בעיה | בעיה בהערת שוליים
-
יש לי את הוורד הכי מעודכן ויש לו איזה באג מוזר קיוותי שתוכלו אולי לעזור לי.

אני מנסה לכתוב איזה חוברת ושאני עושה הערות שוליים ומעצב את הגופן, וזה נראה ככה. אפשר לראות שהמספר ממוקם אחרי ויש רווח במקור הוא אמור להיות בין הנקודותיים למילה "הרב", אבל הוא פשוט יוצר את הרווח של ההערה אבל שם אותה קצת אחרי זה במקום למקם אותה שם.
וחוץ מזה גם אם אני אסמן את הרווח וימחק אותו זה ימחק את ההערה, משמע הוורד חושב שהרווח זה ההערה עצמה.
כמובן שזה עובד טוב בגופנים אריאל ודיביד, אבל בשאר זה לא כ"כ עובד.
ניסיתי הרבה עם גמיני אבל הוא לא כ"כ עזר. אשמח לפתרון, תודה רבה. -

אני מנסה לכתוב איזה חוברת ושאני עושה הערות שוליים ומעצב את הגופן, וזה נראה ככה. אפשר לראות שהמספר ממוקם אחרי ויש רווח במקור הוא אמור להיות בין הנקודותיים למילה "הרב", אבל הוא פשוט יוצר את הרווח של ההערה אבל שם אותה קצת אחרי זה במקום למקם אותה שם.
וחוץ מזה גם אם אני אסמן את הרווח וימחק אותו זה ימחק את ההערה, משמע הוורד חושב שהרווח זה ההערה עצמה.
ניסיתי הרבה עם גמיני אבל הוא לא כ"כ עזר. אשמח לפתרון, תודה רבה. -
@ילד-לומד
תבדוק שמספור ההערות לא מוגדר כאנגלית.
אם לא עובד, תעלה קובץ דוגמא כדי שיוכלו לבדוק אפשרויות נוספות. -
@דאנציג לא זה לא אנגלית....
אם לא עובד, תעלה קובץ דוגמא כדי שיוכלו לבדוק אפשרויות נוספות.
[בעיה בהערות שוליים.7z](Invalid MIME type) בעיה בהערות שוליים.docx
לא הצלחתי זיפ מקווה שדוקס זה בסדר... -
כשעושים איפוס עיצוב זה מסתדר, אבל הבעיה שכל ההערות הופכות לגדולות ולא אותיות רישויות, אבל יש דרך פשוטה לסדר את זה ב'חפש והחלף'.
בעיה-בהערות-שוליים.docx -
כשעושים איפוס עיצוב זה מסתדר, אבל הבעיה שכל ההערות הופכות לגדולות ולא אותיות רישויות, אבל יש דרך פשוטה לסדר את זה ב'חפש והחלף'.
בעיה-בהערות-שוליים.docx -
@ילד-לומד
מעניין, לא מצאתי משהו @menajemmendel נתקלת פעם בכזה דבר?@דאנציג לא נתקלתי בזה, באמת מוזר,
מה ששמתי לב שהאם מעתיקים את זה לקובץ חדש, אם אני מעתיק פיסקה שלמה, הבעיה עוברת גם לשם, אבל אם אני מעתיק רק חלק מהפסיקה (כולה חוץ מאותיות בתחילה ובסוף) בקובץ החדש יוצא טוב.
מוזר -
@ילד-לומד
הבעיה לא "בגופן" אלא בסגנון שהגדרת ל"טקסט ממש".
אם תשנה לסגנון רגיל גם אם תעשה באותו גופן זה יהיה בסדר,
אבל לא מצאתי עדיין מה הבעיה בהגדרות הסגנון. -

ניסיתי הרבה עם גמיני אבל הוא לא כ"כ עזר. אשמח לפתרון, תודה רבה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות