שאלה | מחפש דרך יעילה להרצת "חיפוש והחלפה" של רשימת מילים קבועה
-
אני משתמש קבוע באתר "אלף בוט" לצורך תמלול של הקלטות. הכלי עצמו מעולה, אבל יש לי איתו בעיה קבועה שמבזבזת לי המון זמן:
אחרי כל תמלול, אני מוצא את עצמי עושה ידנית לפחות 20-30 פעולות של "חיפוש והחלפה" בקובץ שהתקבל.מדובר על מילים וביטויים קבועים שחוזרים על עצמם ואני צריך להמיר לראשי תיבות או לקיצורים (לדוגמה: להפוך "עיין שם" ל-"עיי"ש", "רבי עקיבא איגר" ל-"רע"א", "תוספות" ל-"תוס'" וכדומה).
זה פשוט מייבש ומתיש לעשות את התהליך הזה מחדש אחד-אחד בכל פעם שאני מסיים לתמלל קובץ.
רציתי לשאול אם יש פתרון, תוסף, או כלי כלשהו שיכול לעזור במצב כזה?
השאיפה היא להכין רשימה קבועה מראש של מילים להחלפה, ושהמערכת תריץ את כל ההחלפות האלו ביחד באופן אוטומטי בלחיצת כפתור אחת.אשמח מאוד לרעיונות או לכל כיוון שיכול לחסוך לי את העבודה הסיזיפית הזו.
-
אני משתמש קבוע באתר "אלף בוט" לצורך תמלול של הקלטות. הכלי עצמו מעולה, אבל יש לי איתו בעיה קבועה שמבזבזת לי המון זמן:
אחרי כל תמלול, אני מוצא את עצמי עושה ידנית לפחות 20-30 פעולות של "חיפוש והחלפה" בקובץ שהתקבל.מדובר על מילים וביטויים קבועים שחוזרים על עצמם ואני צריך להמיר לראשי תיבות או לקיצורים (לדוגמה: להפוך "עיין שם" ל-"עיי"ש", "רבי עקיבא איגר" ל-"רע"א", "תוספות" ל-"תוס'" וכדומה).
זה פשוט מייבש ומתיש לעשות את התהליך הזה מחדש אחד-אחד בכל פעם שאני מסיים לתמלל קובץ.
השאיפה היא להכין רשימה קבועה מראש של מילים להחלפה, ושהמערכת תריץ את כל ההחלפות האלו ביחד באופן אוטומטי בלחיצת כפתור אחת.אשמח מאוד לרעיונות או לכל כיוון שיכול לחסוך לי את העבודה הסיזיפית הזו.
-
כבר היה על זה פוסט, תחפש.
בכל אופן אתה יכול לעשות הקלטת מאקרו של רצף ההחלפות שאתה רגיל אליהם, וכל פעם להפעיל את המאקרו על המסמך החדש. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות