת את השיחות שלי?
כן. כל השיחות שלכם נשמרות בהיסטוריה. ניתן לצפות בהן, לנעוץ אותן, לשתף אותן או למחוק אותן בכל עת.ש: כמה שיחות נשמרות?
עד 50 שיחות אחרונות.ש: האם המידע שלי מאובטח?
כל הנתונים שמורים תחת מספר הטלפון שלכם ונגישים רק לכם.ש: מה אם לא שמעתי את התשובה?
בתוך תשובה ארוכה – לחצו 5 לשמיעה מחדש של הקטע הנוכחי.ש: האם ניתן לשנות את קול המערכת?
כן! בהגדרות אישיות (לחיצה * מהתפריט הראשי) > לחיצה 4 – תוכלו לבחור בין הקול הרגיל, קול "אברי" (זכר נוירלי) וקול "הילה" (נקבה נוירלי).ש: מה אם שאלתי על נושא אסור?
המערכת תענה: "מצטער אבל אני לא יכול לדבר איתך על זה". אל תנסו לעקוף הגבלות – זה עלול לחסום את גישתכם.
עויזר צ'אט – פותח על ידי "מייבין במקצת" ו-"אריה AI" מ"פורום מתמחים טופ"
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות