בעיה | מה קרה לגרוק?
-
פוסט זה נמחק!
@מיכאל-בירן
שטויות!
אני בנטפרי והוא עובד חלק -
@מיכאל-בירן
שטויות!
אני בנטפרי והוא עובד חלק@YAHBDK פתחתי עכשיו את חשבון הכרום של אשתי, וגרוק עובד שם חלק (הוא גם נטפרי).
הזיה. -
מצטרף לכל הנ"ל,
סיפור בהחלט מוזר...גם אני בנטפרי וניסיתי לבדוק מכמה כיוונים אבל ככל שהתקדמתי - הסתבכתי יותר...
אצלי כמה ימים כבר אין גרוק,
בדיוק כמו שכתבו פה, כשפותחים שיחה חדשה הוא כותב שיש תקלה ואפשר לנסות שוב או לפתוח שיחה חדשה וחוזר חלילה...
גם כשפותחים שיחה מההסטוריה הא עובר לקישור אך לא מציג מאומה, ב-F12 יש איזושהי שגיאה 503.
שגיאה 418 (של נטפרי) לא מופיעה אצלי, רק תוך כדי הקלדת השאלה עוד לפני ששולחים,
אאל"ט זה כנראה קשור ל'תגובה חיה' או השלמה חכמה לשאלה או איך שלא יהיה השם של זה... כנראה שמי שאין לו נטפרי מכיר את זה או גם מי שיש לו זוכר מפעם שהיה דבר כזה... אני כבר הרבה זמן לא ראיתי את התופעה באף צ'אטבוט אבל עכשיו כשראיתי את ה-418 על כל תו בכתיבת השאלה - נזכרתי שפעם היה את זה. (תודה לה' שכבר המון זמן לא פגשתי מחשב ללא נטפרי...)בכרום של אשתי גרוק עובד מצויין.
בהתחלה ניסיתי להסיר תוספים וגלישה בסתר ועוד... - שום דבר לא עזר.
בסוף פתחתי את החשבון של אשתי בכרום שלי והכל עבד מצויין(!).
עברתי על ההגדרות אחד-אחד בין החשבונות ולא מצאתי שום דבר שיכול לגרום לזה.אותו מחשב, אותה רשת, אותו חשבון בנטפרי עם אותן הגדרות, אפילו אותו כרום.
חשבון אחד של גרוק זמין והשני לא!!!אני התבלבלתי...
-
מצטרף לכל הנ"ל,
סיפור בהחלט מוזר...גם אני בנטפרי וניסיתי לבדוק מכמה כיוונים אבל ככל שהתקדמתי - הסתבכתי יותר...
אצלי כמה ימים כבר אין גרוק,
בדיוק כמו שכתבו פה, כשפותחים שיחה חדשה הוא כותב שיש תקלה ואפשר לנסות שוב או לפתוח שיחה חדשה וחוזר חלילה...
גם כשפותחים שיחה מההסטוריה הא עובר לקישור אך לא מציג מאומה, ב-F12 יש איזושהי שגיאה 503.
שגיאה 418 (של נטפרי) לא מופיעה אצלי, רק תוך כדי הקלדת השאלה עוד לפני ששולחים,
אאל"ט זה כנראה קשור ל'תגובה חיה' או השלמה חכמה לשאלה או איך שלא יהיה השם של זה... כנראה שמי שאין לו נטפרי מכיר את זה או גם מי שיש לו זוכר מפעם שהיה דבר כזה... אני כבר הרבה זמן לא ראיתי את התופעה באף צ'אטבוט אבל עכשיו כשראיתי את ה-418 על כל תו בכתיבת השאלה - נזכרתי שפעם היה את זה. (תודה לה' שכבר המון זמן לא פגשתי מחשב ללא נטפרי...)בכרום של אשתי גרוק עובד מצויין.
בהתחלה ניסיתי להסיר תוספים וגלישה בסתר ועוד... - שום דבר לא עזר.
בסוף פתחתי את החשבון של אשתי בכרום שלי והכל עבד מצויין(!).
עברתי על ההגדרות אחד-אחד בין החשבונות ולא מצאתי שום דבר שיכול לגרום לזה.אותו מחשב, אותה רשת, אותו חשבון בנטפרי עם אותן הגדרות, אפילו אותו כרום.
חשבון אחד של גרוק זמין והשני לא!!!אני התבלבלתי...
-
@לעכשיו אם כן, מה אעשה כעת???
-
@מיכאל-בירן אולי אם יש לשם גישה איכשהו תנסה לשנות.
לא יודע. -
@מיכאל-בירן שמישהו יפנה כבר לנטפרי [לי אין עצבים], בינתיים ג'מיני וחבריו מרוויחים...
-
@מיכאל-בירן שמישהו יפנה כבר לנטפרי [לי אין עצבים], בינתיים ג'מיני וחבריו מרוויחים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות