בעיה | מה קרה לגרוק?
-
@דוד-משה-1 לא עזר
-
תנסה לבטל תרגום אוטומטי
לא קשור
-
@דוד-משה-1 לא עזר
-
@דוד-משה-1 אותו דבר
-
@דוד-משה-1 אותו דבר
-
@אפרוח מה קורא כשאתה מנסה לגשת ישר ל https://x.ai/
@דוד-משה-1 אין כל הבדל כי הוא מפנה אותך בסוף ישירות לגרוק הרגיל ואז שוב:

-
@דוד-משה-1 אין כל הבדל כי הוא מפנה אותך בסוף ישירות לגרוק הרגיל ואז שוב:

@יודע-ספר מעתיק מג'מיני: שאלתי: למה גרוק לא עובד לי? והשיב:
מערכת Grok (הצ'אט של רשת X, לשעבר טוויטר) חסומה כעת לגישה בנטפרי.החסימה נובעת מכך שהשירות אינו עומד במגבלות הסינון של הרשת, שכן הוא מאפשר חשיפה לתכנים, תמונות ושיחות שאינם תואמים את כללי המרחב המוגן והנקי של נטפרי.
אם יש לך צורך בכלי בינה מלאכותית לעבודה, למידה או כתיבה, תוכל להמשיך להשתמש בצ'אט כאן, המותאם ומאושר לשימוש.
-
מערכת Grok (הצ'אט של רשת X, לשעבר טוויטר) חסומה כעת לגישה בנטפרי.החסימה נובעת מכך שהשירות אינו עומד במגבלות הסינון של הרשת, שכן הוא מאפשר חשיפה לתכנים, תמונות ושיחות שאינם תואמים את כללי המרחב המוגן והנקי של נטפרי.
אם יש לך צורך בכלי בינה מלאכותית לעבודה, למידה או כתיבה, תוכל להמשיך להשתמש בצ'אט כאן, המותאם ומאושר לשימוש.
@מיכאל-בירן אל תתפתה לתשובות הללו
זה אמין כמו גרוק... -
@מיכאל-בירן
שטויות!
אני בנטפרי והוא עובד חלק -
@מיכאל-בירן
שטויות!
אני בנטפרי והוא עובד חלק@YAHBDK פתחתי עכשיו את חשבון הכרום של אשתי, וגרוק עובד שם חלק (הוא גם נטפרי).
הזיה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות