דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. בירור | OCR לזית, המשך

בירור | OCR לזית, המשך

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
111 פוסטים 21 כותבים 1.4k צפיות 37 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • U u88

@לא-מתייאש נו אז למי מחכים...

לא-מתייאשל מנותק
    לא-מתייאשל מנותק
    לא-מתייאש
    כתב נערך לאחרונה על ידי לא-מתייאש

@u88 אימון של שבוע...
    אם יש לך A100 להשאיל לי, זה יזרז את המצב.
    זה OCR של 5 שכבות שאני מתכוון לבנות, כרגע רק 3 פועלות, ולא באיכות שאני מרוצה, אני מחכה לזה בעצם, אבל רק אמרתי שגם ככה, כמעט אפשר ללמוד בזה, חוץ מזה כרגע השכיבה השלישית פעועלת בקלוד כי הGPU שלי עסוק בשביל האימון, כך שיש איזה עלות מסויימת

U ח 2 תגובות תגובה אחרונה
    😲
    4
    • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@u88 אימון של שבוע...
      זה OCR של 5 שכבות שאני מתכוון לבנות, כרגע רק 3 פועלות, ולא באיכות שאני מרוצה, אני מחכה לזה בעצם, אבל רק אמרתי שגם ככה, כמעט אפשר ללמוד בזה, חוץ מזה כרגע השכיבה השלישית פעועלת בקלוד כי הGPU שלי עסוק בשביל האימון, כך שיש איזה עלות מסויימת

U מנותק
      U מנותק
      u88
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש כתב:

ם יש לך A100 להשאיל לי, זה יזרז את המצב.

זה בשבילי סינית...
      אבל אני שמח ממש לשמוע כזה דבר ומצפה בכליון עיניים ...
      "יראו עינינו וישמח לבינו"....

דאנציגד תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • U u88

@לא-מתייאש כתב:

ם יש לך A100 להשאיל לי, זה יזרז את המצב.

זה בשבילי סינית...
        אבל אני שמח ממש לשמוע כזה דבר ומצפה בכליון עיניים ...
        "יראו עינינו וישמח לבינו"....

דאנציגד מחובר
        דאנציגד מחובר
        דאנציג
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@u88 כתב:

זה בשבילי סינית...

עד כמה שידוע לי הסינים מפגרים בזה, אינבדיה היא חברה אמריקאית...
        https://www.nvidia.com/en-us/data-center/a100/

לא-מתייאשל תגובה 1 תגובה אחרונה
        😀 😂 🤦
        0
        • דאנציגד דאנציג

@u88 כתב:

זה בשבילי סינית...

עד כמה שידוע לי הסינים מפגרים בזה, אינבדיה היא חברה אמריקאית...
          https://www.nvidia.com/en-us/data-center/a100/

לא-מתייאשל מנותק
          לא-מתייאשל מנותק
          לא-מתייאש
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@דאנציג הסינים לדעתי יעקפו את האמריקאים

0
          • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@דאנציג הסינים לדעתי יעקפו את האמריקאים

דאנציגד מחובר
            דאנציגד מחובר
            דאנציג
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש

למה? בגלל טראמפ? 😉
            ועכשיו ברצינות, לפי מה שאני ראיתי, הסינים טובים מאוד בלגנוב טכנולוגיה מאחרים, אז נכון שמבחינת כוח עבודה זול, ומשאבי טבע הנצרכים לAI הם שולטים, אבל כשזה מגיע בפועל למחשבה מחוץ לקופסה, אין להם את זה, כי אצלהם אסור לחשוב מחוץ לקופסה, ולכן באיזה שהוא מקום הם סגורים באותה משבצת.
            אתה מכיר פיתוח 'מחוץ לקופסה' שהוא המצאה סינית מ0? הם מאוד טובים בלגנוב רעיונות, אבל להמציא רעיונות? זה הקטע שמעיף את היהודים מעל כולם בכל העולם, ולא חושב שזה ישתנה מתי שהוא. ולא שמעתי על הרבה יהודים שעובדים בסין...

🙄
            1
            • דאנציגד דאנציג

@לא-מתייאש

למה? בגלל טראמפ? 😉
              ועכשיו ברצינות, לפי מה שאני ראיתי, הסינים טובים מאוד בלגנוב טכנולוגיה מאחרים, אז נכון שמבחינת כוח עבודה זול, ומשאבי טבע הנצרכים לAI הם שולטים, אבל כשזה מגיע בפועל למחשבה מחוץ לקופסה, אין להם את זה, כי אצלהם אסור לחשוב מחוץ לקופסה, ולכן באיזה שהוא מקום הם סגורים באותה משבצת.
              אתה מכיר פיתוח 'מחוץ לקופסה' שהוא המצאה סינית מ0? הם מאוד טובים בלגנוב רעיונות, אבל להמציא רעיונות? זה הקטע שמעיף את היהודים מעל כולם בכל העולם, ולא חושב שזה ישתנה מתי שהוא. ולא שמעתי על הרבה יהודים שעובדים בסין...

לא-מתייאשל מנותק
              לא-מתייאשל מנותק
              לא-מתייאש
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@דאנציג מה זה משנה, המודלים שלהם נהיה יותר חזקים כל יום, פי 20 ויתר זול, זה מספיק.
              חוץ מזה זה לא נכון, DEEPSEEK המציאו הרבה טכנלוגיות בתחום

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • לא-מתייאשל מנותק
                לא-מתייאשל מנותק
                לא-מתייאש

אם יש למישהו ספר קטן יחסית עם איכות לא כ"כ גרוע שנוכל לנסות משהו, זה יעזור.
                תודה רבה

1
                • לא-מתייאשל לא-מתייאש

אם יש למישהו ספר קטן יחסית עם איכות לא כ"כ גרוע שנוכל לנסות משהו, זה יעזור.
                  תודה רבה

דאנציגד מחובר
                  דאנציגד מחובר
                  דאנציג
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש

פירוש היעב"ץ על אבות.

https://beta.hebrewbooks.org/41541

בעמוד 157 מתחיל פירוש 'בית אהרן', כך שלא צריך גם אותו.
                  אבל זה משלב גם כתב מרובע למעלה, אם זה יעזור.

א לא-מתייאשל 3 תגובות תגובה אחרונה
                  2
                  • דאנציגד דאנציג

@לא-מתייאש

פירוש היעב"ץ על אבות.

א מנותק
                    א מנותק
                    אלי ויל
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@דאנציג

היות ובדרך כלל OCR לא יגיע לרמה של הוצאה חדשה, תמיד עדיף לבדוק אם כבר יש את הספר המבוקש בהוצאה חדשה ולבקש מבעלי הזכויות לקבל אותו בטקסט כמו למשל https://tablet.otzar.org/#/b/684444/p/3/t/0.440.39926978494959164/fs/0/start/0/end/0/c
                    זו הדרך המהירה ביותר להוסיף ספרים

לא-מתייאשל דאנציגד 2 תגובות תגובה אחרונה
                    1
                    • א אלי ויל

@דאנציג

היות ובדרך כלל OCR לא יגיע לרמה של הוצאה חדשה, תמיד עדיף לבדוק אם כבר יש את הספר המבוקש בהוצאה חדשה ולבקש מבעלי הזכויות לקבל אותו בטקסט כמו למשל https://tablet.otzar.org/#/b/684444/p/3/t/0.440.39926978494959164/fs/0/start/0/end/0/c

לא-מתייאשל מנותק
                      לא-מתייאשל מנותק
                      לא-מתייאש
                      כתב נערך לאחרונה על ידי
                      פוסט זה נמחק!
                      תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • א אלי ויל

@דאנציג

דאנציגד מחובר
                        דאנציגד מחובר
                        דאנציג
                        מדריכים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלי-ויל

אתה יותר ממוזמן ליצור איתם קשר

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1
                        • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@u88 אימון של שבוע...

ח מחובר
                          ח מחובר
                          חיים שנקר
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש זה נורא מסקרן מה הארכיטקטורה שאתה משתמש למודל ואיזה דאטה [מניח שסינטתי - או אולי דיקטה למול היברובוקס ]

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • דאנציגד דאנציג

@לא-מתייאש

פירוש היעב"ץ על אבות.

לא-מתייאשל מנותק
                            לא-מתייאשל מנותק
                            לא-מתייאש
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@דאנציג ea9a06d9-ee9a-42d0-af37-1e8c25e4ee54-image.jpeg

מסכת אבות פרק ראשון

ג
                            מסרוה לאנשי כנסת הגדולה: הם אמרו שלשה דברים. הוו מתונים בדין
                            והעמידו

פירוש מהרב החסיד ר' יוסף יעב"ץ ז"ל

ליעקב וכו', באו דברי תורה ברמז שאם היתה מבוארת יהיו הכל שוים בה, משל לשני
                            אוהבים אחד עומד בדמשק ואחד בירושלים וכותבים זה לזה ברמזים, למה שלא יאבדו
                            הכתבים וימצאו ביד אחרים ויודע להם סודם. המשל ימצא פילוסוף מצות תפילין וישים
                            בין עיניו ממש, באה הקבלה ואמר כתיב הכא (דברים יא) בין עיניכם וכתיב התם(
                            יד) לא תשימו קרחה בין עיניכם
                            ונביאים מסרוה. יש מי שדקדק למה הוצרך לומר מסרוה לאנשי כנסת ולא הספיק
                            לו מה שקדם ומסרה ליהושע כמו שהספיק לזקנים ולנביאים כי מסרוה ימשוך
                            לכל הבאים, וי"ל כי בשלמותה נתנה לאנשי כנסת הגדולה כנתינתה מהר סיני ולא
                            נשתנית כלל ולא ישכח דבר ממנה בכל הדורות ההם, כי הנביאים מצד נבואתם ידעו זה

לאנשי כנסת הגדולה. א כתבו כל המפרשים שנקראו כן על שם שהחזירו עטרה ליושנה.
                            כמפורש ביומא (סט:) משה אמר (דברים י) האל הגדול הגבור והנורא, בא
                            ירמיה (לב) ואמר האל הגדול הגבור ולא אמר הנורא אמר גוים מרקדין בהיכלו איה
                            נוראותיו, בא דניאל (ט) ואמר האל הגדול והנורא ולא אמר הגבור אמר גוים משעבדים
                            בניו איה גבורותיו, עד שבאו כנסת הגדולה ואמרו (נחמיה ט) ועתה אלהינו האל הגדול הגבור
                            והנורא, והחזירו עטרה ליושנה אמרו הן הן גבורותיו הן הן נוראותיו שכובש כעסו ונעשה
                            ארך אפים לרשעים בעולם הזה, נוראותיו שאומה יחידה כזאת יכולה לעמוד בין האומות.
                            נקרא השי"ת נורא, לשכון כבודו בארץ והבריות יריאים ממנו כמו שיראים מחמת המלך
                            להיותו נורא בעיניהם כאומרו (בראשית כח) מה נורא המקום הזה, וכשראה ירמיה גוים
                            מרקדים בהיכלו אמר איה נוראותיו כי נסתלקה שכינתו מן הארץ ולכן לא קבלו היזק
                            הגוים המרקדים בהיכלו, אבל דניאל התבאר לו כי היתה השכינה עמם בגלות מענין
                            חביריו ומענינו ג"כ ונאבדו אויביהם שרצו לנגוע בקדש לזה אמר הנורא, אבל לא אמר
                            הגבור כי זה התואר יורה על היותו משעבד לכל, וכביכול אף גם זאת בהיותם בארץ אויביהם
                            וגו', ואנשי כנסת הגדולה דקדקו הענין יותר ואמרו הן הן גבורותיו כי נעשה ארך אפים
                            להם ויפרע מהם בבת אחת, כאומרו (דברים לב) לי נקם ושלם לעת תמוט רגלם, הפך
                            (עמוס ג) על כן אפקוד עליכם את כל עונותיכם, ואם אדם יטור את אויבו לעת יתחיל
                            לנפול יזיקהו כפלי כפלים ממה שהיה מזיקו אם יפרע ממנו לשעתו, והן הן נוראותיו כי
                            אנו יכולים לגור בין שיני אריות ואין אנו נזוקין, ובהיותנו על אדמתנו אין ההוראה הזאת
                            כל כך חזקה כי כמנהגו של עולם הוא, אבל בהיותנו בגלות ואין אנו כלים ראיה גדולה
                            על השגחתו יתברך ושכינתו אשר אתנו ושומרת אותנו, וזהו אצלי אומרו (דברים ל) והשבות
                            אל לבבך בכל הגוים אשר הדיחך ה' אלהיך שמה. ויש לתמוה שלא אמר מהו אשר
                            ישיב אל לבו, והענין הוא אשר דברתי, כי בהשיבנו אל לבבנו איך נתפזרנו בכל הגוים
                            ועדין אנו קיימין, נתעורר על התשובה לומר כי ה' בקרבנו. שני מופתים תמידיים
                            עושה עמנו הקב"ה בעולמו, האחד עם כל העולם בכללו, והב' בייחוד עם עמו
                            ונחלתו. האחד (ירמיה ה) ויתגעשו ולא יוכלו והמו גליו ולא יעברונהו, והב' (ישעיה יז)
                            המון עמים רבים כהמות ימים יהמיון, בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותנו, שניהם בפסוק
                            (תהלים סה) משביח שאון ימים וגו'

אמרו שלשה דברים. שמו אלה גדולי עולם כל השתדלותם שתהיה הקבלה לעולם
                            בכחה ובגבורתה כמו שנמסרה להם ביותר שלמות שאפשר, ולכן צוו זאת הצואה
                            הנפלאה לבאים אחריהם, למען תתקיים התורה על תלה כנתינתה על הר סיני. וזה כי
                            מצד היות שכלנו פעם בכח פעם בפעל, יחוייב שיקרה לנו מהשינויים אשר יקרה לחמר,
                            ייעי' ירושלמי מגילה ס"פ בני העיר ולזה

זה בסדר?

3
                            • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@דאנציג ea9a06d9-ee9a-42d0-af37-1e8c25e4ee54-image.jpeg

מסכת אבות פרק ראשון

ג
                              מסרוה לאנשי כנסת הגדולה: הם אמרו שלשה דברים. הוו מתונים בדין
                              והעמידו

פירוש מהרב החסיד ר' יוסף יעב"ץ ז"ל

ליעקב וכו', באו דברי תורה ברמז שאם היתה מבוארת יהיו הכל שוים בה, משל לשני
                              אוהבים אחד עומד בדמשק ואחד בירושלים וכותבים זה לזה ברמזים, למה שלא יאבדו
                              הכתבים וימצאו ביד אחרים ויודע להם סודם. המשל ימצא פילוסוף מצות תפילין וישים
                              בין עיניו ממש, באה הקבלה ואמר כתיב הכא (דברים יא) בין עיניכם וכתיב התם(
                              יד) לא תשימו קרחה בין עיניכם
                              ונביאים מסרוה. יש מי שדקדק למה הוצרך לומר מסרוה לאנשי כנסת ולא הספיק
                              לו מה שקדם ומסרה ליהושע כמו שהספיק לזקנים ולנביאים כי מסרוה ימשוך
                              לכל הבאים, וי"ל כי בשלמותה נתנה לאנשי כנסת הגדולה כנתינתה מהר סיני ולא
                              נשתנית כלל ולא ישכח דבר ממנה בכל הדורות ההם, כי הנביאים מצד נבואתם ידעו זה

לאנשי כנסת הגדולה. א כתבו כל המפרשים שנקראו כן על שם שהחזירו עטרה ליושנה.
                              כמפורש ביומא (סט:) משה אמר (דברים י) האל הגדול הגבור והנורא, בא
                              ירמיה (לב) ואמר האל הגדול הגבור ולא אמר הנורא אמר גוים מרקדין בהיכלו איה
                              נוראותיו, בא דניאל (ט) ואמר האל הגדול והנורא ולא אמר הגבור אמר גוים משעבדים
                              בניו איה גבורותיו, עד שבאו כנסת הגדולה ואמרו (נחמיה ט) ועתה אלהינו האל הגדול הגבור
                              והנורא, והחזירו עטרה ליושנה אמרו הן הן גבורותיו הן הן נוראותיו שכובש כעסו ונעשה
                              ארך אפים לרשעים בעולם הזה, נוראותיו שאומה יחידה כזאת יכולה לעמוד בין האומות.
                              נקרא השי"ת נורא, לשכון כבודו בארץ והבריות יריאים ממנו כמו שיראים מחמת המלך
                              להיותו נורא בעיניהם כאומרו (בראשית כח) מה נורא המקום הזה, וכשראה ירמיה גוים
                              מרקדים בהיכלו אמר איה נוראותיו כי נסתלקה שכינתו מן הארץ ולכן לא קבלו היזק
                              הגוים המרקדים בהיכלו, אבל דניאל התבאר לו כי היתה השכינה עמם בגלות מענין
                              חביריו ומענינו ג"כ ונאבדו אויביהם שרצו לנגוע בקדש לזה אמר הנורא, אבל לא אמר
                              הגבור כי זה התואר יורה על היותו משעבד לכל, וכביכול אף גם זאת בהיותם בארץ אויביהם
                              וגו', ואנשי כנסת הגדולה דקדקו הענין יותר ואמרו הן הן גבורותיו כי נעשה ארך אפים
                              להם ויפרע מהם בבת אחת, כאומרו (דברים לב) לי נקם ושלם לעת תמוט רגלם, הפך
                              (עמוס ג) על כן אפקוד עליכם את כל עונותיכם, ואם אדם יטור את אויבו לעת יתחיל
                              לנפול יזיקהו כפלי כפלים ממה שהיה מזיקו אם יפרע ממנו לשעתו, והן הן נוראותיו כי
                              אנו יכולים לגור בין שיני אריות ואין אנו נזוקין, ובהיותנו על אדמתנו אין ההוראה הזאת
                              כל כך חזקה כי כמנהגו של עולם הוא, אבל בהיותנו בגלות ואין אנו כלים ראיה גדולה
                              על השגחתו יתברך ושכינתו אשר אתנו ושומרת אותנו, וזהו אצלי אומרו (דברים ל) והשבות
                              אל לבבך בכל הגוים אשר הדיחך ה' אלהיך שמה. ויש לתמוה שלא אמר מהו אשר
                              ישיב אל לבו, והענין הוא אשר דברתי, כי בהשיבנו אל לבבנו איך נתפזרנו בכל הגוים
                              ועדין אנו קיימין, נתעורר על התשובה לומר כי ה' בקרבנו. שני מופתים תמידיים
                              עושה עמנו הקב"ה בעולמו, האחד עם כל העולם בכללו, והב' בייחוד עם עמו
                              ונחלתו. האחד (ירמיה ה) ויתגעשו ולא יוכלו והמו גליו ולא יעברונהו, והב' (ישעיה יז)
                              המון עמים רבים כהמות ימים יהמיון, בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותנו, שניהם בפסוק
                              (תהלים סה) משביח שאון ימים וגו'

אמרו שלשה דברים. שמו אלה גדולי עולם כל השתדלותם שתהיה הקבלה לעולם
                              בכחה ובגבורתה כמו שנמסרה להם ביותר שלמות שאפשר, ולכן צוו זאת הצואה
                              הנפלאה לבאים אחריהם, למען תתקיים התורה על תלה כנתינתה על הר סיני. וזה כי
                              מצד היות שכלנו פעם בכח פעם בפעל, יחוייב שיקרה לנו מהשינויים אשר יקרה לחמר,
                              ייעי' ירושלמי מגילה ס"פ בני העיר ולזה

זה בסדר?

דאנציגד מחובר
                              דאנציגד מחובר
                              דאנציג
                              מדריכים
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש כתב:

זה בסדר?

לא!
                              זה לא רק 'בסדר'?!
                              זה ענק!
                              אדיר!
                              פשוט לא יאומן!!!
                              מלמעלה לא ראיתי טעויות, חוץ מפספוס של מילה פה ומילה שם שכלל לא נכנסה.

לא-מתייאשל 2 תגובות תגובה אחרונה
                              3
                              • דאנציגד דאנציג

@לא-מתייאש כתב:

זה בסדר?

לא!
                                זה לא רק 'בסדר'?!
                                זה ענק!
                                אדיר!
                                פשוט לא יאומן!!!
                                מלמעלה לא ראיתי טעויות, חוץ מפספוס של מילה פה ומילה שם שכלל לא נכנסה.

לא-מתייאשל מנותק
                                לא-מתייאשל מנותק
                                לא-מתייאש
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@דאנציג עוד כמה זמן אני אשלח לו את כל הספר

😀
                                1
                                • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@דאנציג עוד כמה זמן אני אשלח לו את כל הספר

דאנציגד מחובר
                                  דאנציגד מחובר
                                  דאנציג
                                  מדריכים
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש

05b242bc-ead9-4303-a14e-76e2d46fb2e6-image.jpeg

אני רואה שאתה באמת 'לא מתייאש'.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  🙏
                                  0
                                  • א מנותק
                                    א מנותק
                                    איש גמזו
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי איש גמזו

@לא-מתייאש הוא מצליח על כזה דבר?
                                    HebrewBooksOrg_37285_page_369.pdf.zip

0
                                    • א איש גמזו

@לא-מתייאש הוא מצליח על כזה דבר?
                                      HebrewBooksOrg_37285_page_369.pdf.zip

לא-מתייאשל מנותק
                                      לא-מתייאשל מנותק
                                      לא-מתייאש

@איש-גמזו hebrewbooksorg_37285_page_369.md
                                      hebrewbooksorg_37285_page_369.zip
                                      אני לא חושב אבל תגיד לי אתה

א 2 תגובות תגובה אחרונה
                                      2
                                      • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@איש-גמזו hebrewbooksorg_37285_page_369.md
                                        hebrewbooksorg_37285_page_369.zip
                                        אני לא חושב אבל תגיד לי אתה

א מנותק
                                        א מנותק
                                        איש גמזו
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש נטפרי לא מסכים לי לראות את זה

0
                                        • א איש גמזו

@לא-מתייאש נטפרי לא מסכים לי לראות את זה

לא-מתייאשל מנותק
                                          לא-מתייאשל מנותק
                                          לא-מתייאש
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-גמזו הוספתי זיפ

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          1

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים
                                          • חיפוש גוגל בפורום